iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 85

• 79 848
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Няма ли някое кодче,пууу всичко което искам да поръчам е все 36-39 лева,не ми се занимава с митница и прочие офффф  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
FEBEND - $5 за поръчка над $60
Валиден до утре - 01.03 Peace

# 121
Аз пак да попитам.
Можете ли да ми препоръчате коензим Q10. Ако някой е пил нещо и има лично мнение, ще съм благодарна.
А мога ли и аз да ползвам този код за отстъпка 5$?

# 122
масло от бял тамян  дали има в сайта newsm78                                                   

# 123
  • Чукарландия
Аз пак да попитам.
Можете ли да ми препоръчате коензим Q10. Ако някой е пил нещо и има лично мнение, ще съм благодарна.
А мога ли и аз да ползвам този код за отстъпка 5$?

Пила съм California Gold Nutrition, CoQ10, 100 mg. Доволна съм. Peace

# 124
  • София
Чудя се за този http://www.iherb.com/pr/Garden-of-Life-Raw-CoQ10-200-mg-60-Veggie-Caps/39198 , но не е описано кои вид е.
Kато цяло какво мнение имате за тази марка Garden of Life.
Марката е много добра и продуктът е хубав - органичен.
Ето още предложения:
http://www.iherb.com/pr/Qunol-Mega-CoQ10-Ubiquinol-100-mg-60-Softgels/63907
http://www.iherb.com/pr/Healthy-Origins-Ubiquinol-100-mg-60-Softgels/12560
Приема се след хранене / богато на мазнини/
Ако пускаш първа поръчка, може да ползваш и кода: welcome5 ще ти даде 5$ при по ниска сума на поръчката  Peace

# 125
  • Gorni Bogrov
Моля ви,препоръчайте ми нещо за намаляване на апетита.В последно време съм постоянно гладна и най-вече ми се яде нещо сладко,ако не хапна нещо ми става зле.

# 126
Момичета, поръчах си едни витамини за 11 долара и както сте посъветвали на първа страница избрах за доставка global mail. Не съм избирала DHL. При проследяване ми отваря страницата на DHL и изписва, че е пристигнала пратката в София на 15.02. Аз от къде да я търся???

# 127
  • Пловдив
Какви добавки е добре да се приемат за памет и концентрация ?

# 128
  • София
Моля ви,препоръчайте ми нещо за намаляване на апетита.В последно време съм постоянно гладна и най-вече ми се яде нещо сладко,ако не хапна нещо ми става зле.
За да се препоръча правилната добавка, трябва да се разбере къде може да е проблема, защото глад за сладко е много общо и сложно - причините за това може да са:
Скрит текст:
- здравословен проблем - напр. ИР, понижена функция на НбЖ, хормонален дисбаланс и т.н.
- ниски нива на серотонина
- грешки в храненето - ако храненето е предимно въглехидратно
- нисък прием на ккал
- хормонални  месечни колебания - около дните на О., преди М.
- стрес / високи нива на кортизола/
- кандидоза
- при ниски нива на Магнезий и Желязо
- навик
- и т.н.
Като ко-фактори, които да подпомогнат различни метаболитни процеси, може да се ползват вит.С, вит. В-комплекс,  цинк / те подпомагат конвертирането на триптофана в серотонин/
- Протеини
- Хром / подпомага въглехидратния метаболизъм/
- Гарциния камбоджа
- Глутамин
- Канела

@MARION@
При доставка с Global Mail - пратката се доставя с DHL от складовете на Iherb до влизането и в БГ - дотам може да се следи с тракинг номер посочен в сайта. След влизането и в БГ се разпределя или за поща или за митница, но това няма как да се разбере - чакаш да получиш известие / от Поща или Митница/

Какви добавки е добре да се приемат за памет и концентрация ?
Най-общо може да се приемат:
Скрит текст:
Гинко Билоба
Ресвератрол, Винпоцетин
Фосфатидилсерин, DHA - омега 3, Масло от Крил
Екстракт от гроздово семе
Лецитин, СoQ10
Bacopa Monnieri, Родиола 
ДМАЕ
Вит. В6 и В12
Желязо, Селен, Магнезий
Холин, Инозитол
Глутамин
Пантотенова киселина
Жен-шен
Мента

Последна редакция: вт, 28 фев 2017, 18:08 от denis.

# 129
@MARION@
При доставка с Global Mail - пратката се доставя с DHL от складовете на Iherb до влизането и в БГ - дотам може да се следи с тракинг номер посочен в сайта. След влизането и в БГ се разпределя или за поща или за митница, но това няма как да се разбере - чакаш да получиш известие / от Поща или Митница/

Благодаря ти. Значи ще чакам Simple Smile

# 130
  • София
 Дневна промоция
валидна до  01.03 - 20.00 ч. н. вр.
$1.99
Just a Leaf Organic Tea, Hibiscus Loose Leaf Tea, 2 oz (56 g)

# 131
  • на земята
Няма ли някое кодче,пууу всичко което искам да поръчам е все 36-39 лева,не ми се занимава с митница и прочие офффф  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
FEBEND - $5 за поръчка над $60
Валиден до утре - 01.03 Peace
Благодаря много.Нещо не става при мен.

# 132
  • София
*лаленце*
Погледни си сумата на продуктите - трябва да е над $60

# 133
При мен кода подейства. Благодаря за споделянето!

# 134
Някой може ли да поясни с какво е полезен литият и за какви състояния се дава?
http://www.iherb.com/pr/Solaray-Lithium-Aspartate-5-mg-100-Capsules/18946
Аз пих литий преди 20 години, донасяла ми сестра на свекърва ми от Белгия. Мъжът ми ме напусна  и бях изпаднали в силна депресия, непрекъснато ревах. Общо казано помага за успокояване и при маниакални депресии. Реално не можеш дълго да се концентрираш и да се зацикляш в мислите си. Подобрява настроение. Беше ни препоръчан от психиатъра, при който ми заведе свекърва ми.

Общи условия

Активация на акаунт