Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо

• 30 595
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Ето ме на отчет. Първа.  Mr. Green Laughing
Изядох 1,5 помело, 1 банан и 30 гр. кашу. Течностите около литър, но поне още 2 чая до лягане и тях ще натъманя.  Grinning hahaha
Курдов не се ядосвай на тунеядци - не си струва. Взимам забележка за момите  Mr. Green ма нали нашите релефни та викам и твоите.  Joy hahaha Ей ти едни кръшни моми.  Mr. Green Laughing Laughing Hug
Скрит текст:

За другите по една водичка.  smile3521 smile3532

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 19:45 от viki_kati

# 106
  • Русе
Запис и се връщам да чета с кеф  Hug

# 107
  • Русе
Добър вечаааррр  Crazy

Ооо, Илианкааааа  Heart Eyes  Heart Eyes
Прекрасни снимки!  Whistling

Съншайн, тук можеш да си пишеш за 90 дд и за всичко друго, което искаш.  Hug

Оттатък и аз няма да пиша.  Flutter

# 108
Ох, Вики... Гледам ти редактиран поста и си мисля: и тук лиииии... А ти си го редактирала  hahaha

# 109
  • София
 Hug Hug Hug
Здравейте  Grinning
Вече съм у дома!
Много благодаря за поканата  Hug.
Аз мисля тук да си стоя, че това мерене на приказките в другата тема не ми се отразява добре  Laughing
В момента се пече карфиол по Жгмъци и още не съм измислила с какво да го комбинирам......май с чаша червено лЮкарство  Grinning
Напоследък страшен глад ме гони  ooooh! . Засега удържам фронта.

Малката е с водниста хрема и мисля в четвъртък и петък да е с мен в офиса, за да я наблюдавам. Имам чувството, че тази зима изкупих аптеката до в къщи ooooh!

ili-ana  Hug

# 110
  • У дома
Тук съммм, да не ви изпусна animal037  Аз съм си част от това "семейство" newsm57 Незнам какво е ставало, но не мога да разберя  на кой толкова пречехме, с чесането на езиците, браво на Жгмъци Hug bouquet
Деми, ти пак ли се прибра, бре Whistling Завид, завид Hug
Плануваме лятото да се прибираме, но още не сме купили билети Whistling Лили искала БГ, защото щяло да има торта и да пише ЛИЛИ rotfImbo Днес ми казаха, че заспала в пясъчника baby_neutral Laughing Laughing Laughing
Аз сам на Нвгх, но днес утървах коня Blush Blush Blush отивам в ъгъла, хубаво си хапнах мръФките, ама къде ми трябваше да махам сухари с масло и сладко от ягоди Crazy
Хора нещо май са ми се бъгнали хормоните, закъснява ми с повече от 15 дни, правих няколко теста, нищо, направо нз, защо така, дали от режими и диети, я кажете, Жул, Стаси, подобни проблеми newsm78
Ще ви чета довечера, като си приспивам зверчето, т.е. след малко, хайде засега чаУу Hug Heart Eyes

# 111
Точно така, но аз лично мисля само тук да си пиша!

Четеш ми мислите  Heart Eyes.
И аз също, не виждам смисъл да влизам и там....всичко каквото искам намирам тук!
Представянето на книгата беше невероятно, на алпиниста Боян Петров, той е мой колега зоолог, занмава се с прилепи, много симпатичен и чаровен! Велик българин....!
Аааа забравих да кажа вечерям малко в нарушение на часа, боб яхния и зелена салата!

# 112
  • София
Гени, опасно Тантурче!  Hug  Heart Eyes Може от глад да се бъгнат хормоните.

Кати, аз душко се отчетох още в 5, но странно не съм глаадна.  newsm78

# 113
Гени, и аз бях така, наяж се хубаво няколко дни, успокой се и ще дойде. Simple Smile

Болничките малчовци да оздравяват! Hug

# 114
  • Targovishte
ГЕНИ Hug Hug страхотна тантурка  bouquet bouquet

МИМИ Shocked Shocked БОБ  newsm78 по това време  newsm78 май ще търсим завивки посред Черно море  hahaha hahaha hahaha

На предния пост толкова бях ядосан , че не знам дали се отчетох - всичко режимно! С водата също!

Приятна вечер на всички! Аз отивам да чета за буквичката Ч и врабчето чикчирик.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 115
  • София
Здравейте, ама много ми е хубаво, че сме тук всички и че няма кой да ми казва какво да правя и пиша,  аз щото и да ми казват си правя каквото съм си решила, та тук е моето място!
Гени, Илианка, драго ми е много да ви видя Hug липсвате и да пишете редовно :bouquet
Аз днес, така по диагонал, видях ракията и приключих просто, салатите и мезетата е вс. Е по  мой вкус, пусто #Cussing out
За отчета: отпразнувах новата тема: и се  намуАх със зелена салата с кисело мляко Embarassed
Лоша работа, мерака ми голям, а волята нИква я няма #Crazy
Хайде до утре и закуската, а на Ир писахте ли, че без кафето й нимога да почна деня newsm78

# 116
Отчитам се и аз:
Всичко сервирано одеве от Стасита почти употребено smile3521 !
Рапорт даден,връщам се да довърша  tiptoe...
Вангоби с какво казваш си се намуАла  newsm78?

# 117
  • Русе
Оооо, Генитууу,  Flutter. Ми аз немам таквиз проблемчета, ама при теб може и от стрес да е. Не знам колко нисковъглехидратно се храниш, но от време на време включвай някой хард вгх, щото сега хормоните са нагласят. След раждане, поне 5 г тряало да минат, че една жена да са сафиряса.  Crazy
Да нагушкаш тантурче.  Hug  Hug

Вангобиии,  Heart Eyes не мисля, че от намуането ти със зелена салата и кисело мляко би станало нещо,  най- много да дежуриш върху коня цяла нощ.... Joy  Joy

# 118
  • София
[quote author=Juliette14 link=topic=966745.msg34584071#msg34584071 date=1487702513

Вангобиии,  Heart Eyes не мисля, че от намуането ти със зелена салата и кисело мляко би станало нещо,  най- много да дежуриш върху коня цяла нощ.... Joy  Joy
[/quote]
ДжулкаHeart Eyes Heart Eyes коня нямаа шанс да ме събуди преди 6 сутринта, липсваше ракийка на менюто, ама у събота, че гости от Хюстън ще идват. И няма да се излагам, я!
Лягам бандичка, любима Hug Утре пак ще се видим Hug Hug

# 119
  • Русе

ДжулкаHeart Eyes Heart Eyes коня нямаа шанс да ме събуди преди 6 сутринта, липсваше ракийка на менюто, ама у събота, че гости от Хюстън ще идват. И няма да се излагам, я!
Лягам бандичка, любима Hug Утре пак ще се видим Hug Hug
Тъй, тъй, няа са излагаш я..... Whistling
Лекинка на теби!  Hug  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт