Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LI

• 164 159
  • 780
  •   1
Отговори
# 150
  • на изток от рая
С молба да ми препоръчате испански трилър...
Изгледах Contratiempo, хареса ми.

# 151
  • София
http://www.imdb.com/title/tt1305806/?ref_=nv_sr_1

# 152
  • Ямбол
Скрит текст:
Може ли да ми препоръчате хубав испански филм, трилър или психо, нещо, което внася напрежение, депресия или нещо подобно/не съм в депресия, но харесвам такива филми/. Само да не е комедия!
Трилъри да искаш! Laughing

Ето моите любими филми от жанра:

Mientras duermes
Musarañas
La cara oculta
El cuerpo
El habitante incierto
Fill de Caín
La habitación de Fermat
El orfanato
La isla mínima
La piel que habito

# 153
  • на малък остров в океана
DimiLoca, благодаря за препоръката.  bouquet
Гледала съм някои от изброените и ги препоръчвам с две ръце.
Ще наваксам с другите от линковете тези дни

# 154
  • В Космоса
The Light Between Oceans - много ревах. И атмосферата една такава, привличаща ме, беше, на този остров, с този фар, шумът океански и ветровете... Щастливосамотна, болезненообнадеждена и много трогателна история.

# 155
  • В царството на игрите:)
Аз си доставих удоволствието да изгледам http://www.imdb.com/title/tt4682786/?ref_=nv_sr_1
Дълго го отлагах, но много ми хареса. Любими актьори и хубаво поднесен филм. Препоръчвам Peace

# 156
The Light Between Oceans - много ревах. И атмосферата една такава, привличаща ме, беше, на този остров, с този фар, шумът океански и ветровете... Щастливосамотна, болезненообнадеждена и много трогателна история.

Гледа ми се нещо такова, май ще го пусна тази вечер.

# 157
  • някъде
DimiLoca, от препоръчаните испански филми има ли ужаси или всичките са трилъри от рода на последните два коментирани испански на последните страници?

# 158
  • Ямбол
DimiLoca, от препоръчаните испански филми има ли ужаси или всичките са трилъри от рода на последните два коментирани испански на последните страници?
Само този филм бих сложила в графа "ужаси", понеже има няколко кървави сцени към края, но останалите са си класически трилъри. Поне аз не бих ги категоризирала като ужаси.

# 159
  • някъде
 bouquet Peace

# 160
Препоръчайте ми някой нов филм - драма / романтика или трилър?
Силно препоръчвам и двата филма Peace
Contratiempo
Brimstone

Благодаря за препоръката !! Вчера гледах Contratiempo,много добър !! Ще следя темата за хубави филми  bouquet

# 161

Само този филм бих сложила в графа "ужаси", понеже има няколко кървави сцени към края, но останалите са си класически трилъри. Поне аз не бих ги категоризирала като ужаси.
Гледах го, хубав замисъл, добре подбрани актьори, успя да ми внуши тъга и да ме държи в напрежение. Става за едно гледане,(ММ настояваше да превъртаме). Има обаче невероятни други испански филми, които са ме оставяли без дъх.

# 162
  • някъде
Има обаче невероятни други испански филми, които са ме оставяли без дъх.
Кажи кои са Simple Smile Аз съм на вълна испански филми- изгледах три-четири и много ми харесаха Peace...... държат те в напрежение до края на филма /че точно това ми липсва в повечето американски напоследък/

# 163
Някой да е гледал новата част на Пришълецът? Как ви се стори?

# 164

Общи условия

Активация на акаунт