Как бързо времето отлита, а ЮЛЧЕТО все по-силно рита!

• 44 806
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,от няколко дена имам болки в корема и по-точно от лявата страна като остро придърпване. Днес отидох на лекар,да видя на какво се дължат. Лекарката  ми установи,че имам втвърдяване на корема,което аз не усещам и ми обясни,че болките са от разпъването на матката,но втвърдяването не било добре,защото се намалявал потока на кръв към бебето и ми изписа Диаспорал,и каза че ако продължи,трябва да вляза в болница да ми вливат венозно магнезий. Cry Някой имал ли е подобен проблем да сподели ?newsm78

# 91
Аз не бих се доверила на тази докторка.

# 92
Просто не разбирам как може да ти се втвърдява корема и ти да не усещаш. Освен това, както вече съм писала, магнезият в големи дози (вливането имам предвид), е вреден за бебето. Това е мнението на д-р Сигридов, а аз бих се доверила повече на него.
На твое място бих се консултирала с още един доктор.

# 93
И моят корем се втърдява и в началото не обърнах внимание. Не усещах нищо, но защото си пипах корема ми направи впечатление как изведнъж е станал твърд, а след пет минути беше мек, после пак се втърди и пак омекна.  newsm78 Лекарката каза, че това са контракции. На мен също ми изписаха магнезий и нош па. Добре е да си почиваш повече, не вдигай над 2 кг., не се товари с много домакинска работа.

# 94
Благодаря за отговорите,дано има ефект Диаспорала...  bouquet

# 95
Здравейте, бързичко пишете, чета отгоре, отгоре.
Интимните гелове настина помагат.
Аз утре съм на преглед, да видим какво ще се случва.

Моят въпрос е за мами от Пловдив, решили ли са къде ще раждат?
Първото ми раждане беше в хирургиите, но лекарката ми работеше там тогава, сега не знам какво ще правя.

Последният месец коремът ми стана огромен, не съм качила много килограми около 5, но така рязко пораснах.  Confused

По темата със съседите, нашите са ок, даже съседката отгоре е бременна и се движим успоредно, ще си имаме юлчета. Но и аз съм нервна за глупости, побеснявам за маловажни неща и се напрягам, та трябва да си почивам след това.

# 96
Аз пък от моя гинеколог знам, че не са ок интимните гелове, 1 път в седмицата най-много, другото време само с вода.
Шаварче, не знаех, че си от Пловдив  Wink и аз първия път раждах във ВМИ, но сега си имам причините да не е там.
ДиТка, и на мен ми звучи като контракции това. Дано ти помогне лечението!

# 97
Момичета не знам за вас, но аз съм пълна с газове (моля да ме извините). Ако ям тестени неща са значително по малко и дори изчезват, но в момента в които хапвам повече зеленчуци - веднага се издувам като балон! Някой друг? Ако да, как да се справя с този проблем без да стана 200 кг?

# 98
Аз пък да ви се оплача от няколко дни постоянно ми бучи главата, по-точно дясното ухо. Мерих вчера кръвно, не е високо, но пулса ми беше 94, по-принцип май ми е по-малко (към 70-80). Вчера като си легнах и сърцето ми биеше по-силно от обичайното и бебчо като почна да ритка.. дали усеща?На ЖК съм чак на 10ти ако не мине дотогава ще питам.

# 99
Момичета не знам за вас, но аз съм пълна с газове (моля да ме извините). Ако ям тестени неща са значително по малко и дори изчезват, но в момента в които хапвам повече зеленчуци - веднага се издувам като балон! Някой друг? Ако да, как да се справя с този проблем без да стана 200 кг?
Еспумизан. Само това помага, не вреди на бебето. Аз съм от първите седмици с газове и запек и пия пробиотици, разхлабващи сиропи и еспумизан. Иначе корема ми става двоен и твърд.

# 100
  • Plovdiv
Шаварче, и аз съм от Пловдив, решила съм да раждам в Селената. Таз изражда и моя доктор.

Celika, има контракции, които не се усещат. Това, че твоя доктор смята така, не значи, че той и само той е прав. Всеки лекар си има своите особености, но не значи, че всички трябва да се водим по неговите виждания. Аз също пия магнезий и добре че го пия, защото така ми се схващаха краката, че чак две стъпала не можех да кача. Отделно и предпазва от дигане на кръвно, особено ако си предразположен. Едва ли е толкова опасно за бебетата и масово ще се изписва на бременни. Казвам го не да се заяждам, а да не наплашваш така хората, на които им се налага да го приемат.

# 101
Шаварче аз в окръжна искам, не че знам при кой доктор там  Laughing
минах ФМ момата ми е 460гр в 21седмица съм,каза ми, че добре се развива Heart Eyes
магнезии и аз пия, казаха ми до края на бременността няма проблем да си продължа приема
в къща сме,няма проблеми със съседи и на кой ще тропаме като цяло
интимни гелове съм против от малка още  Crossing Arms
 Днес ми е прекрасен ден,така се събудих и се надявам на всички вас да е такъв  bouquet

# 102
Хей, кои бяха момичетата от Ст. Загора! Хайде да си направим една среща в това прекрасно време!

# 103
Аз пък често имам чувството, че някой или нещо ми натиска дясното ухо. Звучи смешно, ама незнам как да опиша усещането  Simple Smile. Това е още от положителния тест, казах на лекарката, измерихме кръвно, ама то е ниско, а не високо. Реших, че това усещане ще е едно от неудобните неща през следващите месеци  Joy. Но, шумът в ушите може да е вследствие от високо кръвно, така че добре правиш да си го мериш. Може ли да си се ядосала за нещо, да си гледала нещо, което да те е притеснило или да се тревожиш за семейни въпроси? Всичко това, също може да предизвика покачване на пулса и шум в ушите. Иначе за газовете и аз съм като "изстребител", ама вече съм си вкъщи и само котката подскача  Joy. Знам,че трябва да се яде бавно, за да не навлиза въздух в стомаха.

# 104
LOLI{P}, аз не ходя при Сигридов, но и моята докторка също действа като него. Просто съм видяла как Сигридов помага на пациенти и на мои приятелки, които ходят при него.

iva_83
, аз съм в Стара Загора. Ти в кой район си?

Общи условия

Активация на акаунт