Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 68 174
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
И за за магнезия щях да пиша да пробваш. Не знам имаш ли разлика във физическата активност напоследък - повечето се обездвижваме зимата и пролетта се появяват болежки, докато свикне изтощеният организъм на по-активен режим.
Възможно е и да си щипнала нещо около кръста.

# 301
Чак болка,не ама е неприятно.Като изтръпнал ми е крака.Не е мускулна треска.Не знам и аз как да го опиша.Интересното е,че повече се проявява на десния крак.

Пий магнезий
Или мажи с магнезиев гел  Peace

# 302
Магнезий ми го препоръчва вече 3-ти лекар по други причини.Ще взема да го почвам вече.Иначе водата трябва да я увелича,защото ми откриха песъчинки в бъбреците.Ще се намажа с нещо и дано отмине това изтръпване и скованост,че акъла ми е все там.Благодаря за отговорите! bouquet

# 303
Здравейте ,
интересувам се къде може да се иде с направление за болки в кръста (дискова херния) ,понеже разбрах,че различните комплекси са за различни болежки  :
1.Давидковските бани
2.Хасковски минерални бани
или
3. Павел баня

Благодаря предварително!

# 304
малката лисичка, задължително питай и тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=961036;topicrefid=19 - ще те насочат най-компетентно. Peace

# 305
Много благодаря ,Гърне без похлупак  Hug

# 306
  • София
Чак болка,не ама е неприятно.Като изтръпнал ми е крака.Не е мускулна треска.Не знам и аз как да го опиша.Интересното е,че повече се проявява на десния крак.
А как си с кръста? Понякога възпален нерв на гръбначния стълб поради протрузия, дископатия или стеноза също може да доведе до лошо оросяване на крайниците.

# 307
С кръста нямам проблеми.С таза имам след бременността, и то точно отдясно.Ходила съм на невролог и ми казаха че е като прищипан нерв.За жалост наличен крем имам само Афламил.Дали ще свърши работа?

# 308
  • София
Има вероятност да е от това. Пробвай с Афламил-а, дано ти помогне

# 309
Благодаря ви много!

# 310
  • Burgas, Bulgaria
Поду ми се леко лимфен възел на ингвиналната гънка,  за първи път ми се случва , нормално ли е бедрото да ме боли от това ?

# 311
Момичета, паднал ми е гласът и ме боли гърлото. От аптеката са дали на мъжа ми Калциум глюконикум 8,94 mg/ml, но не е птал по колко се пие. Някой знае ли? В упътването не пише, защото е инжекционен разтвор, а трябва да се пие през устата.

# 312
Здравейте, мами. Включвам се с един въпрос, ако някой може да сподели мнение или е имал сходни проблеми или изобщо някакви насоки с цел облекчаване . От два месеца баба ми имаше суха суха кашлица, впоследствие започна да изкарва секретите и е една идея по-добре, но кашлицата не спира. Направена е снимка на бял дроб, кръвни изследвания. Преглеждана е от пулмолог, УНГ като има консултации с поне 3-4 доктори.Предписаха й антибиотик и някакви противоалергични капки, но кашлицата не спира, макар и по-рядко и трудно спи през нощта. Няма температура, имаше секрет от носа, който намаля значително. Преди няколко месеца беше на лъчетерапия за една бенка и са й казали, че като следствие на това е паднал имунитетът по-бавно се възстановявала, но тя е много притеснена. Ще се радвам, ако някой може да сподели опит или някаква информация за специалист/билка или каквото и да е, с което можем да й помогнем.Вижда се, че има напредък, но това че не може да спи от кашлицата много я напряга.

# 313
  • Варна
Здравейте, мами. Включвам се с един въпрос, ако някой може да сподели мнение или е имал сходни проблеми или изобщо някакви насоки с цел облекчаване . От два месеца баба ми имаше суха суха кашлица, впоследствие започна да изкарва секретите и е една идея по-добре, но кашлицата не спира. Направена е снимка на бял дроб, кръвни изследвания. Преглеждана е от пулмолог, УНГ като има консултации с поне 3-4 доктори.Предписаха й антибиотик и някакви противоалергични капки, но кашлицата не спира, макар и по-рядко и трудно спи през нощта. Няма температура, имаше секрет от носа, който намаля значително. Преди няколко месеца беше на лъчетерапия за една бенка и са й казали, че като следствие на това е паднал имунитетът по-бавно се възстановявала, но тя е много притеснена. Ще се радвам, ако някой може да сподели опит или някаква информация за специалист/билка или каквото и да е, с което можем да й помогнем.Вижда се, че има напредък, но това че не може да спи от кашлицата много я напряга.

Аз правя мед с лук на сина ми.Разводнява секрета и лесно се изкашля.Глава лук нарязана на кръгчета се залива с две супени лъжици мед.След около 2-3 часа пуска сок.Приема е без ограничение,колкото пъти мине покрай съда да взема по една лъжица.

# 314
  • Варна
Момичета, паднал ми е гласът и ме боли гърлото. От аптеката са дали на мъжа ми Калциум глюконикум 8,94 mg/ml, но не е птал по колко се пие. Някой знае ли? В упътването не пише, защото е инжекционен разтвор, а трябва да се пие през устата.

Ако е на ампули пий цялата.

Общи условия

Активация на акаунт