Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога ефективно да почистя загорялата храна от плочата на мултикукър?
Как да приготвя свински ребра в мултикукър?
Как да приготвя ориз в мултикукър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога ефективно да почистя загорялата храна от плочата на мултикукър?
Най-добрият начин да почистите загоряла храна от плочата на мултикукър е първо да я накиснете с мокра гъба и след това да я изтъркате с или роли, или сода за хляб. Използвайте лек натиск за малки петна и повече усилия за по-големи. Накрая изплакнете плочата старателно. Този метод е нежен към повърхността на плочата и гарантира ефективно почистване.
-
Как да приготвя свински ребра в мултикукър?
-
Как да приготвя ориз в мултикукър?
За да приготвите ориз в мултикукър, използвайте програмата за ориз или ризото. Обикновено съотношението е 2 части вода към 1 част ориз, а времето за готвене е около 4 минути при налягане от 140 градуса. Можете също да добавите подправки по ваш вкус. Уверете се, че следвате правилно пропорциите и програмата за готвене, за да постигнете желания резултат.
-
Как да приготвя ястие със зелен фасул и дивечово месо в мултикукър?
-
Как да се справя с проблема с ориза в мултикукър?
) или две солници. По обемиста ми се вижда от старите. Не като обем на купата, 6л е а като мяясто, което заема а тебе точно това те интересува. Та, като я купуваш, поне да става за фритюрник, какъвто без това искаш да купуваш. Аз не си я купувам не защото не мога да я платя, а защото, ако купя още някой уред, мъжът ми ще ме изгони барабар с него. А пусто всичките ми трябват, един е по-добър в едно а друг в друго. На Кенууд робота-готвач с три кашона приставки ми е незаменим, обаче нямаше къде да ги слагам, та го занесохме на свекървата, която пък не го ползува. Термомикса прави страхотно парено тесто сам, английски крем за еклери без да бъркам и без да загаря, пясъчно тесто за 10 секунди, пудра захар за 5 секунди итн итн, сам си тегли продуктите като новата Оля, обаче и той заемаше място, та е в мазето в момента. На нас с тебе ни трябват нови кухни от по 100 квадратни метра мисля.
. Мими, ИП го меткай на мен, все ще му намеря място. По въпроса с купите, може и да не станат. Аз съм с Горение и той е съвместим с оля, но за ИП едно момиче от фейса каза, ще имало някакви 2-3 милиметра разлика и не правело налягането. Това за купа от ИП сложена в Горение става дума. А ти що толкоз искаш да го разкараш, като мацките в групата на ИП във фейса са възхитени. Той и Оля ги дават като най - добрите измежду най - добрите кукита?
, но поне вчера го изхвърлих, та ми се освободи място, електрическо ренде мулинекс, сокоизтисквачка, тостер, микровълнова, миялна и ИП на плота! Миялната ми е на плота над пералнята защото не е вградена и няма място за стояща! 
. И аз съм такава. Притесних се колко ти е огромна кухнята и как ли я чстиш, милата
.