Как бързо времето отлита, а ЮЛЧЕТО все по-силно рита!

• 44 675
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
Хей, много съжалявам да го чуя!! Бъдете силни!

# 316
Krisita, ужасно съжалявам да прочета това! Дано никога повече не го преживяваш и никой друг не се отчита с такива новини! Бъдете живи, здрави и заедно с таткото и не забравяйте че най-доброто предстои!

# 317
Крисита, съжалявам за тежкото решение,което сте взели. Бъди силна и наистина най-хубавото предстои !

# 318
  • Сливен
Крисита,не мога да си представя какво сте изживяли.Пиша и плача.Много,много съжалявам.

# 319
Ужасно е това което се е случило Крисита..Много съжалявам да го чуя.Бъдете силни  😣

# 320
много съжалявам,направили сте каквото е трябвало бъдете силна

# 321
  • София
Много съжалявам Криста!  Cry Прегръщам те и ти пожелавам бързо възстановяване.

# 322
# 323
Krisita, ужасно съжалявам Sad
Защо такаааа Sad Тази аномалия не се ли видя по-рано ???
По-назад също имаше едно момиче, Мариелка май беше ...

Желая ви сили и нови надежди  bouquet Hug Peace Praynig

# 324
Krisita много съжалявам! Нямам думи просто. Пожелавам ви сила и да се похвалите скоро с хубави новини!
За шофирането и колана, аз задължително слагам колан. Има начин как правилно да се поставя. http://purvite7.bg/bremenna-na-pt/
Ето малко информация надявам се линка да сработи.

# 325
Krisita, много съжалявам, бързо възстановяване   Hug
Аз шофирам с колан,  на който има свинка опашка и е отпуснат. 

# 326
Мила Krisita, и аз пращам позитивна енергия и подкрепа в този труден момент... Всяко зло - за добро...

---
На мен вече ми пролича коремът и взеха от около седмица да ми честитят всички.  Малкото е голям бяс и много шава, мести ми дрехите наляво надясно чак:) За жалост и моя огромна изненада обаче татко му се държи все по-неадекватно и отчуждено. След дългогодишна връзка се замислих дали ще мога да го търпя този човек... тотална промяна Sad В шок съм, мислех че такива неща стават по тъпите сериали... и на тъпи жени (явно съм в класацията) .
Само си представям какво ли е в тези прекрасни моменти да си с отдаден и мил партньор, с който да се радвате заедно, вероятно е много хубаво... 
Мога да виня само себе си за решенията.

# 327
Това с таткото го преживях и аз, но не бяхме живяли заедно и е разбираемо.

# 328
Това с татковаците е нормално донякъде.,все пак и те се вълнуват по свой собствен начин и не изразявати емоциите си като нас

# 329
Съжалявам, за всичко, през което сте минали, Крисита.
...
По въпроса с колана: аз ако нямам колан имам чувство, че няма да мога да карам. Все още си го поставям по общоприетия начин. С предната бременност някъде към 8-я месец започнах да го закопчавам предварително и след това си промушвах частта за през гърдите.

Общи условия

Активация на акаунт