Как бързо времето отлита, а ЮЛЧЕТО все по-силно рита!

• 44 680
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, следобяд съм на кола маска (триъгълник) за първи път от както съм с коремче. Та се чудя как ли ще протече newsm78 Някоя от вас ходила ли е? Козметичката също е бременна и това доста ме успокоява Laughing Но се чудя какви ли пози ще трябва да заема за да се случат нещата newsm78 Бях чела някъде, че не трябва да се лежи по гръб. Вие правите ли го?

# 346
Щом си ходила преди това няма от какво да се притесняваш. А иначе настрани ще се завъртиш и ще се напаснат нещата

# 347
Деси, то не е хубаво дълго време да се стои, за 15 мин. докато те оправи няма проблем. Аз ходя на цяло тяло, та голямо чекнене пада..

# 348
с кола маска не е ли кофти сега да се стягаш,
аз ходих преди на лазер,даже първи месец не бях направила теста бях ходила
от тогава спрях,

свекървата ми говореше за някаква където се сепкала или са я сепнали и детето се родило с такъв дефект  #Crazy

# 349
Здравейте, за лежането по гръб и аз четох, че не трябва, но пък за 15-20 Мин. Мисля,че няма да навреди. Още повече,че аз понякога си полягвам по гръб, че страшно ме боли кръста и така си почива. Незнам обаче колко търпиш на болка, аз съм чувала,че ако  жената е по-чувствителна, кола маска в тези месеци може да докара контракции. newsm78
Има ли мами, които минаха вече Фетална Ехокардиография? Мен също ме пращат,уж контролно, та се чудя къде да се запиша.

# 350
Не съм спирала да ходя на кола и днес ще ходя. Миналия път ходих на кола 1 седмица преди да родя, никак не ми се искаше да ме бръснат в болницата  Mr. Green
Лежа по гръб много продължително, така ми е удобно. Корема ми не е толкова голям че да ми тежи, даже спя по гръб. Ако има проблем предполагам нямаше да ми е удобно.

# 351
Няма проблем за кола маската, освен ако никога не сте си правили. Аз си правя сама вкъщи, не ми се е случвало да имам контракции след това. Лежането по гръб също не е проблем, ако има нещо, ще го усетим. Аз също си полежавам по гръб с чиста съвест. Лекарката ми е казала, че евентуално може да е проблем в девети месец чак и че ако нещо не е наред, тялото ще ми подскаже и няма да се чувствам комфортно да лежа така.  Simple Smile

# 352
Да, и аз знам, че като е проблем лежането тялото само си подсказва.
Иначе то, ако една кола маска не може да изтърпим как ще се ражда  Joy

# 353
И аз утре съм на кола.А за лежането по корем-то е възможно и докато спиш в някакъв момент да си по корем. Grinning
Наистина, тялото ще си покаже само,ако има нещо  Wink

# 354
С предната бременност ходих на кола маска 3 дни преди раждането - не съм се бръснала от 9 години и не исках в болницата да ми го причиняват. Аз проблеми не съм имала. И сега си ходя.

# 355
"Прическата"  Laughing мина безпроблемно. Преди това се бях консултирала с лекарката, разбира се, защото пия магнезий за/против контракции. Аз се чудех чекненето как ще бъде, но явно си има трикове. Не ходя често на кола защото съм след фотоепилация, но сега я предпочитам пред бръсненето защото не ми е удобно, а и ми причинява дискомфорт след това.

Момичета дайте линк, ако може, за фейсбук страничката  Simple Smile

# 356
"Космени" теми..хихи
Разкажете ми за количките-ходихме с моето момче да разглеждаме в София.
Има голямо разнообразие от цени, марки и модели.
Спряхме се на Кам, италианска с много добри качества-три компонента и много приятни цветове-бордо и синьо ни хареса.
Мами с опит ни обясниха , че е много важно гумите да са големи и да има амортисьори-особено ако ще се разхождаме доста-а Юлчето как да не го разхождаш..

# 357
За количките,  аз ще си ползвам старата. Много си я харесвам. Избирана е за да е Лека и удобна за носене. Аз живея на 4 я етаж и нямам асансьор. Марката е някаква полска неизвестна, гумите не са помпащи се но успявах да нося по стълбите едновременно коша с бебето и сгънатото шаси. А цвета ми е любим тюркоазено синьо. Сега чакаме девойка но аз не понасям много розово, така че девойката ще се вози в синя количка  Grinning

# 358
Леле, Ива, и аз бях преди на 4-ти етаж без асансьор и ми беше доста трудно, въпреки, че количката ми беше в мазето на приземен етаж. Бяхме и на баир, което ме изморяваше още повече. Докато изкача баира и после до 4 етаж наобяд с манждата от кухнята и бебето на ръце...

Аз също съм много доволна от старата си количка и не мисля да я сменям - Мутси Ево.

# 359
И аз ще си ползвам Лолата,взех една за тук,една имаме и на село,където стоим лятото,да не ги разкарвам.Ние в Банкя сме на петия етаж,без асансьор,добре,че имаме и апартамент на партера-на свекърите,който не се ползва от тях,но поне слагам там колички,тротинетки,всичко що се движи.

Общи условия

Активация на акаунт