Баба Марта иде вече, рита юнското човече - тема 7

• 47 684
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Момичета, помагайте. Страшно ми боли гърлото. Не мога нито да говоря, нито да ям, нито да пия. В гърлото на задна стена 2 големе подути червени петна. Засега температура нямам. Страх ми е да не направя ангина. Иначе никога не съм правила ангини. На лекар само утре следобед. Сега смуча хомеожен, прополки, пчелен клей, гаргара с сол, обаче болка не се намалява.
Аз оправих стархотно възпаление на сливиците с Трипафлавин, това лекарство го правят на място в аптеката,  така,ч е ако решиш потърси го в някоя аптека, където правят такива неща. След две намазвание значително облекчи преглъщането, а след още 2-3 се чуствах чудесно. В началото се мажи на 2-3 часа. Не съм си го самоизписала, а след консултация с лекар.

# 676
Благодаря ви момичета. Гърлото малко помалко отминава. Още е червено, но мога да ям и пия. Обаче сега премина в гадна хрема. Не че тече силно, но се запушва. Гадно е че преди да се разболея се запушваше от бременноста, а сега направо ужас. Чудя се дали колларгол става за бременни....

# 677
Слагай си капки за нос спокойно.И аз се мъчих с нампони с ракия,солен разтвор,какви ли не хомеопатични и нищо.Доктора ми каза да не се мъча е да си пръскам.То е локално все пак...не пиеш по един флакон....но все пак е въпрос на избор...на мен мъ омръзна да се тормозя с този нос.

# 678
И аз вече се чудя за това. Като не дишам през носа бебо почва да рита повече. Сигурно и на него не стига въздух.

# 679
И аз вече се чудя за това. Като не дишам през носа бебо почва да рита повече. Сигурно и на него не стига въздух.

Стига му въздух разбира се,но аз лично много се мъчих с този запушен нос.Сега сутрин пръскам и цял ден съм ок....и вечер евентуално.Не мисля,че два пъти на ден пречи.Аз нали съм мара подробната....и в болницата ги разпитах-казаха да си пръскам и даже ми се учудиха,че досега съм се мъчила,защото били вредни.Една акушерка даже ми се смееше,че ме е страх за едни капки,а повечето момичета се криеха и пушеха  #Crazy

# 680
 Laughing Хе, просто на всички съдосвиващи капки пише че не може при бременност. Че уж свивали кръвеносни съдове и на плацентата и пъпна връв. Сигурно е устаряла информация. Аз попринцип преди се спасявах с хапчета Зиртек Д. Хем намалява оттока, хем спира секреция. Лигавицата ми е чувствителна и е склонна към алергии. Но и на тях пише че не може при бременност.

# 681
Май го бяхме коментирали, но на мен ми бяха изписали капки Назик. Мисля,че някой беше споменал и още едни, но не ги запомних.

# 682
Аз вчера бях на консулт при доки и го питах за Олинт, понеже от преди се знам,че друго не ми помага. Каза ми,че нямало проблем, но да не прекалявам и само вечер си пръсвам, за да спя нормално

# 683
Момичетаа вчера бях при док, и нашата бебка за две седмици е качила 500 грама. В момента е 1238 грама... голямо бебе.  Blush Също така вече не е седалищно, а се е обърнала главично и съм много доволна, от което. А иначе хубавото е и че, макар зачената при късна овулация е избързала с една седмица и в момента аз съм в 28 г.с. и бебка също.  Heart Eyes

# 684
Момичета, сега ми излезе реклама за промоция в Комсед https://comsed.net/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8?filter_promo_id=65

# 685
Много благодаря за промоцийкатаа ! Снощи я видяхме и ходихме с ММ за бебефон в Комсед ама то пък беше затворило и явно през уикенда ще вземем. Simple Smile А иначе днес е мрачничко момичета. Аз бях в болничен 5 дни и сега съм на работа, но хич не ми се ходи вече макар, че малко остана до майчинството ми. Ама сигурно края на април ще си взема пак болничен. Вкъщи ми е леко скучничко та няма угодия хахаххаха ама във всичко да има баланс Simple Smile

# 686
Desert^girl страхотни новини  Hug

Да се отчета и аз и ние вчера бяхме на лекар, бебка е станала 1 303гр. , а в началото на месеца беше 860гр. , всичко се развива нормално околоплодните води и плацентата са супер  Heart Eyes ..

Момичета хваща ли ви така нареченото гнездене  Mr. Green, че мен май ме прихвана като видях хубавото време   Laughing , в момента съм пуснала една от последните пералнии с бебешки дрехи и смятам началото на април да подхващам моЙто мъж да ходим да купуваме креватче и гардероб за стаята на беба, че нещо мноого близо ми се вижда този юни месец, а като знам че може и да не го дочакаме ме обзема паника  ooooh!

# 687
По повода...момичета как го мислите със спането...при вас или отделна стая? Аз хем не искам да го уча да спи при мен, хем ми е търсене да го оставя в друга стая...

# 688
Аз мисля към 6 м. да се пробвам в другаа стая>Мойте родители с мен са успяли тогава,дано и аз да успея Simple Smile

# 689
Първите месеци със сигурност ще е в нашата стая в креватче. Баткото го изнесохме към 8мия месец в неговата си стая, но реално всяка вечер трябваше да ходя, защото много се будеше, сега вече пък сам си идва. Според мен в първите месеци е по-лесно да е в спалнята, защото понякога дори не се налага да станеш, за да го успокоиш, а само пеене/говорене/люляне върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт