Ще има да яде бая вреем.А и уреда на Авент съм взела и мисля да правя идомашни пюрета,когато имам домашни зеленчуци и плодове.
Ще има да яде бая вреем.А и уреда на Авент съм взела и мисля да правя идомашни пюрета,когато имам домашни зеленчуци и плодове.
Понеже ние ще се прибираме към Бг след по малко от месец(да запознаем бебето с баби и дядовци) броя дните до заминаването.Преди около седмица бебето стана на 6 месеца
,та по този повод ходих да го меря-9.500.
Аз хвърлям по един поглед на темата, но все не пиша. Вили и тя голямо зверче става, от няколко дни не спира да крещи 
и тя се опитва да пълзи с известен успех , но и тя не е съвсем сигурна още какво прави. MARY, аз Виолета така я хващам на ръба на леглото вече два пъти, направо ми спира сърцето. Направих й един кът в детската с два юргана на земята и възглавници, за да мога да свърша нещо. Виолет направи 6м преди 4дни, но сме я мерили още, понеже педиатърката ни отсъства. Много ми е интересно колко е пораснала
Хубав ден
Днес бяхме на консултация (6м и 10 дни) и педи каза да давам попара, ако искам... Утре пак ще ходя при нея за друго та ще я питам... нали глутен се въвежда постепенно и т.н., а тя за сухарите не каза да са безглутенови...някоя от вас дава ли и с какви сухари я правите? Препоръчани теми