iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 85

• 80 063
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте, момичета!

От доста време се канех да пазарувам в Айхерб, и моментът за това настъпи. Трябва да пия едни ензими, които досега си купувах от Бг сайт. Потърсих ги в Айхерб, там ги намерих на половин цена от тази, която плащам тук. И сега, седнах аз днес да поръчвам. Разбира се, под ръка с ценните напътствия, които има тук, в тази тема. И лека-полека ми се изясни следното: цената на доставката + ДДС, +митническа такса + не знам си какво още... и така, парите, които излизат накрая, са със съвсем малко по-малко от тези, за които бих си купила ензимите тук, в Бг! И отделно времето, което ще потроша да се разкарвам насам-натам за документи, митници и какво ли не още! УЖАСТ!!! А на мен времето ми е повече от пари! Ужасно съм разочарована, и се чудя дали само за Бг се нареждат нещата така, или е навсякъде? Определено ме отказаха от идеята за по-евтино пазаруване.

# 211
Защо продуктите, които са отбелязани, че намаляват доставката ("Shipping Saver") не го правят? Някакви условия ли има, при които това се случва?

# 212
  • София
Защо продуктите, които са отбелязани, че намаляват доставката ("Shipping Saver") не го правят? Някакви условия ли има, при които това се случва?
Това са продукти с по-ниска цена на доставка и понякога намаляват доставката, ако в кошницата има и други продукти - без този таг.
Ако се изберат повече продукти Shipping Saver - доставката се намалява още.
Трябва да се пробват различни комбинации.

# 213
  • Стара Загора
Това са продукти с по-ниска цена на доставка и понякога намаляват доставката, ако в кошницата има и други продукти - без този таг.
понякога намалят ако сложиш 2 бр от даден продукт Peace

момичета ,моля препоръчайте ми добра форма на магнезий за мъж и жена подходящ над 40 год.

# 214
  • София
Скрит текст:
понякога намалят ако сложиш 2 бр от даден продукт Peace

момичета ,моля препоръчайте ми добра форма на магнезий за мъж и жена подходящ над 40 год.
Ето, с Д 1$:
http://www.iherb.com/pr/Thorne-Research-Magnesium-Citrate-90-Veggie-Caps/18459

# 215
Рибено масло (пре)поръчвате ли? За деца и възрастни ....

# 216
  • Стара Загора
Денис bouquet bouquet bouquet

# 217
# 218
Moля, по-опитните с кодовете, помагайте! Предоставих своя код на приятелка и не й го приема. Не й натрапва друг, просто като цъкне Aply изчиства полето, не се променя цената в кошницата. Какво да я посъветвам? Благодаря ви!

# 219
Здравейте, включвам се с питане - имате ли представа дали в сайта има кремчета/ писалки/ или нещо подобно за премахване на брадавици  newsm78
И втори въпрос/ понеже съм позабравила/ от къде да си намеря код за отстъпка  Mr. Green  newsm78

# 220
  • Добрич
Moля, по-опитните с кодовете, помагайте! Предоставих своя код на приятелка и не й го приема. Не й натрапва друг, просто като цъкне Aply изчиства полето, не се променя цената в кошницата. Какво да я посъветвам? Благодаря ви!

Беше коментирано преди - вече няма отстъпки с индивидуални кодове.

Здравейте, включвам се с питане - имате ли представа дали в сайта има кремчета/ писалки/ или нещо подобно за премахване на брадавици  newsm78
И втори въпрос/ понеже съм позабравила/ от къде да си намеря код за отстъпка  Mr. Green  newsm78

http://www.iherb.com/pr/Wellinhand-Action-Remedies-Wart-Wonder-R … -fl-oz-60-ml/6845

http://www.iherb.com/pr/Wellinhand-Action-Remedies-Super-Potent- … fl-oz-60-ml/58169

denis. е писала в първия пост:

Цитат

Код за първа поръчка:  WELCOME5 - дава 5$ отстъпка.
                       ако желаете, може да ползвате и ID
За  ID

Скрит текст:
При пускане на първа поръчка, може да се ползва код за първа поръчка и ID на потребител, избран от вас.
Кодът за първа поръчка ви носи бонус – най-често 5$ намаление на сумата на поръчката.
ID носи бонус, само на неговия притежател или, вие го ползвате, като жест към някой потребител.
След като пуснете поръчката и вие ще получите ID, който може да се ползва от други потребители.
[/color][/b]

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 22:12 от Вела

# 221
Кое е ID в случая? Аз се логвам с мейла си и парола. Защо продължава да ми показва кода ми в сайта и линк да го разпространявам? До колкото разбрах, ако някой последва линка ми ще получа 10% от неговата поръчка, а той какво ще получи?

# 222
Кое е ID в случая? Аз се логвам с мейла си и парола. Защо продължава да ми показва кода ми в сайта и линк да го разпространявам? До колкото разбрах, ако някой последва линка ми ще получа 10% от неговата поръчка, а той какво ще получи?
Този код носи полза САМО на теб, тоест на притежателя на кода, на ползвателя нищо не носи. Иначе казано твоята приятелка няма да спечели нищо, като ползва твоя код. Малко ми е странно тогава защо продължават да се дават тези кодове от сайта  newsm78

# 223
Може ли препоръка за добър витамин К2 и магнезий? Ако може в съчетание ще е чудно Simple Smile
Или витамин Д3 - 5000 IU + К2 - 100 мкг.

# 224
Вела, благодаря за линковете  bouquet
Денис хубаво е написала на първата страница, ама някой трябва да го прочете, а не бързо да прелиства...
Благодаря за цитата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт