Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо

• 30 618
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
ОООООООООООООООООООО ИИИИИркааааааааааааа! Обичам теееееее, специално за мен ЯГОДИ СЪС СМЕТАНА!!!!!!  Hug Hug Hug Hug
Почувствах се толкова сециална!  Blush Blush
Добре дошла на Стреличката, толкова години е била част от нас без да ни пише, сега ще отслабваме и ще се веселим заедно!Успех Стреличка!И да ти е вкусна гъбената каша! bouquet bouquet
Бандичка, днес Вх! Mr. Green
З кафе с кокосово мляко
О спагети с манатарки
В още се чудя сладка или солена newsm78
Хубав слънчев ден бандичка!!!! Спокойно ми е на сърцето с вас!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 08:26 от mimi.7299

# 151
Добро утро!  Grinning Grinning
Ирка мерси за кафето.  Grinning Hug Hug
Ничия браво на детенце!  Grinning Hug
Вангоби улучи закуската.  Joy Heart Eyes Hug
Курдов помело е. Лека работа!  Grinning Hug
Деска, Стрелличке, Сиси, Жулиетке, Миме и всички останали прекрасен и уютен ден!  Grinning Heart Eyes Hug Hug

# 152
Добро утро, бандичка любима Hug Hug Heart Eyes Ир много се радвам да видя кафенцето ти Hug Heart Eyes, и да денят ще е усмихнат Hug Hug
Вангоби много сочно и вкусно Hug Hug Обичам грейпфурт, ако това е newsm78, но се изнервям докато го обеля, и ако има кой да свърши тази работа, ям с кеф Laughing
Жгмъц първата страничка е станала БОНБОН Hug Heart Eyes bouquet
Да, в другата тема е "много весело"  hahaha hahaha
Стреличка радвам се,че се присъедини към нас Hug
Дано и Долчето се появи Hug
Деми как е в Родопи - дишаш ли с пълни гърди Hug Heart Eyes
Моето меню днес ще е:З - ябълки, кафе;О - картофки на фурна, слата домати и краставици,маслини:В - вече ще е шакшука и слата домати и краставици
Джулс Вики - Кати Мими Вълничка Иринита Деси Ади Ничия Миленски Адорейшън Сиси[/b] Курдов и  всички, всички много гуш, да ви е спорен деня Hug Heart Eyes

# 153
Надникнах в онази тема и ме напуши смях. Боже, мой!
Какво станало, какво.......... Тати е редактирал(а) преди малко и съм изпуснала.

# 154
Еха, хайде бандичка привет и от мен  Hug
Добро утро и да е на много минуси и положителни емоции темата  Hug
Ирка и ние си те ОБИЧАМЕ  Hug
Аз се надявам в тази тема да съм редовна, малко имам липса на  свободно време, но ще се постарая да съм при вас...
И така липсвахте ми всички, макар че с някои се "виждаме" във Фб
Първата страница е много вкусна, жгмъц  Hug
Сега ви напускам, че работа ме чака, после влизам да чета и да ви  "видя"
Много  Hug на всички

# 155
  • София
Добрутро Simple Smile

Днес съм - 1кг.  newsm44
Дали ранната вечеря си казва думата или просто до тук беше лесното ?
Ще видим.  Wink

Мими, ами много ясно, че вечерята ще е сладка.  Laughing Аз даже мисля да е шоколад. Довечера съм на работа и ще ми е лесно за носене и ядене дори в движение. На обяд ще хапна хлебче със салата. След малко ще хапна банан за закуска, сега си пийвам кафенцето с кеф.  Hug

Относно първата страничка, това е само работен вариант, мисля да сложа и сериозно инфо + майтапите, но вчера на бързо успях само това.  Wink

Мда, какво е станало оттатък ? И аз съм пропуснала...

# 156
Добрутру  smile3507,много кратка нощ  kaffeetrmker_2...
Ир-ка много емблематични кафета  Heart Eyes.
Жгмъци чудесен белтъчен ден си оформила Mr. Green!
Ничия малката беше ли захитряла днес,т.е. имаше ли драми?Дано не  Praynig,страхотна инициатива на учениците ти!
Мимоз ко стана с полите?Тука може  bowuu.
Стреличке добре дошла  bouquet.Дано пребориш килограмите,аз като са толкова мъничко не успявам с нашта диетка...затова сега събирам матРиал /килограми демек/ и ще трябва да стартирам скоро  Whistling.
Вики вярно ли само с 4 крилца ще вечеряш  newsm78  Shocked newsm78???
Деси вчера четох едни бисери на преподаватели във ВУЗ-ове и си мислех за теб  Grinning.
Скрит текст:
По какво преподаваш,ако не е тайна?
А коментара за Сис няма да ти кажа кога го схванах  Blush,на края на кафето  Joy.
Курдов голяма фурия си  Hug,и аз така бих ги разпиляла вчера,побъркват ме хора,дето не знаят какво аджаба правят на работното си място  #2gunfire!
Миленски бързо оздравяване на Малечка  Heart Eyes.
Вангоби имаше ли
Скрит текст:

Илианка благодаря за красотите  bouquet!
Поизчерпах се... Hug за всички останали.
Аз днес  badscale,вчерашната мъка ми се е отразила много зле ,повече от килограм +  Sad.А ме гони зверски глад от сега ...Засега :З-кафе с фреш
О-аг+стафиди+лимон и не знам какво още
В-неясна
Хайде до по-късно  newsm51

# 157
  • София
Ох забравих ...  ooooh!
Мамексче, как е коляното ти ?

И още, взех си хром и май намали зверския ми апетит.  Rolling Eyes Или пък е плацебо...

Иначе забравих да си призная, че вчера изядох и един боклук т.е. чипс, но беше само 56 гр.  Embarassed

Ще яхам метлата, че тази не пали.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 09:07 от жгмъц

# 158
  • Бургас
Добрюутру китки и Син-чец bouquet
Дойде ми сърце на място с тази темичка Heart Eyes
Жгмъцунка, първа стариничка е супер. Като ми остане малко свободно време ще помисля и аз какво да включим още.
Хайде и другите, давайте идеи.
Това ,което ми идва на "първо четене" е синтезирана информация за най-любимите режими на бандитките, освен 90ДД. Примерно РХ и другото, дето го правят Джулка и Гени...много съгласни на едно място и не моя го зАпомня hahaha
Днес кантарът на ЛО ми показа 58,7, т.е. със 700 гр по-малко от моя вчера. Явно и неговия кантаре ме обичау, не само Образа.

Да не забравите, че в ЛИДЛ има промация на котидж сирене.
Аз днес ще ям това на обяд.
З - банан
О - котидж сирене - 200 гр, салата от домати, краставици и печени тиквички, фпх.
Ако добавя и една моцарела много ли ще е????
В - ранна и сладка.

Стреличке,
добре дошла в новия ни дом!  bouquet
Ирко, Вангобче Heart Eyes Heart Eyes

Мимоз, хайде де....изгриза ме любопитството с тез твойте поли Thinking
И как можеш да се чудиш каква да ти е верята newsm78. Точно ти! Ми сладка, разбира се hahaha

Оу, Илианка, херлцих вилкомен Joy

Щях да пиша и друго, но трябва да направя списък със задачите на младежта за пролетното почистване на района. Манастирът (офисът) тесен за мойта душа е! Joy

Айди, до послИ!

# 159
Жгмъцони боли ме ежедневно  Rolling Eyes
Скрит текст:
До обяд бива,после зор.Надявам се малкото движение да ми е проблема и сега като тръгнем по разходки да се променят постепенно нещата.Малкия го спрях от градина и цял ден не остава време да седна,нали знаеш,все нещо за бутване из къщи,а дребоса постоянно с претенции също  Crazy...Та това постоянно седене права добива.Май имам срастване под капачката  ooooh!,дано бъркам,щото тогава разходките няма да свършат кой знае какво  Sad.
Благодаря,че попита  Hug,при теб как е?
Ето нещо за плодов  Laughing

# 160
  • София
Мамексче, аз спортувам напоследък и установявам, че когато се движа е много по добре. Така хем подпомагам отслабването хем надявам се правя мускул където трябва. Това срастване как се установява ? Дано не е това!  Hug
Вчера имахме едни клиенти, едно семейство в хотела излязоха си читави от стаята, вечерта се връщат мъжът с патерици "Ами малко ми ремонтираха коляното"  Shocked Някаква колянна епидемия ли има?

# 161
Някаква колянна епидемия ли има?
Да  Peace
Около мен вече няколко човека си правяг и един лекар казал, че било заради лошата храна.

# 162
Чета ви и се чудя какво толкова коментирате първата страничка, а то какво било  Shocked Shocked Shocked Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green леле майкооооу ......... Човек с кеф да започне диетата  Joy Joy Joy

Добро утро  bouquet То за мен вече е добър ден, но човек като стане в 4 часа е така  ooooh!

# 163
Добро утроооо  bouquet bouquet bouquet
Макар че тази вечер хич не можах да спя ...едно главоболие цял ден, едва ми мина ..според колежката съм урочасана ...не съм убедена, но мисля да се поровя по въпроса и да видя дали няма нещо из нета по темата ...най-много да се напълня с камъни "против уроки" и после да се чудя какво да ги правя  Mr. Green Mr. Green
Иначе тия дни карам на извара и млечни + салата ..ще наваксвам, че после ..и да искам няма  ooooh! ooooh!
Хубав дееен, после ако мога пак ще се включа  Heart Eyes Heart Eyes

# 164
Мамексче, аз спортувам напоследък и установявам, че когато се движа е много по добре. Така хем подпомагам отслабването хем надявам се правя мускул където трябва. Това срастване как се установява ? Дано не е това!  Hug
Вчера имахме едни клиенти, едно семейство в хотела излязоха си читави от стаята, вечерта се връщат мъжът с патерици "Ами малко ми ремонтираха коляното"  Shocked Някаква колянна епидемия ли има?
С напипване от някой,дето разбира .
Скрит текст:
Трябва да извикам рехабилитатора да ме види,но отлагам,защото вече 4 месеца от операцията,и да има срастване не мисля,че може да се разбие с масажи или упражнения  Confused.Пропуснах ходенето на рехабилитация в поликлиниката,защото е много гнусно и нито имат уредите,нито знанията-смятай студен компрес се прави с парче лед със забита клечка от сладолед в него и т.н.Доста късно ми казаха,че все пак имало полза точно за срастванията от някакви тоци,дето ги пускали през мястото  Tired.
Не мога да спортувам вкъщи  Crazy,никога през годините не ми се е получавало,уж се надъхвам и ме държи 3 дни...няма ли спортна злоба не става за мен.

Общи условия

Активация на акаунт