Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 67 815
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Щом не е рана и няма кръв мисля че не е необходима ваксина

# 706
Опасност от тетанус има при дълбоки рани, твоето дори не е прокървило.

# 707
  • София
Тетанус не е нужна, слага се само ако причинителят е с ръжда и е бил във почва, където има животни.

По повод Микомакса, колкото пъти съм го пила, толкова пъти съм гъбясвала, като спрях да го пия никакви гъбички не съм хващала, колкото и силен да е антибиотика.

От 2дена имам подуване и къркорене в корема,пия еспумизан,но не виждам ефект...нещо друго да ми препоръчате?
Pro Combo. Peace

# 708
А някой пробвал ли е пробиотика от кокиче  newsm78

# 709
Благодаря за включилите се, по моя въпрос. В крайна сметка ми биха инжекция но понеже чаках около час и половина и беше голяма лудница, забравих да кажа, че по-рано през деня съм пила ериус.
Самата ваксина против тетанус може ли да предизвика реакция. Още нещо, трябвa ли дa се пaзи мястото сухо. Aз тaкa или инaче веднaгa се изкъпaх. Дaли не сгреших?

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 00:57 от Анонимен

# 710
  • София
Препоръчайте, добви продукти добавки за Селен и Цинк (той може и за смучене, да може и гърлото да излекува) - за косата ми ги предписаха. Гледам на Солгар, че се предлагат у нас.

Кажете за някои от големите вериги аптеки, имат ли карти за отстъпка, но не такива като на Сейба, понеже не важат за всеки продукт. Ремедиум, Субра? Hug

# 711
  • Тра-ла-ла
Кажете за някои от големите вериги аптеки, имат ли карти за отстъпка, но не такива като на Сейба, понеже не важат за всеки продукт. Ремедиум, Субра? Hug
Май повечето аптеки са на принципа на натруването на точки/стотинки или евентуално, ако имат намаления само за картодържатели

# 712
В Медея май е най-изгодно да имаш карта, има и промоции
По принцип си вземи нещо от айхърб
На солгар са хубави, да

# 713
 Здравейте! В момента пия Геритамин заради хронични кожни проблеми. Донесоха ми таблетки био Спирулина и искам да попитам според вас мога ли да пия двете неща едновременно? Притеснението ми е да не се получи предозиране на вит.А и вит.Е, тъй като са мастно-разтворими.

# 714
Препоръчайте, добви продукти добавки за Селен и Цинк (той може и за смучене, да може и гърлото да излекува) - за косата ми ги предписаха. Гледам на Солгар, че се предлагат у нас.

за опадане на косата?

в нито една добра аптека не очаквам да ти предложат Солгар  Laughing

А някой пробвал ли е пробиотика от кокиче  newsm78
аз

# 715
Заради бактерия, открита в гърлото ми и в очите ми - Staphylococcus aureus. 
Гадост. Същият проблем съм го имала и аз ooooh! Знам, че това са най-упоритите бактерии.

Последно когато пих антибиотик за други проблеми ми изписаха Микомакс. На 3ти, 6ти и 9ти ден от приема на антибиотика, ако е 10 дни приема. Срещала съм и варианта на пиене - на 2ри, 5ти и 8ми ден, което ми се струва по-реалния.

Да, и аз прочетох за тази бактерия, че е много упорита. И докторът ми каза същото. В крайна сметка успяхте ли да си излекувате от тази бактерия? От един антибиотик ли ви мина или изпихте няколко антибиотични средства и един след друг ли антибиотик приемахте? Имам чувствителност към антибиотиците и ме е страх наистина да приемам антибиотици.

# 716
Тетанус не е нужна, слага се само ако причинителят е с ръжда и е бил във почва, където има животни.

По повод Микомакса, колкото пъти съм го пила, толкова пъти съм гъбясвала, като спрях да го пия никакви гъбички не съм хващала, колкото и силен да е антибиотика.

От 2дена имам подуване и къркорене в корема,пия еспумизан,но не виждам ефект...нещо друго да ми препоръчате?
Pro Combo. Peace

Благодаря за отговора. Ще се съобразя с вашето мнение наистина. И не мисля да си пренатоварвам организма с толкова препарати, а това не е добре за организма ми. С антибиотика ще приемам пробиотик и витамин B комплекс. Прочетох за витамин B комплекс и той се използва за превенция от гъбички и засилва чревната флора.

# 717

Pro Combo. Peace

Благодаря за отговора. Ще се съобразя с вашето мнение наистина. И не мисля да си пренатоварвам организма с толкова препарати, а това не е добре за организма ми. С антибиотика ще приемам пробиотик и витамин B комплекс. Прочетох за витамин B комплекс и той се използва за превенция от гъбички и засилва чревната флора.

Joy

# 718
Моля Ви за спешно включване: ползвали ли сте сяра на прах от аптеката ( на нея пише само за външно приложение. (свързах се с фирмата и от там ми казаха, че е само за външно приложение) Проблема е че вчера минахме през счупена луминисцентна лампа и аз поръсих обувките с въпросната сяра. После ги измих но понеже са текстилни част от сярата е попила. Обувките според вас сега може ли да се носят? (На тиинейджърката са всъщност)

# 719
  • Sofia
Няма проблем.
С каква цел ги посипахте с нея?

Общи условия

Активация на акаунт