Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо

• 30 577
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Леле, сигурно от 20 години не съм пила боза:-)  Но тогава я харесвах като стане леко резлива. Доколкото разбрах, съвременната си стои все сладка. Така ли е или има хубава боза (дето може да се вкисва) и ако да, коя марка и откъде се купува?  Hug

Аз мразя вкиснали неща, бозата я харесвам сладка. Ето тази обичам: http://www.ecoproducts.bg/760-%D0%B1%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D1%85%D0 … %D0%B0-500ml.html

# 91
Hug
Здравейтееее... мерсаж за поканата... Hug
Днес ми е Варива... да си взема ли малко печени фъстъчки  а?

Сурови може.  Simple Smile Simple Smile

# 92
  • Русе
Хайдииии, газзз на спамаа  Hug Hug HugЖгмъци, браво   Hug Hugbouquet bouquet bouquet

Ида

Опппаа, дан са засилиш мноуу.....  Joy Joy Joy
 Heart Eyes Heart Eyes

че к'во му на времето....16,39....,баш си е за ракия  Mr. Green
Пардоннн,  Joy аз нал не съм по ракията, и не съм мноу усведуменъ,  Flutter

Пете, вземи си фъстъчки, хайде.....  Whistling

Другото Пете, с бозата,  Mr. Green  Joy,  Heart Eyes, и аз я обичам леко резлива, та тази дет я дала жгмъци, след ден- два става резливка.
Hug
Здравейтееее... мерсаж за поканата... Hug
Днес ми е Варива... да си взема ли малко печени фъстъчки  а?

Сурови може.  Simple Smile Simple Smile

Неее, във варива можи и печени.  Whistling

# 93
  • София
Аз рано обядвах и рано вечерях, ей сега хапнах. Сега ще се моля на всички богове да не вия, като вук.  Praynig

# 94
Хайдееее започна се  Hug
Аз много не загледах младежите че дъщеря ми е зад мен ама с едно оче нещо много изкуствени  Whistling , за мен класически моля Naughty
 Е как коя боза е истинска, радомирската разбира се. Който иска изпращам  Joy
Иринке, ти пък ме умори  Joy, как жирафа ще се прежали и той има достойнство  bowuu
Ерментирало имам едно в шкафа червено мммммм отБанско , но още удържам да не го извадя като попа  Joy
дето  си бъркал в джоба и викал : - Пазете се жени,не мога вече, изгорех, че го вадим  Joy. И извадил горещия картоф дето му  дала попадията .

# 95
  • Габрово
Оооо,супер сладури,здравейте!Радвам се да ви "видя" Hug
Не съм писала от много време в другата тема,но тук мисля да съм редовна,че сме все хубави хора  Wink
Жгмъци, Hug Hug Hug много благодаря!

Аз карам един комбиниран режим,средно между режим на Руми,90 дневна и измислен мой  Laughing Кръжа си все около 68 ,не искат да паднат до 66,но аз спрях тренировките,че много закъсах със ставите-старооост,какво да се прави  hahaha
Скоро ще се прибирам,да се стягат бургазлии,че ще свиря сбор,така да знаете.Сега отивам да си нагледам бабето,а после пак тук ще надникна,чааао!

# 96
  • София
О, Илиянка, много се радвам!  Hug

КОга ще възобновиш старата традиция да ни радваш със снимки ?
Помня какви красотички покаваше преди.  Wink

# 97
Поправям ся веднагически. Не го знаех туй. А колко може и вместо хранене или към него? newsm78
От баничката и бейлиса ще си чопна, а на тез дето са на боза и други напитки наздраве!  Joy Joy hahaha
Отивам да хапна помелото - детето обели второто и да си дочета сладката заблуда.  Grinning
После пак ще ви погледна - леко ся с алкохола да не се изпонапиете, диетуващи сме все пак де.  hahaha Joy Hug Hug Hug
Ади веднага:

# 98
  • Targovishte
Ето ме пак  bouquet
Благодаря за ракийката, ама как искам да ударя една.. Че както ми е кипнало...
И за мацките благодаря, ама такива мъжкарани не са мой тип. Аз харесвам такива, като у нашата си тема.

НЯКОЙ ПИСА ЛИ НА ИРКА???

Сега да кажа за какво ходих да се бия.
Скрит текст:
Ами... решиха да ми откажат детските надбавки. Не съм за 37-те им лева, ама Законът си е закон и трябва да се спазва, нали, аз съм на този принцип. Доводите им били, че аз имам брак с МЖ, а тя била в чужбина. Някакъв тъпанар на има няма 23 години рекъл и отсекъл, а една кункундрела взела че активирала спирането /отказа/без да прегледа документите. Такъв скандал им вдигнах че свят им се замая.Събрах всичкото отдел на етажа да гледа сеир. А по закон - приемното дете е самостоятелно семейство!!! И по тази причина то е самостоятелна единица. А когато няма 18 г. му се назначава попечител, т.е. приемен родител!!! Направо им е.... м..... Като им почнах членове, алинеи, закони - събрах им очите. И ги излъгах че ще ги оповестя в медиите, без да имам такова намерение. Та тъкмо се прибрах и ми звъни директорът на Регионалната служба "Социално подпомагане" : "Аман, заман недей да пише, грешка станало, извинявай, ще се поправим..." Още утре щели да ми преведат заветните 37 лева, които трябваше да получа преди седмица.

За награда си взех баклава 100 грама. Ще й добавя халва около 60 и няколко грама и една Фафла. И РЧШ разбира се. Чакам да стане 18 и ги почвам, че нещо ми е гладно...

ПЕТЯ
 Hug За бозата. Преди седмица-две в Кауфланд попаднах на една био боза на прИмоция /иначе цената е космическо-космополитна/. Но много ми хареса и сякаш имаше онзи вкус от моето детство. Ако ти попадне - пробвай. Марка не помня, но беше 0.500 грама с бял етикет и кафеникакви букви.

По ей това никакво време пия кафе и едновременно кълцам една четвъртинка зеле - ще го сготвя за Принцесата, може би за утре, ако стане много късно. Тази сутрин си поиска жълто зеле - т.е. почти без домати и постно. Ако е на фурна - зелето се казва черно  hahaha А като има месо - оцапано. Много ми е сладка с тези определения.

По късно пак ще ви нагледам, че както сте я почнали, може още тази вечер да я свършите темата  Hug
Hug hahaha hahaha hahaha

П.П. ili-ana   Hug Hug Hug много се радвам да те "видя" тук  bouquet bouquet bouquet

# 99
  • София
Мерси много, хора! Hug

Поизостанала съм в боза-отношение, дори не знаех, че има био боза...  Embarassed

Ще си взема да пробвам! Hug

# 100
  • София
здравейте , мили мои Hug
значи не мОа се прежалА без вас да си пия кафето или да си вечерям.Хиля се и се чудя как д аобясня на детето "онодя" Mr. Green
иринита Hug и за поканата, още повече за благословията:)като я четох и се сетих за следното:син да ти се роди, зет да ти доведе...
Прекрасно ми е, отпусна ми се душичката . Hug
добре дошли на новичките, браво за постиженията Hug
Курдов ooooh! анам от ... таквиз, дето не знаят какво правят на работното си място!
днес втората закуска я изпуснах, защото нямах време, сетиох се в 12, взех си една салата-морков и цвекло, нямаше варива, съответно и вечерята ми не беше наполовината на обяда, но реших, че по-добре така, отколкото да опукам каквото видя.
та отчет:
з:банан
о:салата морков,цвекло
в:тиквички с ориз,зелена салата

прекрасна вечер bouquet

# 101
  • Габрово
Жгмъц,веднагааа,леко са "барнати"
kostenlos bilder hochladen

bilder uploaden

# 102
НоМе , нямам специално известяване за нови теми, но винаги когато влезна в сайта , те ми излизат в горният десен ъгъл.

Сега аз пак да попитам в другата тема за 90дд трябва да пишем само и единствено за режима ли, за да не трият постове?
А свободните съчинения и изповедите ни Mr. Green са тук?
Правилно ли съм разбрала? Щото аз бързо разбирам ама много трябва да ми се обяснява hahaha

# 103
  • София
Точно така, но аз лично мисля само тук да си пиша!

Илиянка, благодаря.  Hug

# 104
Точно така, но аз лично мисля само тук да си пиша!

Четеш ми мислите  Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт