Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 68 150
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Успокой се, за да не стресираш детето излишно, най-вероятно и неврологът ще ти каже, че няма проблем.  Hug

# 346
Пия Белара от 5 ден на МЦ,сега съм на 12 хапче. Кога трябва да ми дойде? newsm78 Пила съм доста отдавна и нямам спомен.

# 347
# 348
Самоцитирам се
Знаете ли по каква схема се пият геритамин и герикапс?

Освен това да попитам, срокът на годност на лекарствата на датата, описана на кутийката ли изтича? Имам спомен за 6месеца след тази дата?

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 16:09 от NOVA NADEJDA

# 349
  • Варна
Да,от фармацефт ми е инфото за 6 месеца след датата отбелязана на кутийката.

Damarcus подбирай си малко източниците на медицинска информация.Не че нещо ама е пълно с глупости по тези сайтове Peace

# 350
# 351
Самоцитирам се
Знаете ли по каква схема се пият геритамин и герикапс?

Освен това да попитам, срокът на годност на лекарствата на датата, описана на кутийката ли изтича? Имам спомен за 6месеца след тази дата?

АГ ми ги беше назначила , 2×1на ден , но не повече от 2м ,тъй като съществува риск от увреждане на роговицата ли беше?! newsm78
Зависи и с каква цел ги пиеш,аз не толкова заради изтънена маточна шийка ,колкото заради положителния ефект върху кожа,коса.
Витамини са , но и с тях трябва да внимаваме . Peace

# 352
Byalafeya, правиш почивка (колко дълго), а после подновяваш ли приема?
 Аз ги пия по 1 на ден около 5 дни, два почивам и така 3 месеца. Никой не ми е казвал тази схема, затова не съм сигурна дали е правилна. Пия ги основно заради сухата ми, атопична кожа, не че съм установила подобрение.

# 353
Byalafeya, правиш почивка (колко дълго), а после подновяваш ли приема?
 Аз ги пия по 1 на ден около 5 дни, два почивам и така 3 месеца. Никой не ми е казвал тази схема, затова не съм сигурна дали е правилна. Пия ги основно заради сухата ми, атопична кожа, не че съм установила подобрение.
Не правя почивка , просто пия два месеца и толкова Simple Smile .  След време пак. Може би след около 6м. Но мисля не приемаш достатъчно количество ,а и с този почивка ,не знам дали ще видиш ефект.
Ако се съмняваш в моята схема ,погледни в листовката сигурно има примерна. Peace

# 354
Винаги първо чета листовката. Не пише.

# 355
  • Bulgaria
Такива заглъхвания имах често преди години - при мен беше свързано с ниска кръвна захар. Бързо отшумяваше.

При теб вероятно е друго, щом се появява, само като настинеш. Peace

След като ми заглъхнат ушите ,започва да ми се вие свят на следващия ден .Може да е от кръвното.

# 356
На мен така ми се виеше свят, залитах даже, преди няколко дни. Ушите ми също заглъхваха. Мерих кръвно, ОК беше.

# 357
Моля за спешен отговор. Взеха кръв на детето ми за изследване за дефицит на Б12. Трябва ли да се изследва  и нещо друго към този витамин? Мисля, че се изследва заедно с още нещо,  моля запознатите да кажат

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 20:27 от Satenka

# 358
Препоръчайте нещо по-безобидно (кремче) - за раничка на препициума (нежната част...) - че нещо  бавно ми зараства (седмица мина). Като обелено стои, не знам дали от нощна ерекция ли се получи или... ooooh!

Прополисов мехлем  Peace

Геритамин пия 2 месеца по 1 таблетка дневно пролет и есен.

# 359
Моля за спешен отговор. Взеха кръв на детето ми за изследване за дефицит на Б12. Трябва ли да се изследва  и нещо друго към този витамин? Мисля, че се изследва заедно с още нещо,  моля запознатите да кажат

От няколко години изследвам Б12 всеки 6 месеца. Единия път е заедно с годишната пълна кръвна картина, вторият път е самостоятелно, само Б12. Не мисля, че се изследва паралелно с нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт