Баба Марта бързала, две чертички вързала! - 324

• 33 266
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Страхотни неща чета тук от сутринта! Много се радвам за всички с отзиви от бременността ! Стискам палци всичко да е наред! Аз започнах тестовете за овулация и сме в очакване за нови резултати Simple Smile  
Приятен и усмихнат ден ви желая и много положителни тестове Simple Smile

# 61
  • Varna
Добро  утро,дами Hug
Етерия,честита втора месечинка на Христианка. Браво на нея,все така да расте бързичко Hug
Шоколадче,вземам си от твоя прашец -дано е заразен  Hug
Хубав и успешен ден на всички Hug

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 16:54 от Valentina Dragancheva-Encheva

# 62
Трябват ми много стиснати палци  Praynig
Помагайте, момичета  Hug
Предстои ми вероятно последен преглед при 3 ти док и от неговото мнение ще зависи дали ще ме оперират или не.
Въпреки че имам инфо, че е добре (ако) има лапароскопия да е след Ц (на 28.02-01.03 тия дни се пада да е), аз си приготвих багаж за болница  Tired
На 23 ти имам час, но можете да си представите колко ми е напрегнато  от сега ooooh!
Събирам прашеца с кеф! На склад ! После по-бързо да ме заразииииии  Crazy Party

# 63
Трябват ми много стиснати палци  Praynig
Помагайте, момичета  Hug
Предстои ми вероятно последен преглед при 3 ти док и от неговото мнение ще зависи дали ще ме оперират или не.
Въпреки че имам инфо, че е добре (ако) има лапароскопия да е след Ц (на 28.02-01.03 тия дни се пада да е), аз си приготвих багаж за болница  Tired
На 23 ти имам час, но можете да си представите колко ми е напрегнато  от сега ooooh!
Събирам прашеца с кеф! На склад ! После по-бързо да ме заразииииии  Crazy Party
Стискам палци Ливче,дано не се налага операция 🍀

# 64
  • Varna
Много силни палчета, Ливче! Дано да няма операция Hug

# 65
Live_Love стискам ти всички пръсти, които имам (даже на краката)! Дано всичко се разреши по най-добрия за теб начин  Praynig  Hug

# 66
  • София
Ливче, знаеш колко много те мисля и от кога съм ти стиснала палците без намерение да ги пускам. Този твой преглед в четвъртък го чакам все едно е мой и много се вълнувам. Не се напрягай, всичко ще е наред, важно е да чуеш още едно мнение и то от добър лекар, пък и ще каже за операцията. Стиснала съм всичко тук около мен което прилича на палец, честно  Crazy Ще те чакаме моментално след прегледа да ни пишеш!  Hug

# 67
Ливче, много те мисля и аз от ехе.. знаеш кога Laughing
Хубаво е, че ще се срещнеш и с трети док, дано ти се размине операцията, много палчета имаш и от мен! Всичко да се развие по най-добрия начин както казват момичетата. С теб сме! Но дори и да се наложи лапаро - не го мисли като нещо лошо, а напротив - като поредната извървяна крачка към сбъдване на мечтата ти!
 Hug
Палчета за НЕчакащите! Някое тестче няма ли да разбута малко темата?  Heart Eyes

# 68
Стискам палци и аз!!! Дано всичко мине както трябва! Не съм толкова нясно със ситуацията но се надявам каквато и да е тя да мине по най-лекия начин!

# 69
Ливче, много те мисля и аз от ехе.. знаеш кога Laughing
Хубаво е, че ще се срещнеш и с трети док, дано ти се размине операцията, много палчета имаш и от мен! Всичко да се развие по най-добрия начин както казват момичетата. С теб сме! Но дори и да се наложи лапаро - не го мисли като нещо лошо, а напротив - като поредната извървяна крачка към сбъдване на мечтата ти!
 Hug
Палчета за НЕчакащите! Някое тестче няма ли да разбута малко темата?  Heart Eyes
Вчера си направих още един и той беше отрицателен ... още не ми е дошло и корема не ме боли . Да съм задържала фоликул ли 🤔

# 70
  • София
Ливче,  стискам палци силно, страшно силно.  Дано се разминеш с лапарото,  но ако трябва да мине да е леко и след него да се сбъдне мечтата ти.  Мислим те дори и когато не го пишем  и ще чакаме да споделиш какво е станало.     Hug

# 71
  • София
Лив, стискам ти палци. Накрая всичко ще се подреди. Мисли за финалната цел, която, вярвам, много скоро ще ти се случи!

# 72
Силве, да не си била с по-късна О и още да е рано за тест? Стискам палчета да НЕ дойде Ц и след ден два да видиш положителен тест! Praynig

# 73
Силве, да не си била с по-късна О и още да е рано за тест? Стискам палчета да НЕ дойде Ц и след ден два да видиш положителен тест! Praynig

Положителния тест беше на 07.02 правихме опит на 08.02 и после не сме така че ...

# 74
Ливче,стискам палци всичко да се развие по най-добрия начин за теб!  Hug
Силве,кога трябваше да ти дойде Ц? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт