Съмнения за бременост !

• 14 657
  • 102
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас

Иска потребителско име и парола.

# 61
  • Варна
нямате ли регистрация там

# 62
  • Бургас
Ако въведа моето потребителско име и парола, ще видя моите снимки. Няма как да видя твоите  Wink

# 63
  • Варна
не съм на ясно как стават нещата ако ми кажете какво трява да направя за да видите снимката бих го направила

# 64
  • Бургас
Писах на лични.

# 65
  • Варна
Здравйте,много съм объркана не знам дали съм бременна не мога да си направя кръвен тест.Всички тестове ми отчитат втора много бледа почти незабележима черта,а тези които са само лентички са отрицателни.А днеска си направих тест за овулация и той има две чери втората е пп бледа но си личи много повече.Не знам какво да мисля някой ако може да ми каже нещо

# 66
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Тест за овулация защо правиш?Зактснява ли ти цикъла?

# 67
  • Варна
Да с 11дена

# 68
Моята бледа чертичка се оказа на 9 седмици , отиди на лекар  Peace

# 69
  • Телиш/Плевен
Отиди на гинеколог, при такова закъснение би трябвало да се види, ако си бременна.

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 16:51 от Не се сърди, човече

# 70
  • Варна
но тя е много бледа почти не се забелязва пък и останалите тестове дето са най-обикнновени лентички не отчитат нищо

# 71
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ами теста за овулация е излишен. Peace Казали са ти вече момичетата назад отиди на лекар.

# 72
но тя е много бледа почти не се забелязва пък и останалите тестове дето са най-обикнновени лентички не отчитат нищо

аз имах три отрицателни , две бледи едва забележими , а ми закъсняваше 5 дни , оказа се цветна , не се бави , а отиди на гинеколог , дори да не си бременна пак трябва да се види защо не ти идва , бременността е само еднна от вероятностите

# 73
  • Варна
До края на другата седмица не мога да отида на лекар

# 74
  • Варна
По принцип тестът за овулация може да реагира на ЧХГ, защото ЛХ и ЧХГ били сходни, нещо такова съм чела. Но най-добре иди на лекар, така само можем да гадаем. А защо не можеш да направиш кръвен тест?

Общи условия

Активация на акаунт