Как бързо времето отлита, а ЮЛЧЕТО все по-силно рита!

• 44 603
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
А има ли изобщо признаци на увеличени бъбречни легенчета,имам в предвид,след раждането при детето?

# 241
А има ли изобщо признаци на увеличени бъбречни легенчета,имам в предвид,след раждането при детето?
Зависи от тежестта на състоянието. Когато е по тежко се наблюдава дори забавяне във физическото развитие. При нас нямаше освен 1 прекарана инфекция с бактерии в урината. Следяхме състоянието на ехограф.

# 242
puffeto, за сега съм доволна.Звъняла съм и няколко пъти,винаги ми обръща внимание.Следи си нещата ,които са по Здравна каса.При мен, славА Богу ,бременността за сега протича леко и нямам впечатления при други обстоятелства как се отнася с майките.Ти при кой се следиш? А някоя от вас мисли ли да ражда в "Токуда"?

# 243
  • София
Miroslava^ , извинявай ако съм те притеснила.  Питах защото и аз се водя при нея освен частните прегледи на които си ходя.  Но вече реших да се преместя  защото се отказах и от раждането в Шейново. Но ми направи впечатление ,че не говори много . Почти не ми обяснява нищо за бебчо  , предпочитам вече  по - подробни прегледи.

# 244
daniel80, с избор на екип ли си? Аз взех да се чудя, дали да не се преориентирам към "Токуда".
puff,ти защо се отказа от "Шейново" и при кой се следиш успоредно?А иначе честно казано,КитановА наистина не е от подробните,което и на мен не ми харесва.Аз се следя само при нея,но вече трябва да си плащам ехографите и се чудя дали да не ходя при друг лекар.

# 245
  • София
Miroslava^ , ходих  при различни доктори , но това е досадно.  А Шейново не ми вдъхва доверие не ми се иска да съм там без конкретна причина.

# 246
Аз изчетох доста добри отзиви за раждане в "Шейново",Китанова и специално за една акушерка-Жени Коричкова.
Но,ще помисля още за болницата.Първа бременност ми е и ме е шубе от раждането,не ми се иска да попадам на груби касапи,които да ме откажат от второ дете  Grinning

# 247
и аз се насочих засега към Шейново, бях приета там за 3 дни по спешност по време на бременност вечче и ми се стори ок,но все още мисля дали да е там...може ли да споделите какво ви отказва от раждането конкретно в Шейново.

# 248
  • София
Miroslava^ , за акушерката  и аз съм чувала ,че е невероятна.  Момичета където и да изберем се надявам да мине леко .

# 249
Miroslava,с избор на екип съм,цената на раждането в Токуда е една и съща, със или без избор на екип.

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 00:04 от daniel80

# 250
puff,да най-важното е да мине леко-и за бебето и за майката.Четох,че има упражнения и масла,които правят перинеума по-еластичен и в голям %няма разкъсвания.И с една епидурална би трябвало раждането да е песен хаха.
daniel,към кой лекар си се насочила?Секцио или естествено,с или без упойка?Извини ме,че така те разпитвам Wink

# 251
Момичета, да се изкажа и аз за Шейново- там родих първото си дете, при др Гагова, преди 6 години. Нормално раждане, задължително включват окситоцин и правят епизиотомия. Цялостното ми впечатление е, че е ок. Сега се следя в Св Петка, и вече се замислям за раждането, единия вариант е пак Шейново.

# 252
Маменце,при кой си в св.Петка?Аз там си правя БХС и ФМ,при д-р Богданова много е готина.Даже се замислям дали да не раждам при нея(ако изражда де),тя е и в "Токуда".

# 253
Мирослава, живи и здрави, аз ще раждам в Токуда - секцио при д-р Б.Димитров.

# 254
Маменце,при кой си в св.Петка?Аз там си правя БХС и ФМ,при д-р Богданова много е готина.Даже се замислям дали да не раждам при нея(ако изражда де),тя е и в "Токуда".
При др Янкова ,при нея съм на ЖК, тя ми прави и ФМ. доволна съм, до сега не сме говорили за раждането, незнам дали тя самата изражда или дали може да ме насочи към някого.

Общи условия

Активация на акаунт