ДЕКЕМВРИЙЧЕТА КЪСМЕТЛИЙЧЕТА 2016 - 2

• 92 192
  • 719
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте мами моят син от около месец започна и да спи по корем много е смешен няма шанс да лежи по гръб  Joy минахме зеленчуците  плодовете и 'белите  меса 'от тях яде само заек за сега но имаме проблем с нощното сабуждане събужда се през час два аз съм като болна пробвах какво ли не но нищо не помага някой има ли такъв проблем преди поне се бедеше 2 и в 6 а някои път и 4 -9 но сега 12 2 3 4 6 7 8и аз умирам за сън но няма спасение нз какво цока даже защото колко кърма да има за час иначе не е от най лошите деца но с това спане Shocked

# 541
  • Лондон
Pipapo,не мисля,че детето е болно или има проблем,при положение ,че не кашля често.И мишко се закашля от време на време,и често има сополчета,но в никамъв случай не се тревожа.И аз промивам със Стеримар при нужда (голям рев пада)
И моето бебе е мн яшно (то му и личи де Laughing ) след седмица става на 6 месеца и е около 10 кг.Естествено,ще го заведа да го измервт точно.
Върти се от гръб по корем от около месец ,мн мн е подвижен,не мога да го оставя за момент,мъчи се и да лази,но дупето и коремчето тежат Laughing
Понеже по-горе писах,че съм въвела глутена,ами не-не съм Party Подвела съм се по името на английски на кашата ,която му дадох,но тя е реално царевична и оризова.Преди 2 дни прочетох съдържанието и го установих hahaha.
Хубав ден,мами bouquet

# 542
Нико и той се опитва да пълзи.Надига дупето и се опитва да мести крачета,но опъва ръцете назад и няма как да му се получи.Много е смешен, все едно ще плува.Хубав ден на всички!

# 543
Аз толкова не се вторачвам вече по етикетите какво ѝ давам. И без това е капризна и се опитвам да намеря нещо, което яде и е съобразено с възрастта ѝ.  И с глутен, и без, за сега е нямало проблем.
Днес видях в магазина пюре на Хипп със сьомга, моркови и картофи. Пише , че е за след 4-ти месец. Купих го, но не знам кога ще събера смелост да я пробвам с тая риба.
Иначе баба ѝ беше купила пюре спагети с пуешко и зеленчук 😁 Имаше вкус на безсолна супа , което според мен е вкусно на фона на блудкавите зеленчукови пюрета. Малката си хапна и сякаш ѝ хареса . Нямаше реакция .
Друго ми стана интересно. Имам немска книга за хранене на бебето. Там обясняват, че след 6-ти месец може да вкарваш 50/50 прясно мляко и вода за някои каши и пюрета,но до 12 месеца никакво прясно мляко за пиене.
Аз не смея още, въпреки, че в храната едва ли е толкова страшно.
Някой да е подхождал така или да е давал риба ?

# 544
  • София, България
Надписите след 4ти месец, означава само колко фино смляно е пюрето, нищо друго, не значи, че може да се дава след 4ти месец. По принцип и в най-ранните захранвания риба се дава след 7ми навършен месец.

# 545
Това не го знаех. 😳 Ще изчакам така или иначе с рибата. Не съм бързала да я давам . Аз мислих, че показва за каква възраст е пюрето. Все пак и на сухите каши така пише.

# 546
  • София, България
Това не го знаех. 😳 Ще изчакам така или иначе с рибата. Не съм бързала да я давам . Аз мислих, че показва за каква възраст е пюрето. Все пак и на сухите каши така пише.
ХИП имат бурканчета 4+, със сметана.

# 547
  • София
Да,възрастта върху бурканчето е за това,колко финно е смляно пюрето. За рибата има още време. Simple Smile

# 548
зДРАВЕЙТЕ !
Момичета ,аз съм се спряла на една швейцарска марка пюрета и си поръчах кашони направо да си имам:)Бебето ми ги харесва и са най-изчистени и със всички сертификати.
ети линк:http://www.biozdrave.bg/product/1731/demeter-pyure-morkov-kartofi-i-govezhdo-190-g-holle.html

Кашите също са много хубави:)

# 549
  • София
Аз също поръчах био пюрета на Alnatura,сертифицирани от demeter и Ники много си ги хапва.Първия път поръчах 132 бр и разни каши,а сега поръчах още повече. Grinning Детето гладно няма да остане!

# 550
Здравейте нашите близнаци са на 6месеца кога е добре да се за хранят с глутен? Ние правим захранване водено от бебето морков тиквички броколи банан праскова  кайсия череша все натурални от градините на дядо им всичко  им се услажда

# 551
  • София
Мисля,че глутена е към 7-8ми месец.

# 552
Като чета, че вашите бебета се въртят или че пълзят, започвам да се притеснявам моята дъщеричка защо не го прави.

# 553
Цвети изядохте ли първите пюрета Simple Smile.

Някой деца се завъртат по късно няма страшно.

# 554
Да Cvete и тези също са хубави и са био и допълнително demeter качество!
Понякога си правя и домашни пюрета и общо взето редувам.Валентин днес яде пилешко от тези Holle и много го хареса,после пюре микс плодове и завърших с каша и банан в нея .После преди лягане само ще го кърмя. Сутрин също кърмя в 6 ,9 и после в 12 зеленчуково пюре.Не знам дали да не почвам с по парите. ..

Общи условия

Активация на акаунт