Как бързо времето отлита, а ЮЛЧЕТО все по-силно рита!

• 44 643
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Аз от около месец съм си с хрема на бременността - нищо не помага.
Сутрин просто не мога да дишам ... Sad

# 661
Леле, относно доходите (особено в дадения пример) за мен това е някаква фантастична сума от 43лв и нещо на ден. И с предната бременност и с тази докато съм в болничен дори взимам повече, отколкото ако работя, защото съм на минимална РЗ, и за мен да ми дават 460 лв за първата година след раждане е нещо голямо.
Просто споделям.

# 662
Аз си пръсках олинт за отпушване на носа докато бях болна. Не са вредни капките защото са с локално действие, само за лигавицата на носа не е добре да се ползват повече от седмица.

# 663
[quote author=Tancheto_92 link=topic=966400.msg34785689#msg
Аз имам един важен въпрос Praynig Някой знае ли капки или спрей за нос които мога да слагам в момента newsm78 Бях с ангина, тя взе да отшумява, но още ме мъчи ужасната хрема + синузит, носа ми е като чешма ooooh! Това, което имам у нас е все с ксилометазолин и е противопоказно, а този Стеримар си е чиста солена вода и е вятър работа Crossing Arms
Аз съм синузит за втори път тази година. Лекувам се с хомеопатия- ринитал 5-6 пъти х 1 + морска сол в един чорап, който топля в микровълновата и си нагрявам синусите. Започнах и едни капки от детето - еуфорбиум, те са за алергични хреми и синузит.
Дано скоро се отървем от тия хреми! 😫

# 664
  • Сливен
Бандитка мен ме осигуряват на почти 600лв,майчинството за първата година се очертава да е около 434лв.

# 665
Отностно капките за нос аз като бях леко хремава февруари доктора ми разреши вечер за да спя назик детски капки взех хихи а За през деня морска вода която грам не помагаше .... отностно болничния аз се принудих да излезна защото работата ми е свързана с деца и от тях с тази хрема се притеснявах пък и са малки деца и тичаха и ме беше страх да не ме удари някое а и трябвале да пътувам по 45 мин до работата и затова съм в болнични ...

# 666
Тези, които не са болни - носовете ще се оправят като родим Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 667
Да така ми казват всички аз има дни вечер ми се запушва през  ноща но  е търпимо и не си пръскам нищо пък и не е всеки ден Simple Smile

# 668
И аз бях така Simple Smile И си мислех, че ще мина метър - уви в 6-7 месец нещата явно се променят Simple Smile
Денем нищо ми няма, но нощем е ад Sad
Мисля скоро да прибягна до нормални капки с ксилометазолин или подобни - само за нощта.

# 669
  • Варна
Бебка и аз бях така... денем нищо,а нощем...кукувица ставах..
Да чукна на дърво, от само себеси мина и сега спя непробудно,дори и във ВЦ паузите съм полу заспала 😂😂😂

# 670
Бебка и аз бях така... денем нищо,а нощем...кукувица ставах..
Да чукна на дърво, от само себеси мина и сега спя непробудно,дори и във ВЦ паузите съм полу заспала 😂😂😂

Колко време отне ? Направо си мисля, че ще си откарам така до юни ...

# 671
Носовете май често се запушват по време на бременност - нещо хормонално е. На мен обаче ми се възпалиха и синусите и няколко нощи спах полуседнсла на дивана, иначе просто не можех да дишам. Пих 2 вида таблетки + назик, предписани от лекар и сега уж съм по-добре, но пак не съвсем. Не смея да отида на контролен отново, защото ще ми е за 4 път, а тя каза, ако продължава да не минава, ще изписваме АБ.
Не мога нищо топло да слагам, защото капилярите ми само това чакат и се пукат като сапунени мехури - после пък се боря с кръв от носа. Ами така ще е - още 3 месеца Simple Smile

# 672
И аз имах възпалени синуси миналия месец и се оправих с инхалации. Слагах да заври 5 мин - по 2 с.л. мента и лайка и после под кърпа дишах около 10тина минути, като от време на време добавях капки кармолис (билкови екстракти в спирт). Сутрин и вечер като го правех 2-3 дни, можех да дишам нормално и се оправи. От години това ми помага най-много при силна хрема.

# 673
Бандитка мен ме осигуряват на почти 600лв,майчинството за първата година се очертава да е около 434лв.
Минималното майчинство за първата година е по 460 лв. на месец.

# 674
Аз с това майчинство се обърквам много изобщо не съм наясно . Как така минималното е 460лв първата година? Една приятелка сега роди и каза че си го изчислила в сайта на нои че ще взима по 20,15 лв на ден ? това не прави 460 на месец ?

Общи условия

Активация на акаунт