Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 68 282
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Зизу, замърсена проба.

# 166
Според теб дали да дам отново. Ако имаше бактерия, нямаше ли да излезе така или иначе? Доктора каза нищо притеснително, но все пак аз да се успокоя ли?

# 167
Според теб дали да дам отново. Ако имаше бактерия, нямаше ли да излезе така или иначе? Доктора каза нищо притеснително, но все пак аз да се успокоя ли?
Успокой се  Simple Smile

# 168
  • София
Пак съм аз. Не ме мислете за толкова crazy. За малкия. Престана да вдига температура, от 2 дни.
Но има доста странен обрив по коремчето
Скрит текст:
Гледах го и на други места по тялото (около меките части) няма подобен.
За скарлатина мисля. 4ма лекари го гледаха, доколкото знам, скарлатина е подобна на ангината. Реално,той вече не вдига Т, явно лечението му влияе.
Гледах му и езика
Скрит текст:

Специалист УНГ би трябвало да разпознае ангина или скарлатина, а точно тя каза, че това е вирусна ангина (че дори силно казано ангина)
Знам, че понякога се филмирам излишно. Утре пак ще го заведа, по скоро на секрети гърло и пкк.
Отдавна не е боледувал, особено с висока температура.

Може ли съдействие по снимка?

# 169
Здравейте момичета,изпитвам болки при абсолютно всеки сексуален акт,при някой пози болката е по-силна,при други не толкова,но винаги я има. Бях на гинеколог,прегледа ме,каза ми,че абсолютно всичко си ми е наред,пуснахме микробиология и излезе,че имам streptococcus beta haemolyticus b , изписа ми антибиотик,пих го , ще ходя може би след седмица-две да видим как е. Въпросът ми е възможно ли е да е от това,защото лично мен ме съмнява,болката е страшно силна,дълбока и пронизваща.

# 170
  • София
Във всички пози ли изпитваш болка?
Колко често правиш секс и партньорът ти по-груб ли е?
Някога и аз изпитвах болка, но само в една определна поза. Мисля, че гинеколог ми обясни,че е заради местоположението на матката (по спомен говоря) в определени пози. Посъветва ме тогава, преди секс да не се наливам с вода и да не съм преяла.

# 171
Във всички пози ли изпитваш болка?
Колко често правиш секс и партньорът ти по-груб ли е?
Някога и аз изпитвах болка, но само в една определна поза. Мисля, че гинеколог ми обясни,че е заради местоположението на матката (по спомен говоря) в определени пози. Посъветва ме тогава, преди секс да не се наливам с вода и да не съм преяла.

Абсолютно във всяка,просто при някои е по-малко,но не е хич поносимо и не ми доставя абсолютно никакво удоволствие. До преди 2 месеца в седмицата да е било 2 пъти,но още тогава си я имаше болката и даже вече ме е страх,не бих казала,че е груб,защото вижда,че ми е адски некомфортно,даже не успяваме да е повече от 5-10 минути.

# 172
  • София
Хм, ако пробваш да се отпуснеш, или просто партньорът да те предразположи  (повече предигра, ако разбираш) да не се претупва ситуацията.
Имам 2-3 приятелки,които Не усещат болка само при мисионерска поза.
И тях ги боли в почти всички пози, не съм разпитвала повече.

Просто се отпусни и гледай на секса като удоволствие, ако това изобщо може да се счита за съвет.

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 02:19 от Wind .

# 173
mariyaa_xx, ако повече от един гинеколог не вижда проблем, микробиологията и цитонамазката са ти чисти, бих могла да ти помогна с други съвети. Справяла съм се с подобно нещо. По-добре първо отиди десетина дни след началото на следващия ти цикъл на преглед с микробиология, ехография и цитонамака (ако не е правена последната година), като задължително споделиш с доктора колко сериозна е болката, за да е сигурно, че ще изключи нещата, с които единствено той може да ти помогне. След това ми пиши на лични, защото ще са нужни малко повече подробности, които не са подходящи за публичен форум.

Напълно възможно е да е от възпаление, хормонален проблем, изменения, използвани скоро глобули и какво ли още не. Излишно е да гадаем сега, при положение, че единствено преглед при доктор може да потвърди или отхвърли повечето, а такъв ти предстои скоро. Успех и спокойно  Hug

# 174
mariyaa_xx, ако повече от един гинеколог не вижда проблем, микробиологията и цитонамазката са ти чисти, бих могла да ти помогна с други съвети. Справяла съм се с подобно нещо. По-добре първо отиди десетина дни след началото на следващия ти цикъл на преглед с микробиология, ехография и цитонамака (ако не е правена последната година), като задължително споделиш с доктора колко сериозна е болката, за да е сигурно, че ще изключи нещата, с които единствено той може да ти помогне. След това ми пиши на лични, защото ще са нужни малко повече подробности, които не са подходящи за публичен форум.

Напълно възможно е да е от възпаление, хормонален проблем, изменения, използвани скоро глобули и какво ли още не. Излишно е да гадаем сега, при положение, че единствено преглед при доктор може да потвърди или отхвърли повечето, а такъв ти предстои скоро. Успех и спокойно  Hug

Благодаря,може би дори ще ти пиша преди това,просто това страшно много ме притеснява чисто физически,а за емоционално да не говоря.

# 175
Тъй като и аз изпитвам известен дискомфорт и обикалям по лекари за установяване на проблема, бих ти дала няколко предположения. Ако решиш, изследвай микоплазма и уреяплазма, хламидии и трихомони. Но най-добре лекар ще ти каже. Цитонамазката също е задължителна, аз ще я съчетая с колпоскопия, за да се види имам ли изменения по шийката, за собствено спокойствие. Успех.

# 176
  • оттам, откъдето започва България
Пак съм аз. Не ме мислете за толкова crazy. За малкия. Престана да вдига температура, от 2 дни.
Скрит текст:
За скарлатина мисля. 4ма лекари го гледаха, доколкото знам, скарлатина е подобна на ангината. Реално,той вече не вдига Т, явно лечението му влияе.
Гледах му и езика
Скрит текст:

Специалист УНГ би трябвало да разпознае ангина или скарлатина, а точно тя каза, че това е вирусна ангина (че дори силно казано ангина)
Знам, че понякога се филмирам излишно. Утре пак ще го заведа, по скоро на секрети гърло и пкк.

Не съм лекар, но като бяха малки и двамата ми сина по два пъти я караха. Има и още един признак, който винаги се проявяваше - триъгълникът покрай устата.  http://www.momentofpeace.net/2012/homeophaty_skarlatina#

# 177
Скрит текст:
Гледах му и езика
Скрит текст:

На синът ми му се появи подобен обрив преди месец.Беше 3-4 дни с много висока температура,след това се обрина.Алерголожка каза,че това било част от вируса,и при някои се проявява.Изписа някакво коремче и след 2-3 дни отшумя. Дано при вас е това,а не скарлатина  Peace .

# 178
Абсолютно във всяка,просто при някои е по-малко,но не е хич поносимо и не ми доставя абсолютно никакво удоволствие. До преди 2 месеца в седмицата да е било 2 пъти,но още тогава си я имаше болката и даже вече ме е страх,не бих казала,че е груб,защото вижда,че ми е адски некомфортно,даже не успяваме да е повече от 5-10 минути.

прегледай се задължително за кисти. И дотогава се ограничи, за да не стане руптура.

# 179

прегледай се задължително за кисти. И дотогава се ограничи, за да не стане руптура.

Честно да ви кажа и аз не знам вече,последно като бях миналия месец и и споделих на гинеколожката ми каза,че абсолютно всичко си ми е наред,което силно ме съмнява,а и не е нещо,което да е от вчера и да подмина.

Общи условия

Активация на акаунт