Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко време отнема доставката на поръчки от Zooplus?
Как се транспортират котки със самолет?
Как да се грижа за болна котка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко време отнема доставката на поръчки от Zooplus?
-
Транспортирането на котка със самолет изисква специфични процедури. Някои авиокомпании предлагат този вид услуга, като има различни изисквания за размера на клетката и теглото на животното. Обикновено в самолета може да бъде транспортирано само едно животно в салона, което изисква предварителна регистрация. Освен това има ограничение в килограмите - животното, заедно с клетката, трябва да е до 6 или 7 кг, но изискванията могат да варират в зависимост от авиокомпанията.
-
Как да се грижа за болна котка?
Ако котката ви не се чувства добре, важно е да я наблюдавате внимателно. Ако има загуба на апетит и отказва вода, трябва да се консултирате с ветеринарен лекар. Допълнително, ако забележите необичайно поведение като например скриване, мяукане или други симптоми, е важно незабавно да потърсите професионална медицинска помощ за вашата котка.
-
-
Какво да правя, ако котето ми е много болно и не знам как да му помогна?

Малките растат като гъбки ама нормално ... Четох в интернет, че на ден трябва да наддават по 10-15гр, а нашите за денонощие качват по около 20гр. последните няколко дни, а трицветното (което се роди първо) вчера би рекорда с 29гр. за 24 часа
Възползваме се от хубавото време и ги местим на леглото на слънчице и на по-широко. Заградени от възглавници и одеяло за да не хукнат на някъде, хихи.
Има моменти в които тича като пощуряла, закача се с кучето, или с нас. Най много страдат столовете, по които си точи ноктите, въпреки предоставената и за собствено ползване триетажна къща с обособени драскалки за ноктета. Обмислям да и донеса от село един голям дънер, защото явно има афинитет към дървото 
Аз много съм се затъжила за бебета, щото все прибирам големи котета, и отдавна не сме имали котешко бебе
Сравнително близо сме до Плиска. Ще се обадя да запазя час, но се надявам, че може да го дадат леко плаващ, защото не знам колко време ще ни отнеме до там.