Как бързо времето отлита, а ЮЛЧЕТО все по-силно рита!

• 44 681
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Момичета,нещо за запек?Аз се справях с "Мелилакс",но нещо не действа Sad Пробвах с "ЕвА кю",но без резултат..

# 361
И ние най-вероятно няма да купуваме количка. Ще ползваме тази на племенника. Покупките ще останат за накрая,първо ще видим кой, какво, от къде и тогава Grinning

# 362
Пропуснала съм разговора за татковци... това с отчуждения татко определено е много неприятно в този период от време и като слушаш сега как всички други са прекрасни, се чудиш - защо на мен се случва... Ами случва се - много бащи не осъзнават какво се променя в жената, с тялото й, не го усещат по този начин - особено ако е по-млад и мисли за 100 други неща. Хубавата новина е, че повечето се променят много като се появи малкото човече. При мен беше така с бащата на първото ми дете - невероятно грижовен баща, който цяла бременност се чудех как ще я караме - никакво съчувствие, ласки, секс... След появата на дъщеря му стана супер грижовен - ставаше винаги той през нощта, къпеше я, обличаше, гледаше я колкото е нужно, ако аз съм навън - ако пътувам с  преспиване, също. Е, после се разделихме, но беше по други причини, а връзката между детето и него и до ден днешен е много силна. Настоящият ми мъж пък от новината за двете чертички във всяка една секунда е супер грижовен и любвеобилен, малкия търси повече него, отколкото мен, той се грижи много и за двете деца и е много отговорен, то  иначе нямаше да се навия на трето дете. Simple Smile
Струва ми се все пак, че всички си имат периоди на повече изразяване на любов или на желание да бъде оставен малко на мира - важното е да гледаме в една посока и да се сещаме по-често защо сме избрали точно този мъж Wink
Много се разфилософствах  Laughing извинявам се, ако съм досадила на някого   Hug

# 363
И аз съм пропуснала разговора за татковците. Таткото на първото ми дете беше от тези, които нямат търпение детето да се роди; от тези, които правят планове как ще го гледат, как ще порасне, ще правят бал, ще я видят булка и т.н; от тези, безкрайно грижовните, но......
В такава идилия винаги има едно "но". Когато детето се роди, той стана нервен, дръпнат, скандалжия, започна да пие, намери си любовница (може й по-рано да я е бил намерил), и накрая 5 месеца след раждането на "неговата принцеса" (така наричаше детето), той ни изостави, защото искал да пробва да живее с новата си любов (това става след 8 годишна връзка между нас). Те й до сега са заедно. А при мен се случи така, че се събрахме с едно гадже от тийнейджърските години и сега чакаме бебчо да се роди. Сегашният ми мъж също ми помага, но има неща, които според неговите разбирания са "чисто женска работа" и няма шанс да ги направи (говорим за оправяне на легло, вдигане на масата, миене на съдове и т.н). Не се оплаквам от това, щом такива са му разбиранията - така да бъде. Искам единствено, когато детето се роди да не го защурва да си изоставя семейството заради друга. Искам наистина да бъдем семейство с дългогодишен стаж (така да се каже).

# 364
Мен пък ме дразнят тези разбирания, но пък това наистина не е толкова важно, колкото да не ви изостави.
Моят понякога е голям дразнител, даже тази вечер пак нещо се оптваше да ми се бърка и да си налага неговото мислене за неща, които не го засягат, но иначе проумя,че домакинската работа е обща.

# 365
Момичета,нещо за запек?Аз се справях с "Мелилакс",но нещо не действа Sad Пробвах с "ЕвА кю",но без резултат..
Аз съм със запек от първия ден,пия пробиотици и Фрутилакс вечер по 1 с.л. ям киви,сини сливи, мюсли, ленено семе и по 1,5 л. вода минимум на ден. И така успявам на 2-3дни да ходя по нужда. Много е трудно и неприятно! Дано не си такъв тежък случай като мен 😥

# 366
Еее, Celika, и аз ще се надявам да видя някоя измита чиния или да ми сготви нещо различно от кюфте/кебапче/салам/пържола на скара. Simple Smile - когато и да е. Много ще се зарадвам Simple Smile

# 367
Колко интересни "татковски" истории сте споделили... Ще видим какво ще стане и при нас. Аз му казах, че предпочитам да се разделим, вместо да търпя постоянното му сърдито, недоволно (неизвестно от какво) и мълчаливо присъствие... Той не се съгласи, май не знае какво иска. Надявам се да се завърне към нормалното си "предбременно" състояние, макар че вече обмислям и варианта какво да правя, ако си остане същия темерут.

Все едно неговите хормони пощуряха, вместо моите. Мисля, че зад това стои извесна доза свръхголям, детински егоизъм: знае че сега финансите ще са насочени към бебето, че ще има неудобства с недоспиване и тн... На години не е малък, ама на акъл и очаквания - детска му работа. Ще гледам 2 бебета вкъщи явно.

# 368
Маменце,същия случай съм.И с "Фрутилакс"пробвах веднъж,но нямаше ефект.Да не би да трябва да се пие няколко дни?Иначе ти препоръчвам "Мелилакс".Направо се чувстваш 2кг по-лека! Grinning Но аз може би,трябва да си дам почивка,че не действа нещо.Вода пия-1,5л със сигурност.Движа се-задала съм си на приложението 90мин активност.Като се замисля,че ще става по-зле с "белия кон".. Laughing
Според мен татковците по-късно се усещат какво им се случва и за това са малко неадекватни.Като се роди бебето и видят детето си,със сигурност ще станат ултра любвеобвилни Simple Smile

# 369
Доста късно понякога. Моят разбра, че има дете 2 години след раждането.

# 370
Не че защитавам мъжете, но като бебето не е в техния корем, трудно осъзнават какво става (не слагам всички мъже под общ знаменател). Моят е на приливи и отливи - днес е щастлив и помага, утре му е крив света. Гледам да балансирам и да не се напрягам, в крайна сметка е на 40 години и трудно мога да го превъзпитам. Компромиси и разговори помагат при нас.

# 371
Маменце и аз имам такива болки от време на време.Даже,когато тичам да хвана автобус и ме наболява по-осезаемо.
А с "Фрутилакс" още след първия прием ли има ефект?

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 11:54 от Miroslava^

# 372
Тези които сте на утогестан все още в коя седмица ви казаха да го спирате ?

# 373
  • Варна
Аз приемах Утрогестан изписан ми от друга лекарка. После почнах да ходя при следящата ми и тя ми казваше до 12с,тогава го и спрях.  Моята док. е от тези които си изписват без причина (доста неща имам изписани които не съм взимала,а всеки път всичко е наред...). Наскоро и звънях с болки през целия ден,не се влиаеха от но шпа (които на другия ден отминаха) и тя ми каза по телефона да си взема Утрогестан и да продължавам с магнезия #Crazy #Crazy #Crazy #2gunfire #2gunfire.

Отделно за бяло течение без сърбеж и без мириз и т.н.,с две чисти МБ ми изписа макмирор (също не го взех) #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 374
Здравейте,да попитам някой ходил ли е на Фетална Морфология в МД Марковс ?Аз се записах при д-р Павлова ,някой който е ходил има ли впечатления?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт