Любители на Котки - Тема 112

• 43 261
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Искам да благодаря на кукумицинка. Hug

Не мога да не споделя с вас. Joy
Тук знае, че ще го решим, за съжаление не успях да го снимам след фризурата, защото изчезна моментално.

И две от нета:
Скрит текст:

# 121
tanya27 какво стана с котето?
Свърза ли се с ветеринар и каза ли каква ще е таксата за преглед?
Кажи каква е сумата, ще ти я пратя.
Не оставяй котето да си отиде, без да си предприела всичко, което е по силите ти?

# 122
Хора, как се набираше стационарен телефон? Не виждам опция да натисна плюса, стои като неактивен. Пробвах с 0 и 359, пробвах с нула без 359, дава ми, че избраният номер е грешен или непълен.

# 123
С код на града.

# 124
В нета пише, че кода на Добрич е 058.

# 125
+359 58 623 032 този номер го набирам като 05862... и ми дава, че е грешен или непълен. Със Самсунг Галакси съм, как да натисна +?

# 126
  • София
С продължително натискане не става ли? Иначе вместо + можеш да напишеш 00.

# 127
Я го набери с 00359058, мисля че при стационарните не важи правилото както е при мобилните, да се премахне 0-та. Rolling Eyes

# 128
  • София
Кукумицинка, мисля, че ставаше и като вместо ''плюс'' натиснеш два лъти нула.

СС-ВЕТ, може би Sad но как ще помогнете , не знам котето дали ще е в кондиция изобщо....
но благодаря , толковаааааа благодаряяяяяяя  Embarassed

Момиче, бягай бързо, после ще благодариш, само спаси котето! Няма да те оставим без помощ.

Edеnза теб и за всички, които биха опряли до слагане на капки на котка, ще опиша моя начин, защото е много лесен и с него слагам капки дори на моя 7-килограмов котарак-пръч, който е много див и много бие, когато нещо не му харесва. Значи: хващаш котката за кожата зад врата, понеже това сработва инстинкта й да се кротне, като когато е била бебе и майка й я е пренасяла някъде. Слагаш капка на ЗАТВОРЕНО око, в ъгъла до нослето. Тогава отваряш окото, като придържаш долния и горния клепачи с пръсти, и няколко пъти затваряш и отваряш оченцето, за да се нанесе капката в цялото око. Така избягваш инстинкта да се спасяват, като видят, че нещо отива към окото им. и понежве не разбират, че го правим за тяхното лечение, затова и е толкова трудно да ги удържиш.

# 129
Mили момичета,дано оцелее до утре Sad иска да лежи в банята ,там е мокро ,дали няма температура?

# 130
tanya27 какво стана с котето?
Свърза ли се с ветеринар и каза ли каква ще е таксата за преглед?
Кажи каква е сумата, ще ти я пратя.
Не оставяй котето да си отиде, без да си предприела всичко, което е по силите ти?
Не знам ,мила дали вече има смисъл...наквасил се в банята....Sad
Коремът ми е топка ,дали не е по-добре да се спре този ужас.....

# 131
Много се извинявам, не знам какво е положението, но цял ден имахте време да реагирате, а Вие повтаряте едно и също. Пределно ми е ясно, че може да нямате възможност, за което съжалявам, но един преглед колко ще струва в Добрич - не повече от 10 лв, аз също съм готова да Ви изпратя пари ,за да може душичката да има възможност да живее.
Някак си не ми се връзват доста неща, дано котето оцелее.

# 132
Само човек,запознат с финансовото ми положение ,може да ме съди Sad.
Родителите ми ме врънкат да го хвърлям вън ,приятелят ми ,каза да не го занимавам с моята котка . Кой да ми помогне ???

# 133
аз успях да го набера телефона с две нули, но никой не ми вдига. Друг, денонощен ветеринар може ли да пробвам да потърся, напр. Вива вет, ако е удобно? Ако успея да се уговоря с някой за заплащане утре, а сега да закараш на преглед, ще е най-добре.

# 134
Не съдя никого, разбирам положението, не мога да си представя какво Ви е, за другите не искам да коментирам, дано не се срещам никога с такива хора.
От уважение към Вас не предложих по-рано финансова помощ за котето, но съм готова още утре да изпратя някой да преведе пари. Съмнява ме, че душичката ще оживее, но дано има късмет. Tired

кукумицинка, набирай без да питаш, ако се налага и аз ще изпратя пари. Peace

Общи условия

Активация на акаунт