Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо

• 30 619
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
При нас епидемията е "гърлена" - ама то нашето си е професионално заболяване  Embarassed
Мамексче и аз много се заливам от смях и с преподавателски и със студентски бисери (последните напоследък станаха такива, че се чудиш да се смееш ли да плачеш ли понякога Thinking Joy).
Скрит текст:
Аз се занимавам с програмиране - водя различни дисциплини - но "коронните" ми са Логическо и функционално програмиране, Изкуствен интелект и Човеко-машинен интерфейс  Blush
Иринитка, как ще е много и една моцарелка - щом е за обед - то всичкото заедно ще стане около 300 грама и малко отгоре. Добре, че напомни за котиджа, надвечер ще мина да си взема. ММ като видя с колко моцарелки се върнах в събота, ме пита - да не са ми дали допълнителна отстъпка за количество  Joy
Аз мисля днес обеда ми да е ВГХ - гевреци с доматен сок, а вечерята - още не знам, но май пак ми се яде салата с прясно сирене.

# 166
  • София
Аз ходих на такова с тоци, даже мислех да правя два курса през месец. Иначе моя док каза, че трябват упражнения със съпротивление т.е. ластици или тежести, като тежест за това упражнение може да е и с подръчни средства, пакети със сол, примерно. Аз също сама не се мотивирам и затова ходя на тренировки и то групови, защото иначе ми е много утегчително на фитнес.

Аги, ти се реши, браво! Според Hug мен киселото мляко ако не е домашно хич не е мляко а е нещо буркани с какво ли не.

Стаси, може и да е прав този доктор. 

# 167
Деси  newsm20!Абсурд да запомня името,камо ли да разбера съдържанието  Embarassed,едни от най трудните според мен неща преподаваш  Shocked!Голяма си ни умница  Hands Clap Heart Eyes!
Някоя беше коментирала по-рано как сме се събрали всякакви и в реалния свят не бихме имали допирателни,така е и е чудесно, че преодоляхме това изпитание и си запазихме нашето  newsm19!

# 168
        Добро утро и от мен,
излюпих се преди малко пийвам кафенце с цигарка и разбира се ви чета. Heart Eyes

Мими,Вики кати,Инджи,Мамекс ,Иринитка благодаря за топлото посрещане  wavey

Днес по меню въглех.ден снощи го написах няма да го пиша отново. Cry

След 1 месец диета свалени 2 кг , които бяха качени по Коледа и Нова година,т.е. бързо качени бързо свалени.И от тук май започва голямата борба за още 2-3 ,които скам да махна.Може би и годинките имат значение, тази година декември ставам на 48,може би тялото ми е решило , че с тези кг му е добре, ноо ще продължа просто от инат и амбиция,които май са в по вече при мен. baby_neutral
Това , което мисля да направя е възможно най-ранни вечери и маалко да понамаля порцийте на режимната храна.Ако и това не проработи е търся други варианти но пак в рамките на тази диета защото без вх просто не мога.Ще го излъжа този организъм, не че тези 2,3 кг са ми толкоз важни , но пуста амбиция hahaha hahaha

Мими благородно завид , завид за Париж.Страхотен град с неповторима атмосфера, а Дисниленд няма такава красота и забавление.Преди 2 години с дъщеря ми бяхме в Париж за 5 дни,които ни бяха крайно недостатъчни. bouquet
Така написах си романчето започвам да готвя гъбена каша,след това малко работа,по-късно ще ви нагледам пак  Grinning

Желая ви лек,отслабващ ден съчетан с хубаво настрение и всичко с което сте се захванали да ви спори Joy bouquet bouquet

# 169
  • София
Привет, бандичка! Hug

Много готина е станала 1-ва страничка наистина! Heart Eyes

Иначе и аз не мисля да пиша в другата тема..., но надникнах днес там и хмммм... Каква болна амбиция за окупиране на тема?!? Виждала съм го и преди в тоя форум, но не спира да ми наглее...  Peace

Радвам се, че всички сте тук! Hug Hug Hug

Хубав ден!  Heart Eyes

# 170
Добро утро бандичка Hug Hug Hug

Влизам в другата тема и гледам само 3 отговора и то от някакви непознати лица ... странно ми е. Rolling Eyes

Аз след вчерашната издънка съм +1.300
Иде ми да се гръмна , знам че ще го сваля и е вода най-вероятно , но ми е тъпо. Два месеца свалям 3кг и сега за 1 ден върнах половината #Cussing out

На всичкото отгоре малчо е болен и толкова кисел , че не се търпи.

Иначе днес съм на вгх, от които обикновено също имам +, не знам утре кантара каква цифра ще ми покаже.

Хайде усмихнат и слънчев ден от мен! Hug Hug Hug

# 171
Мамекс  Hug това коляно не го оставяй, още си толкова млада.Извинявай за намесата, но като стартира програмата на НОИ, никак няма да е зле , ако отидеш някъде на санаториум.Вярвай ми има полза.Жгмъц и на теб бих препоръчала. Hug Hug
Стрела, аз тази година ще навърша 52, но няма да им се дадем на тези килограми, може да е трудно, но пък не и недостижимо Hug Hug
Съншайн  Hug Hug бързо да оздравее малчо Heart Eyes

# 172
  • София
Инджи, вярвам ти и още как! Но няма как да отсъствам толкова време от работа. Планирах вече морето в Турция и няколко дни в Хамбург. Най-много някой минерален уикенд да си спретна.  Wink А иначе и обикновен басейн е чуден за коляното, аз все още имам леко сковаване и ще се опитам да плувам от време на време, защото това помага най-много.

Съншайн, бързо да се оправя сладурчето.  Hug Споко килограмите не са реални.  Wink

# 173
Жгмъц-и ...този път няма назад ...последните две години само се каня ...сега вече ...се реших  Flutter Flutter Знам че постното ядене има и своите минуси, но ще се опитам някак да устоя ...дано се справя, че ако не успея ще го приема много навътре  ooooh! ooooh!

Скрит текст:
вчера на тренировката работихме с гирички за бицепс и трицепс, оказа се, че трицепса ми е по-добре изразен като погледнах в огледалото... Mr. Green Mr. Green а го тренирам от скоро  Whistling

# 174
  • София
Аги, успех ти желая!  Hug
И да пишеш тук редовно и на мен ми е любопитно как ще ти се отрази, а и ММ също ще пости.  Wink

# 175
Аги за тренировките с тежести ти трябват протеини. Не знам дали е подходящо да постиш и да тренираш с тежести? Мисля че ако не даваш протеин на тялото си мускулите ти ще се самоизядат.

# 176
  • Русе
Дубрутрууу  Crazy

Стреличкее  Hug , радвам се, че си тук! Пиши, ще се кефим.  Flutter
Кой питаше за оттатък, там има нови лица, явно някой е чакал да се освободи терена, че да се изявява, бреххх начи, колко сме пречели,  Mr. Green  Joy Joy
Рано, рано ма напуши пак....  Joy
Стаситкеей, модераторът ни суадък, просто е редактирал поста на Стреличка, тъй като тя казваше, че й е кофти, че ни няма вече.  Whistling

Мноооого  Heart Eyes Heart Eyes на всички!  bouquet

# 177
  • София
Аги за тренировките с тежести ти трябват протеини. Не знам дали е подходящо да постиш и да тренираш с тежести? Мисля че ако не даваш протеин на тялото си мускулите ти ще се самоизядат.

Същия спор имах с ММ на тази тема..
Твърди, че и в някои растителни храни имало достатъчно протеини.  Thinking

# 178
  • Русе
Твърди, че и в някои растителни храни имало достатъчно протеини.  Thinking
Хохохоохохо, много ма разсмя ТМ, дай му линка за НВВМ хранене. Колкото и боппп да изяде, пак ще е по-малко, отколкото в едно яйце, да речем.
При мъжете за поддържане на мускулатура, кости и стави, нуждата от притеини е даже повече.  Flutter
Той ще отслабне най-вероятно, но не защото е свалил мазнини, а защото е стопил мускулите си, и намалил тъканната и костната плътност.
А ако набива вгх, за да се насити, може и да качи даже.

# 179
  • София
Твърди, че и в някои растителни храни имало достатъчно протеини.  Thinking
Хохохоохохо, много ма разсмя ТМ, дай му линка за НВВМ хранене. Колкото и боппп да изяде, пак ще е по-малко, отколкото в едно яйце, да речем.
При мъжете за поддържане на мускулатура, кости и стави, нуждата от притеини е даже повече.  Flutter

С рогато може ли да спори човек ?!

Дали мога да постна съобщението, което ми писа админа ? Законно ли е ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт