Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 67 996
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря на всички ви, ще последвам препоръките и ще пиша по-натам какво е станало. Peace Дано има положителна развръзка.

# 106
Чували ли сте за различна телесна температура на двата крайника - един топъл и един студен крак. Който и да питам - получавам  Shocked
Единствената информация до която се докопах е , че в хомеопатията има лек за топла и студена половина на тялото (съответно лява и дясна)

# 107
Благодаря на всички ви, ще последвам препоръките и ще пиша по-натам какво е станало. Peace Дано има положителна развръзка.

Ще има положителна развръзка Peace най- трудно е да се открие първоизточника на проблема, след това решението е по- лесно. На принципа на изключването малко се действа , но ще се намери причината. Натам е лесно. Peace Peace

# 108
Чували ли сте за различна телесна температура на двата крайника - един топъл и един студен крак. Който и да питам - получавам  Shocked
Единствената информация до която се докопах е , че в хомеопатията има лек за топла и студена половина на тялото (съответно лява и дясна)

Здравейте, не знам на какво се дължи но при мен понякога се получава така, че една част от тялото е ледена, а другаде горя. Последно само кутрето на ръката беше с различна температура-горещо, а тялото ледено и ме тресе. Забелязала съм връзка и с настинка но и с нервно напрежение. Помагат душ, чай, загряване. Може и по - сериозна причина да има.

# 109
Благодаря ви, но мисля, че при мен не е това, а и няма как да продължава вече години, без да разбера. Правила съм си снимка на зъбите, когато си махнах мъдреците, и всичко беше наред. Освен това, наистина не чувствам да имам каквито и да било проблеми със зъбите, дори пломби нямам, а съм над 30. Но обезателно ще се консултирам и със зъболекар, щом мислите, че има нужда.

Понякога, когато преглъщам глътка вода, за секунда чувствам много интензивно лошия дъх, самата аз си го усещам в устата, което е странно. Сякаш идва някъде изотзад, откъм гърлото - затова предполагам, че става въпрос или за носа, или за сливиците, въпреки че с тях никога не съм имала проблеми.

Нямам никакви заболявания към момента, които биха могли да са причината. Rolling Eyes

Пародонтозата е възпаление на венците, може да са ти съвсем здрави зъбите.

# 110
# 111
Разумно ли е пиене на чай за изхвърляне на песъчинки от бъбреци и жлъчка или е поскоро "да би мирно стояло......"?

# 112
  • София
Знаете ли какъв вирус върви сега?
Детето ми е на 5г. ,от вчера вечерта има висока температура, без хрема.
Не се оплаквал от болки в гърлото. Не кашля, няма сополи.
Казва, че го боли коремчето, но после се отмята. Не е повръщал, няма разтройство.

# 113
  • Варна
Има чревен с повръщане,има и с кашлица и сополи.

# 114
и аз съм с вирус, поредния тази година: имам хрема, кихавица и сълзи от очите, болки в гърлото. Хвана ме в петък вечерта. Лекувам се с чайове, бонбони за гърло, грануфорин, клеева тинктура в носа и във водата. Не знам вече какво да си вземам, защото от м. Ноември досега изсмуках всички видове трахизани, стрепсилси и други разни. Личния лекар ми каза, че това е което може да ми препоръча + мед с джинджифил.
Някой друг би ли ми казал нещо ефикасно. Накрая ще проям чесън, честно!

# 115
Джинджифилът е много ефективен за гърло, при мен повече от клеевата, защо не го пробваш? И настърган с мед, и настърган в чай. Но е доста ободряващ, получавам сърцебиене ако прекаля с него. Сок от лук или чесън в носа, ако много се мразиш   Twisted Evil отпушвал ми е задръстен нос за 2 дни.

# 116
Джинджифилът е много ефективен за гърло, при мен повече от клеевата, защо не го пробваш? И настърган с мед, и настърган в чай. Но е доста ободряващ, получавам сърцебиене ако прекаля с него. Сок от лук или чесън в носа, ако много се мразиш   Twisted Evil отпушвал ми е задръстен нос за 2 дни.
аууу, Датура, все още се обичам  Laughing
ами засега ще продължавам така, надявам се бързо да мине.
Благодаря ти  Hug

# 117
  • Тра-ла-ла
Мед + джинджифил + малко сода бикарбонат + лимонов сок. Последните две като се смесят - шупват леко. Сместа се смуче няколко пъти на ден. Така съм си връщала загубения глас вследствие на грип. Яко чисти налепи и храчки, стига настинката вече да не е слязла в дробовете.

# 118
Мед + джинджифил + малко сода бикарбонат + лимонов сок. Последните две като се смесят - шупват леко. Сместа се смуче няколко пъти на ден. Така съм си връщала загубения глас вследствие на грип. Яко чисти налепи и храчки, стига настинката вече да не е слязла в дробовете.
благодаря , не знаех за содата. Сега ще сложа.

# 119
  • оттам, откъдето започва България
За болки в гърлото гаргара със солена вода или с нишадър.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт