Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 67 897
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Друг доктор не можа ли да ти ги махне.Зараснали са,малко по-трудно ще се махнат.
Все има хора, аз съм си виновна.
Ще боли сигурно, ядосвам се на себе си.  #Cussing out
Благодаря ти

# 76
  • Варна
А чак да боли не,по скоро е неприятно.Като си спомня как ми скрибуцаше конеца докато го вадеха Simple Smile

# 77
Момичета, да попитам:

Касае за констатирана стеатоза и ЛЛ е назначил само кръвна картина. кръвната картина показва ли , дали триглицеридите са в норма?

Четох, четох и останах с впечетлението, че от пълната кръвна картина не могат да се видят стойностите на триглицеридите. Греша ли? Друг вид изследване ли се назначава?

# 78
Не, трябва липиден профил.

# 79
  • Варна

Четох, четох и останах с впечетлението, че от пълната кръвна картина не могат да се видят стойностите на триглицеридите. Греша ли? Друг вид изследване ли се назначава?

ЛЛ може да го е включил.На последния ми профилактичен ЛЛ освен ПКК ми беше пуснала и триглицериди и КЗ без аз изобщо да знам.

# 80
Виж в бележката дали са подчертани холестерол и триглицериди.

# 81
Благодаря , момичета. Касае се за ММ. Мед.сестрата  на ЛЛ му е взела кръв за ПКК ,и само са му се обадили по телефона, да  го информират , че всичко е в норма. Ама, кое е това,,всичко,,....кой да ти каже. Нито са го извикали да си вземе резултатите, нито са го насочили към гастроентеролог. Сега ще запиша час при специалист, за да назначи подходящото изследване.

Сърдечно ви благодаря за светкавичната реакция! bouquet

# 82
Здравейте! Имам болки ниско долу на стомаха от двете страни.Първо мислех,че ме хваща коксартрозата защото ме болеше само от ляво и слизаше в крака.Но започна и от другата страна.Моля кажете ми на гинеколог ли да отида или на друг доктор.Болките ту ме хващат, ту отминават.Много мразя да ходя по лекари... Tired
Същото положение. Да не е някой ш*бан текущ вирус?! Мен ме приболявт яйчниците и точно от десния ми изтръпна и бедрото ooooh!  В четвъртък ще съм нефролог да погледне как са бъбреците, че и там нещо удря.

При такив симптоми ми откриха киста на яйчника.

# 83
  • Кьолн
Беки, и аз от това се опасявам.Дано не е това!  Praynig
Бисерка,отидете на друг лекар ако можете.Аз така се озовах в спешното с думите по телефона -Само малко ти са повишени чернодробните показатели,но не е страшно!

# 84
Мозила, благодаря за съвета bouquet Записах час при гастроентериолог, поне да имам компетентно лице насреща и да каже какво е нужно да се изследва. Стеатозата протича тихо и безсимптомно почти, а ММ хич и не си дава зор да се информира за състоянието си , а най- дразнещото е , че разчита на ЛЛ за насока.

# 85
Какъв проблем би трябвало да означава да се чувстваш "горещ" при наведена глава дори за малко (на ниска маса четеш нещо, прав си и гледаш надолу и т.н.)? Или нищо не означава? Или е тревожност?

# 86
  • Варна
Какъв проблем би трябвало да означава да се чувстваш "горещ" при наведена глава дори за малко (на ниска маса четеш нещо, прав си и гледаш надолу и т.н.)? Или нищо не означава? Или е тревожност?

Горещ къде,главата ли?А болка има ли?

# 87
Главата. И тялото може би. Бързо "завиране" на телесната температура.

# 88
Аз съм с ниско кръвно и съм така когато падне съвсем. При клякане, рязко ставане, гледане нагоре също. Rolling Eyes

# 89
Беки, и аз от това се опасявам.Дано не е това!  Praynig

първо, повечето от случаите не са рискови и минават без операция. ужасно много жени имат или са имали кисти без изобщо да знаят. От една страна е по-хубаво да ти даде индикации, че е там. Важното е ако те боли, да се пазиш - не вдигаш тежко, не правиш резки движения, не спортуваш, ограничаваш секса...
Второ, може изобщо да не ти е това, но има смисъл да се прегледаш.

Общи условия

Активация на акаунт