ДЕКЕМВРИЙЧЕТА КЪСМЕТЛИЙЧЕТА 2016 - 2

• 92 192
  • 719
  •   1
Отговори
# 525
На моя заспиването му е трудно по всяко време, през деня заспива ако е в количката и го друскам по паваж или кофти настилка, на равно не заспива а вечер като няма количка е ад

# 526
Снощи беше кошмар.Валентинчо рева като заклан от болка.Зъбите го побъркват. Плака 3 ч.и накрая дадох панадол. Мислех че на сутринта ще е избил зъб,но уви...Тази вечер всичко е нормално.Не знам какво да очаквам утре.
Иначе съм заместил а обеднато и след обедно хапване с зеленчуково пюре и каша.Кашата понякога я заменям с плодово пюре.

# 527
  • Лондон
Надежда Андреева,да,сега за първи път въвеждам глутена с овесената бананова каша.
Pipapo,и Мишко е така-понякога плаче мн преди да заспи,друг път пък заспива сам в кошарката.Ако му се радваш,играеш си с него и го носиш,няма да гъкне и човек може даже и да го открадне Laughing
От няколко дни ме тревожи и следния проблем -преди 3 дни по тялото му избиха ситни червени пъпчици,заведох го при GPто,и то ми каза,че не е алергия,не е и шарка,а било от козметиката за баня и за след баня.Втова имаше известна логика,тък като преди деня на обрива бях сменила млякото за тяло с олио.Та джи пито ми каза каква козметика точно да взема и каза,че пъпките ще изчезнат.Днес гледам,че са избили пъпки и по бузките. newsm78 ooooh! bowuu
Това е от мен за сега,хубав ден,мами bouquet

# 528
Mary, да не би да е алергична реакция към някоя храна? Давала ли си нещо ново през последните дни?

Мамчета, все нямам време да се включа. Дано скоро ми остане малко време. Хубав ден и от мен  bouquet

# 529
Може да се е изпъпчило детето от глутена. Аз знам, че не се дава толкова рано, а относно олиото - няма логика зимата да мажеш с лосион, а лятото - с олио. Сега трябва с по-леки неща да се мажат децата заради жегите. Олиото запушва порите.

# 530
  • Лондон
Детето последно му се дава глутен 1 седмица преди обрива.Няма логика да е от него.А относно жегите-тук,където съм аз,в момента е мн далеч от жега и за това си позволих да намажа с олио.Както и да е-дано се оправи,ако не-ще искам направление от педиатър Peace

# 531
Мери , може да е от топло, нищо , че вън е хладно, той все пак си е облечен вкъщи. Освен това на Ханна ѝ избиват понякога по гушката и по лицето. Забелязвам, че и от лигавенето също стават. 
Аз снощи дадох на малката сефте бурканче на Алете бисквитена каша. Дават я от 6-ти месец. С глутен е. Но без ванилия, шоколад и разни такива ароматизатори, които не били добре да се дават на бебетата. Така привиквали към някакъв вкус, който не е нормалният.
Както ѝ да е-изяде цялото бурканче 190гр. Не мога да повярвам. До сега и оризова каша с АМ, оризова грис каша с банан, без банан, с добавено плодово пюре малко-нищо!!! Повече от половина малка купичка не е изяждала. Много е капризна на всякаква храна.
Някой от вас да е минал на АМ 2?

# 532
Здравейте и от мен, аз купих 2ка,имма още един пакет 1ца,той утрее става на 6месеца и като сеърша единичката,почвам 2ка Simple Smile
И при него има пъпки,супер нежна кожа има,даже като гъбички около и на пишлето имаше,бяха изчезнали-сега оак ги има,мажа го с клатримазол и бепантен,оставям го без памперс повечко време и така..
Нз при вас ама много странно,Тони започна да си запушва носа със всичко кот види,даже и с ръцете,и някви секунди си задържа въздуха-нз кво си мисли,ама понякога изтръпвам направо.. Поради тая оричина спи с чувал ,че иначе одеялото е върху лицето постоянно..

# 533
  • София
Аз от няколко дни давам 2ка,но той утре става на 7 месеца,така че му е време. Simple Smile

# 534
Питам , защото по принцип пише, че единичката може да се дава до края на храненето с мляко, стига да засища детето. Иначе и бенка спи в чувалче. Намирам го за много удобно. Вдига краката и нито се отвива , нито си покрива главата.
Забелязвам, че сумти всяка сутрин с нослето и се изкашля по няколко пъти, но не ми звучи като да е болна. При някой да има същите признаци?

# 535
По колко каша давате на бебчетата си?

# 536
Pipapo и мойто зайче сумти и тагля сополки от време на време прозрачни. Вече мислех , че е алергия, но педи каза , че не е!

# 537
Синът ми сумтеше преди известно време и то само като спи.Пръсках му стеримар.

# 538
По колко каша давате на бебчетата си?
Води се по това колко хапва бебето ти. На кашите,които купувам обичайно готовата порция е 200гр, но моята бебка не яде толкова ,така че редуцирам.
 Например ако пише 5 лъжици каша и 150 мл вода , означава,че на лъжица са 30 мл. просто правя по-малко,защото малката не яде толкова много. Един единствен път ми е изяла 190гр бисквитена каша в бурканче

# 539
Привеееет, Виолетка пък хич не е капризна на ядене, милата. Всичко си яде детето, единствено на грах и тиквички се понамръщи, но като си направих аз пюре морков, картоф + тиквичка яде Simple Smile Относно млякото, ние сме на Аптамил АР и ще си стоим с него, нали може до 12м. Ако почне да не се наяжда ще се консултирам с педи, но се надявам да не се стига до там, че с тоя рефлукс не знам как ще е. Каша бях дала елда, вчера дадох и оризова каша+банан. Започвам уж с някаква мяра, но в движение си добавям ам/каша , за да го докарам на консистенция Simple Smile

Аз бях в голяма еуфория оня ден, Вили се обърна за пръв път от гръб по корем. Последните няколко дни беше голям зор и голямо мрънкане, заради неуспешни опити. Хем ми беше смешна, хем грешна Simple Smile Сега е голямо щастие като се изтъркаля, мъчи се и да се бута да пълзи, но все още не е открила за какво й служат ръцете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт