Да подам ли сигнал в социални грижи?

• 25 818
  • 171
  •   1
Отговори
# 150
Съвсем ясно е,че обобщения не могат да се правят,тъй като всеки си споделя лични впечатления,които не могат да обхванат всичко. Мн.ясно. Аз за това и су замълчах. В централната част на Хага,лично аз такива деца,както и родители не стм срещала. Децата в осем са си в леглата,така че и пи баровете ги няма. Веднтж само заведох дъщеря ми на представление на Кралския балет и се оказа единственото дете там и ме гледаха обвинително. Същи така,тук и престъпността е пичти нулева. Споровете са излишни,йой къде бил и в каква среда живеел..тел.ми су ума собствено мнение за някой думи,за което се извинявам

# 151
Аз не разбрах кое му е лошото на това децата да са до късно навън и каква е връзката с престъпността, още по-малко пък с темата.

# 152
Аз не разбрах кое му е лошото на това децата да са до късно навън и каква е връзката с престъпността, още по-малко пък с темата.
Не е нужно да се обясняваме на всеки,дето е неразбрал,нали така.Прочети напред и ще разбереш. Хората спореха как не само в бг децата са по кръчмите вечер,а специално към мен скочиха,че нямало място по света,дето да не си побийват децата,видиш ли.И такова без утайки и престъпници също нямало. И с какво твоето мнение е по темата или ти е скучно тая вечер

# 153
Това за престъпността е отклонение от темата, макар че аз лично правя връзка между родителското отношение и формирането на личността при децата. Деца подложени на насилие и расли в отровна семейна среда са по-податливи на вредни влияния според мен.

red soul пак се изказваш пресилено. Хага е мулти култи, но ако властите са успяли да сведат престъпността до минимум - Браво. Имам много близка приятелка живееща там доста години. Ще я попитам за мнението и по въпроса който обсъждаме и определено ще планувам посещението, което толкова време отлагам.

А лошото на това децата да са навън в късните часове за мен е липсата на сън, който е изключително важен за имунната система и правилното им развитие. Моето дете, 5 год. има нужда от поне 10 часа здрав сън. В 9 трябва да е нахранена, изкъпана, изслушала приказката и легнала за да може сутринта в 8 да се събуди без особени услия и да не е нервна цял ден. Няма начин да идем да вечеряме навън с нея или да се приберем по късно. Случвало се е, доста е неприятно и гледам да не си го причинявам нито на мен нито на нея.

# 154
Това за престъпността е отклонение от темата, макар че аз лично правя връзка между родителското отношение и формирането на личността при децата. Деца подложени на насилие и расли в отровна семейна среда са по-податливи на вредни влияния според мен.

red soul пак се изказваш пресилено. Хага е мулти култи, но ако властите са успяли да сведат престъпността до минимум - Браво. Имам много близка приятелка живееща там доста години. Ще я попитам за мнението и по въпроса който обсъждаме и определено ще планувам посещението, което толкова време отлагам.

А лошото на това децата да са навън в късните часове за мен е липсата на сън, който е изключително важен за имунната система и правилното им развитие. Моето дете, 5 год. има нужда от поне 10 часа здрав сън. В 9 трябва да е нахранена, изкъпана, изслушала приказката и легнала за да може сутринта в 8 да се събуди без особени услия и да не е нервна цял ден. Няма начин да идем да вечеряме навън с нея или да се приберем по късно. Случвало се е, доста е неприятно и гледам да не си го причинявам нито на мен нито на нея.
Виж сега-питай ,когото си искаш.Не ме интересува твоята приятелка и нейното мнение.Тя може да живее в кварталите с бежанци.Не четете ли хора! Няма как да се направи някакво обобщение,щото хората живеят на различни места и се обграждат с различни хора.Искаш да кажеш,че ти и твоята приятелка от майната си ,ще ми кажете как живея аз и какво срещам и виждам по пътя си! Не ставай смешна,моля!

# 155
 ooooh! пий си хапчетата. Друго няма какво да ти кажа.

# 156

Би било забавно,ако не беше толкова жалко клиширано. Сипи си чаша вино,пусни си любима музика и не си губи времето да се репчиш на хора,които н епознаваш във форум.Знаеш,че има стандарти и стандарти-от там идва и цялата разлика във впечатленията. Наздраве! Peace

# 157
  • Бургас
red soul,ти си клишираната и освен това си много груба.
Явно освен собствения си глас друго не чуваш.

# 158
Не е нужно да се обясняваме на всеки,дето е неразбрал,нали така.Прочети напред и ще разбереш. Хората спореха как не само в бг децата са по кръчмите вечер,а специално към мен скочиха,че нямало място по света,дето да не си побийват децата,видиш ли.И такова без утайки и престъпници също нямало. И с какво твоето мнение е по темата или ти е скучно тая вечер

Четох внимателно, но връзката пак я няма. Моето мнение си е баш по темата, а ти тролиш с безмислици за деца по кръчмите и подобни дивотии, за които темата не е. Иначе и аз живея на място, където престъпността е почти нула, но децата са до след полунощ по улиците, а пред дискотеките има паркирани бебешки колички. Навремето и ние паркирахме нашата там, о ужас! Обаче никой не си бие децата, даже и не им крещи, щото социалните са много лоши, а и хората по принцип са добри.

# 159

Браво! Коментар на супер възпитан човек...
Наистина средата,  която описваш, е показателна и за твоето ниво.

Как пък досега не съм чула от никой, живеещ в Испания, за такива отношения и обръщения?! Shocked

# 160
red soul,ти си клишираната и освен това си много груба.
Явно освен собствения си глас друго не чуваш.

Честити 8 март,дами!
Славче,сигурна съм,че дамата няма нужда от адвокат Peace И,да-слушам.Не можеш да си представиш как слушам,когато имам умен опонент с факти и аргументи и има какво да ми каже.Споменах,че имам търпение само към дъщеря ми и други деца. Нямам търпение към някакви "как Сийки" тип-"незнам как е,ама и така не  е".Няма как някой да ме убеди,че нещата,които ми се случват,срещам и живея не са такива,само щот на него не му харесват да са такива/ още повече,че това са хора,които се оказа,че не живеят тук,за да имат поглед,а някъде си и от там ще ме убеждават аз какво виждам всеки ден  LaughingИма и такива места за живеене,има и такива хора. За това споменах и различните стандарти-толкова е просто! Ако се замислиш,обаче.Ако си продължиш със злоба,завист,инат,може и стотте страници да изкараме в безмислени приказки.
'айде,да получите много подаръци днес! bouquet /тук не се празнува/

# 161

Браво! Коментар на супер възпитан човек...
Наистина средата,  която описваш, е показателна и за твоето ниво.

Как пък досега не съм чула от никой, живеещ в Испания, за такива отношения и обръщения?! Shocked

Как точно успя да ми определиш нивото при положение, че не си ме виждала и на снимка? ( не е въпрос )
А другото ти твърдение - ако трябва да го коментирам ще е в стил  red soul, а мисля че е излишно. Сложила съм статии по въпроса в подкрепа на думите те ми. Ако искаш - чети. Не е до среда, а до нещо съвсем различно.

red soul на моменти ти изгубвам нишката. Нервните ти изблици съвсем не ги разбирам. А определянето на някой като злобен и завистлив щото нямаш други аргументи срещу него е .... да кажем смешно.
Айде със здраве. Честит празник на всички.

# 162
Ще те оставя да си кажеш последната дума след мъничко. Уточнявам само,че аз гневни избухвания нямам.Изобщо не ме интересува,какво мисли някой си ,непознат за мен,във форум.Няма и как да ми хванеш нишката с мисленето си тип "как Сийка"нали така. Разходи се на гости на тази твоя приятелка,дето уж живее тук и след това може и да дадеш някакво мнение на очевидец.Останалото са глупости.Айде да не те мъча повече bouquet

# 163
То направо ми се приисква да подам сигнал до социалните за някои потребители  Grinning.
Не ви ли идва на ум, че хората имат различно възприятие към една и съща обстановка и реалност? Нормално е една и съща ситуация да се опише или преживее по коренно различно от двама души.

Например - блъска ме човек на входа, заливам се с кафето, побеснявам и започваме да си крещим. Блъска ме човек, заливам се с кафето, започвам да се смея, а той ми купува ново, извинявайки се.

В ресторанта съм нервна и ме дразни всичко, тогава ще опиша, че е било пълно с гадни деца и шумни компании от незаинтересовани родители. Ако съм на кеф, ще напиша, че мястото е супер и е добро за излизане с деца.

# 164
  • София
Разбира се, който ходи по кръчми, вижда дали има колички или не. Ако не ходиш, може и да не разбереш, че има и такива хора.
Неприемането на реалност, която не съвпада напълно с твоята, не е положително качество.
Не защитавам или нападам никоя от спорещите, тъй като нямам преки впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт