Баба Марта иде вече, рита юнското човече - тема 7

• 47 741
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Аз съм +6-7 кг, всеки ден различно  Confused

# 586
Здравейте момичета, подуването на краката и ръцете и при мен го има в някои дни по осезаемо в други не толкова, като споделих на АГ-то, веднага ми премери кръвното и ми пусна изследваня на кръв и урина за да се установи дали имам албумин в кръвта и белтък в урината е слава богу нямаше.  Simple Smile

С килцата съм +11-12кг. лимита ми е 15, но дали ще е така не знам, не се лишавам от нищо и си угаждам  Mr. Green ..

Мен тука два дни ме е налегнало едно притеснение, че не усещам бебето толкова осезаемо като предните дни и не знам до колко е нормално, дали защото съм повече в движение, но я усещам вечер като заспивам и сутрин като се събудя да рита по малко и това е през деня рядко я усещам, споделете как е при вас в 27+5 съм мисля че е мнооого рано да и е отесняло вече и това да е причината  ooooh!

# 587
Аз съм +10кг 30+1д.
И на мен ми се случи да усещам бебето по-рядко(точно 27 седмица даже беше) и един рев ударих....сега я усещам по-често,но като утихне и пак ми е притеснено,но все пак и те спят Simple Smile Инаме днес една менструална болка ме е налегнала....не искам  Sad

# 588
Утре съм на ЖК, ще ме мерят, аз избягвам да се тегля, за да не се депресирам;), на предната ЖК бях +6, но напоследък ужасен апетит ме гони.
Краката, освен в глезените, са отекли и в прасците Sad
Днес гледах пелени, нищо не разбирам, но мисля да купя от всеки вид - памучни, бархетни, има и муселинени, което за мен си е тензух, че и някакви по-дебели, Знам ли коя ще да потрябва;)
вие обиколници ще вземете ли? Май няма никакъв смисъл от тях.

# 589
Утре съм на ЖК, ще ме мерят, аз избягвам да се тегля, за да не се депресирам;), на предната ЖК бях +6, но напоследък ужасен апетит ме гони.
Краката, освен в глезените, са отекли и в прасците Sad
Днес гледах пелени, нищо не разбирам, но мисля да купя от всеки вид - памучни, бархетни, има и муселинени, което за мен си е тензух, че и някакви по-дебели, Знам ли коя ще да потрябва;)
вие обиколници ще вземете ли? Май няма никакъв смисъл от тях.

Аз си купих пелени комплект 2 бархетни + 2 тензухени на първо време, ще видя дали изобщо ще ми трябват освен за хавлийката в/у която се слагат за да се избърше бебето след баня не виждам много приложението им.

Отностно обиколниците, чисто от глезоятия си купих спален комплект с обиколници, много ми харесва как става креватчето с тях, но другият спален комплект ми е без обиколници и също си го харесвам, много не виждам полза от тях иначе, както каза продавачката в магазина на времето нас все едно с обиколници на леглата са ни гледали  Laughing , пък ей ни на със здрави глави сме  Laughing

# 590
Аз май най съм се освинчила 😀 +14кг съм 😶

# 591
Знам,че по-назад беше обсъждано...но може ли някой да даде мнение за количките Cam?Или евентуално за някоя друга.....искам да е 2в 1 с непомпащи гуми....цената няма значение по принцип.Но съм адски невежа...толкова марки има  #Crazy

# 592
Знам,че по-назад беше обсъждано...но може ли някой да даде мнение за количките Cam?Или евентуално за някоя друга.....искам да е 2в 1 с непомпащи гуми....цената няма значение по принцип.Но съм адски невежа...толкова марки има  #Crazy

Аз си взех наскоро пуснаха в Айко промоция на Дада Парадисо с каучукови гуми не помпащи се, харесва ми 3в1 е и кошовете са широки и удобни Simple Smile
http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=107664&sgid=54

# 593

Аз си взех наскоро пуснаха в Айко промоция на Дада Парадисо с каучукови гуми не помпащи се, харесва ми 3в1 е и кошовете са широки и удобни Simple Smile
http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=107664&sgid=54

Мерси Booo,но много тежка ми се вижда  Rolling Eyes Иначе и на мен доста ми хареса като големиня на кошове  и цена.

# 594
В магазина любезният консултант ми обясни, че обиколниците са за психическия комфорт на бебето, а не толкова да не се удари. Било свикнало в корема на мама да е на тясно, в малко пространство и това е и ролята на обиколниците - да му създадат уют Wink
Аз нищо нямам за бебето - само зяпам сайтове и се залудвам - не мога да си избера.
И все на роклички налитам, и все съжалява, че като стане на 3 месеца, вече ще захладнее за рокли.
Много се радвам, че ще е момиченце #Crazy

# 595
  • York
Имаш да ме гониш още Simple Smile
+16,5 кг 27-ма г.с.  Mr. Green

# 596
Имаш да ме гониш още Simple Smile
+16,5 кг 27-ма г.с.  Mr. Green
+18 в 29 г.с 😁

# 597
https://www.google.bg/search?q=kos+i+kaos&client=ms-android- … w=360&bih=560

Това са забавни илюстрации свързани с бременността и бебетата 😀 Споделям да се посмеете и вие 😂

# 598

И все на роклички налитам, и все съжалява, че като стане на 3 месеца, вече ще захладнее за рокли.
Много се радвам, че ще е момиченце #Crazy

и аз съм същата  Laughing такива красоти има но за догодина  Blush

# 599
Момичетаа имаме си още едно бебенце в групата днес сутринта се е родило  Hug

Общи условия

Активация на акаунт