Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо

• 30 605
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • У дома
Офф, а дано сега да съм ги нахранила тия хормони, подута съм като балон, изнервена, Жул, хапвам млечни, та не е съвсем без хич, но като цяло основно риба - 5-6 пъти в седмицата, месо-основно мазно свинско, яйца - по много и често Blush Купих от една ферма едни мини, и супер вкусни по 4-5 ям  на ядене Laughing Днес хапнах и малко кисело мляко -4 лъжици, вчера около 30-40гр кашкавал, офф, незнам дано се поФаля скоро, че съм мноого подута Crazy
ХАйде да не е само спам, меню за утре : Нвгх
Скрит текст:
З-кафе със сметана, О-салата айсберг и криспи + пушена сьомга(90гр), 3 мини варени яйца и майонеза (домашна с яйце и зехтин), В- половин кофичка КМ и половин доза чист протеин на прах- "ванилов сладолед"
На всички мноооого Hug Ей липсвахте ми, откога не бях писала Whistling

# 121

Лягам бандичка, любима Hug Утре пак ще се видим Hug Hug
Утре за закуска искам ягодки, със сметанка ако може!
Ех, Гениии и ти ни липсваше!

# 122
  • Русе
Офф, а дано сега да съм ги нахранила тия хормони, подута съм като балон, изнервена, Жул, хапвам млечни, та не е съвсем без хич, но като цяло основно риба - 5-6 пъти в седмицата, месо-основно мазно свинско, яйца - по много и често Blush Купих от една ферма едни мини, и супер вкусни по 4-5 ям  на ядене Laughing Днес хапнах и малко кисело мляко -4 лъжици, вчера около 30-40гр кашкавал, офф, незнам дано се поФаля скоро, че съм мноого подута Crazy
ХАйде да не е само спам, меню за утре : Нвгх
Скрит текст:
З-кафе със сметана, О-салата айсберг и криспи + пушена сьомга(90гр), 3 мини варени яйца и майонеза (домашна с яйце и зехтин), В- половин кофичка КМ и половин доза чист протеин на прах- "ванилов сладолед"
На всички мноооого Hug Ей липсвахте ми, откога не бях писала Whistling
Ама менюто ти за утре много постно.  Whistling Ти нищо не ядеш, ако така си се хранила, нормално да си размърдала хормоните.
Аз кат казвам хард вгх, нямам предвид КМ  Joy , а шоколад, торта, ей такива харддд неща.  Mr. Green
То нормално, че си хапнала сухарите с масло и сладко. Рано или късно избива.

Мимс, ягодките със сметана- уведоми ТМ... Mr. Green

# 123
Привет,мривет Hug Hug Аз писах на Ир  Hug
Гени радвам се да те видя Hug Heart Eyes И викаш Тантурче е заспала в пясъчника - голяма игра ще да е било,душичка мамина Heart Eyesмного да я нагушкаш Hug Hug
Илиана чудесни снимки Hug
Курдов само така newsm10 newsm10 Много ме е яд на такива "служители" дето хем не познават нормативната база,хем се пънат и правят на велики #2gunfire #2gunfire
И аз не смятам да пиша в другата тема.
Деми внимавай с бързането hahaha hahaha
Моята вечеря се промени - ядох салата аг с риба тон,но не ми Ареса,ама никак Mr. Green
Лека нощ,бандичка любима Hug Hug Hug
И забравих да напиша, Ничия това - да ти се роди син,да ти доведе зет - е в десетката rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 21:13 от Indji11

# 124
  • Бургас
Бандичка, да се отчета и аз с вечерята: пилешки пържоли и салата.
За утре нямам идея.  newsm78
Сигурно белтъци за обяд и сладка вечеря,че съм на танци.

А относно жирафчето, това са клетви на любимите ми Пешева и Мишева, от Комиците. hahaha

Ей, ама как се сбрахме Hug Hug Hug
Курдов, аз писах на Ирка.
Пиша от таблета и ми е трудно.Аз съм на гости наЛО, защото Чаволина се събира с приятелки даиграят СИМС4 ooooh! ooooh! ooooh!

# 125
  • У дома
Мими, както и Жул е казала, кажи на ТМ да се приготви за утре вечер, шампанско и ягоди и ще има "веселба", кога отпрашваш за любимия ми Париж Heart Eyes
Жул, ами не ми е гладно newsm78 Като цяло на О като си хапна стабилно и нямам време да мисля за ядене много много Rolling Eyes днес меню:
Скрит текст:
З- същата (кафе и сметана), О- две консерви риба 180гр общо и малко салата, толкова имаше вкъщи, за В-200гр свинско с червен лук и три пълнозърнести сухара с масло, дебел слой и маалко колкото да ми мирише сладко от ягодки Blush Явно ламята съм е укротила, но не ям като преди по кило храна Joy
Инджи, не се е уморила, както играла с едно детенце се гътнала и заспала, учителките я видели отишли да е питат и да видят дали е ок, тя скочила и пак започнала да играе hahaha Joy Joy Joy Питах е къде е спала и тя каза в "сандкасен"(пясъчника), питам е уморена ли си била, каза не, питах е ами защо заспа, каза - спах, но малко hahaha Joy Joy Joy Сега както ме гледа и заспа на рамото ми, явно ставането в 6.30 е уморява, ние нямаме следобеден сън от есента Rolling Eyes
Хайде оттеглям се, лека нощ Hug

# 126
Мимс, ягодките със сметана- уведоми ТМ... Mr. Green
[/quote]
Как ММ, уведомявам Вангобчето....той ще хърка аз като стана hahaha
Гени на 06.03. , дано не вали през цялото време! Целувки на скадкото ми Тантурче! Simple Smile

# 127
  • Русе
Гени, Hug , въпроса не е в количеството, а качеството. То НВВМ хранене след време научава тялото с малко, но качествена храна да се нахранва. Днес по -става менюто ти. Но тоз протеин на прах за утре вечер.....
Сладко тантурче.  Heart Eyes

# 128
Ехаааа, браво, Жгмъцоната, бравооо ! ! !   Heart Eyes

Е, те така ви искам: рязко и категорично! РАЗ - и нова тема!  Hug

Сватенце, благодаря и на теб!  bouquet
Това е моята бандичка любима, тук ми е мястото и вие си го знаете!  Naughty

Утчетченце: каквото казах вчера - това хапнах днес. За утре ВГХ - ще го мисля, но вечерята ще е сладка облизателно.
Курдов, много се кефя на такива развръзки. Представям си колко ти е коствало, но на такива - такова!
Илианка, здрастиии!
Гени, специални целувки за Тантуринка, ще я ям  Hug
Прегръдки на всички и лекинка, до утре!
Винаги Ваша
 Hug

# 129
  • Русе
но вечерята ще е сладка облизателно.
Хохоохохо  Joy
Сигурно е без да искаш, но си личи, че се облизваш от сега... Joy
 Heart Eyes  Heart Eyes

# 130
  • Русе
Ей, страхотни сте Hug
Иринитке, как го измисли това  Joy И на мен ми прозвуша точно като Мишева и Пешева  hahaha hahaha Ко шИ ядем утре?
Аз завърших със салата от домат и авокадо + сиренце.
Гени, ох, това Тантурче, или вече е малка кукла-кокона  Hug
Илианка  Hug
А на Долчето някой писа ли?
На всички много  Hug Hug Hug отдъхнах си, че от снощи ми беше ужасно криво  Rolling Eyes

# 131
Мдаа, щото сега ще си ми е в графика, няма да ми е гузничко  hahaha
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 132
Оф, утре какво ще ядем, Жгмъцони...обяда ще го избутаме...ама вечерята...
сладка или солена? newsm78

# 133

На всички много  Hug Hug Hug отдъхнах си, че от снощи ми беше ужасно криво  Rolling Eyes

Да, Деси! Омраза и завист има в изобилие, любов не достига! (перефразирам български поет)  Heart Eyes

# 134
Деси, аз й писах на Долчето, но не отговаря. Дано е всичко наред  Praynig

Гени, душо, нещо ти куца в яденето. Това КМ на вечеря не ми харесва. Аз карах на бекон, месо, по 2 консерви риба, яйца. Не видях закуска  Rolling Eyes. Ти имаш нормално хранене само на обяд.

Общи условия

Активация на акаунт