Как бързо времето отлита, а ЮЛЧЕТО все по-силно рита!

• 44 677
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Това с татковаците е нормално донякъде.,все пак и те се вълнуват по свой собствен начин и не изразявати емоциите си като нас

Моят се вълнуваше само, ако не му е сготвено и лъснато вкъщи. Така беше научен той да не прави нищо.

# 331
А твоят бой ял ли е? Ей такава майка на момче се надявам да не бъда! Ще го уча и да си готви, и да си чисти!

# 332
Колан не слагам в града отдавна, само извънградско.
Скоро ме спираха Господата, с въпрос:

"Някаква основателна причина да не носите колан ?:
Разкопчах якето и викам - "Вие как мислите ?" Simple Smile
Последва само "Лек ден и всичко хубаво" Simple Smile

# 333
А твоят бой ял ли е? Ей такава майка на момче се надявам да не бъда! Ще го уча и да си готви, и да си чисти!

От мен още не е, но го понаучих на някои неща.

# 334
Какви са тези мъже- все едно живеем 50 години назад... мъжа ми помага доста у дома, а особено откакато съм бременна единственото, което ми дава да правя е да сготвя нещо и да сгъна дрехите преди да ги приберем в гардероба. Всичко останало- пране, простиране, чистене, пазар го прави той. А в същото време не се е лишил от нищо- събира се с приятели да гледат мачове през седмицата, в петък вечер излизаме с приятели ( е.. не е като преди до сутринта, защото на мен в 23ч вече ми се е доспало), уикендите също правим нешо, а не да стоим вкъщи и да лежим на дивана... Стягайте ги, че после с малкото човече ще трябва да ви помагат бая. ✌✌✌

# 335
  • Сливен
И аз да си похваля ММ,още преди да забременея ми помага с чистене и простиране,защото работех и в събота,а откакто съм бременна ми дава само да готвя,дори спорим дали мога и са гладя по-малко,че той ходи официален на работа и много го тормози правенето на ръбове.

# 336
Нищо не ми е помагал, освен да ми полива в банята като я къпя до 6-тия месец и да ни закара на нашите на гости 2-3 пъти в годината. Грижи се за колите поне де. Изгледала съм си детето абсолютно сама. Той започна да се включва когато тя стана на 2 и започна сама да го търси.

# 337
Едно полезно четиво по темата Simple Smile

http://www.woman-onthe-top.net/p/pismo-ot-edin-chehlyu-az-sam-pa … -samo-yade-i-spi/

Харесва ми мотото: "Аз съм партньор, а не гост, който само яде и спи"

# 338
  • София
И аз не мога да се оплача от моя мъж. Прекрасен е! Пое голяма част от домакинската работа, както и котешката тоалетна. Не ми позволява да вдигам тежко и да се разстягам. Аз си го глезя като ставам първа, за да направя закуска и кафе и след това го будя. Иначе той няма проблем и с готвене и с чистене. Често готвим заедно, а ако съм на работа би си сготвил сам...няма да ме чака гладен я.

# 339
И аз като Ms. M, от моя бъдещ татко, не мога да се оплача. Помага с каквото може, а ако не може то поне не мрънка. Но споделя, че му липсва близост, и че и той преживява промени. При нас по-скоро се наблюдават симптомите на бременния татко hahaha Гадене, умора, сънливост... после непреодолим глад, та дори и коремчетата ни нарастваха еднакво Joy

# 340
  • Сливен
Сладури Hug

# 341
Вашите са по-млади, от едно друго поколение. Моят е супер консервативен (както и родителите му) и така е научен - майка им да им слогува на всички. Сега вече готви и всичко прави, въпреки, че все още предпочита да се изнерви, че е разхвърляно, вместо да прибере.
Сега като си връщам онези спомени, отново се ядосвам.

# 342
  • Сливен
ММ е на 42г,но той е научен от малък.Аз си го избрах след внимаелно обмисляне и е най-добрия ми избор,наистина е моята половинка.
Селика не се ядосвай.

# 343
Аз не мога да се оплача по тази тема, но имам мнение, понеже майка ми години наред е търпяла заради децата, та сега детето в мен да си каже мнението  Wink Лошото е, че жените търпим и оправдаваме, но децата не са така. И ако ние можем да дадем някакво обяснение на себе си защо той или аз съм такава, децата не могат. Те го виждат като пример и смятат, че така е редно - и съответно, ако са момчета така ще се държат като бащите си, а ако са момичета пак така ще се държат - като майките си. Което е една ужасно порочна практика  Peace Затова промяна трябва да настъпи колкото и да е трудна, ако трябва и срещи с психолог и прочие. Освен това мъжете са свикнали жените да ги приемат за даденост и никога не мислят една заплаха за сериозна. Така че в някои ситуации жената трябва да покаже сила и воля и да наложи нови правила, поне заради децата си. Всеки иска децата да имат по-добър живот от това, което родителите са имали.

# 344
oesi, тук самата общност е такава. Негов приятел е същия.
beauty_, много си права. Аз поисках да се разделим и той чак тогава осъзна, че не ме е оценявал. След цели 4 години.

Общи условия

Активация на акаунт