Съмнения за бременост !

• 14 646
  • 102
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
но тя е много бледа почти не се забелязва пък и останалите тестове дето са най-обикнновени лентички не отчитат нищо

При такова закъснение на цикъла, ако имаше бременност, тестовете щяха да я отчетат.
Оттук нататък само лекар може да каже каква е причината за закъснението.

# 76
  • Варна
За съжеление ми дойде Sad

# 77
  • Варна
Бях казалаа че ми е дошло и дбеска ми свърши дойде ми 3дена и реших да направя нов тест имах само дигитален и обикновенни лентички направих си лентичка и имаше бледа черта която повече се забелязваше от предишните тестове после си направих два дигитални и ми показа бременност 1-2 седмица на някой случвало ли му се е утре ще отида на лекар но не знам даали на 100%ще мога да разбера с кръвен тест някой може ли да ми каже

# 78
Бебенце, направи си кръвен тест. Друг съвет не можем да ти дадем. Ако си бременна, вероятно си имала късна О.

# 79
  • София
Да, с  кръвен тест ще разбереш със сигурност.

# 80
  • София
1 - 2 седмица е преди овулацията дори  Tired

# 81
  • Варна
колкото и да е рано ли ?Ще разбера с кръвен тест

# 82
  • Varna
Кръвен тест отчита 11 дни след овулация , а при теб трябва да са доста повече

# 83
Здравейте бъдещи мами. Вчера си направих бременност, тъй като цикълът ми закъсняваше с 10 дена. Тестът беше положителен. Днес кръвен тест показа -11755 mlU/ml. Имам час за понеделник сутринта, но ме притеснява друго нещо. Миналият месец-февруари имах нормален мензис. Сега когато гледам стойностите на ЧХГ, за моят резултат отговаря 6-8 седмица. Възможно ли е стойностите ми да са повишени от друг фактор ? Благодаря ви предварително.!

# 84
Честито Поли! Високите стойности могат да подсказват многоплодна бремненност!

# 85
Здравейте бъдещи мами. Вчера си направих бременност, тъй като цикълът ми закъсняваше с 10 дена. Тестът беше положителен. Днес кръвен тест показа -11755 mlU/ml. Имам час за понеделник сутринта, но ме притеснява друго нещо. Миналият месец-февруари имах нормален мензис. Сега когато гледам стойностите на ЧХГ, за моят резултат отговаря 6-8 седмица. Възможно ли е стойностите ми да са повишени от друг фактор ? Благодаря ви предварително.!

Здравей. Щом имаш 11 дневно закъснение, значи си в 6 г.с. и стойността си е съвсем нормална.

# 86
Честита бременност, Поли Simple Smile Аз в 5 г.с. имах ЧХГ - 4200, а два дни след това беше 7500. Напълно е нормално това ЧХГ за 11-дневно закъснение Simple Smile)

# 87
момичета, кога точно е добре да се отиде на лекар точно? не съм сигурна химична бременност ли имам или нормална. при всички положения при мен ситуацията е малко странна, защото правихме секс доста дни ПРЕДИ овулация. овулацията я отчетох със стик, възможно ли е да се забременее при секс 4-5 дена преди овулация? звучи ми малко като фантастика.

Ако не съм бременна какво друго може да причини положителен тест?

# 88
Може, спермазоидите живеят до 5 дни и макар по-рядко е възможно да се забременее Simple Smile пусни си кръвен, за да си спокойна Simple Smile)

# 89
момичета, кога точно е добре да се отиде на лекар точно? не съм сигурна химична бременност ли имам или нормална. при всички положения при мен ситуацията е малко странна, защото правихме секс доста дни ПРЕДИ овулация. овулацията я отчетох със стик, възможно ли е да се забременее при секс 4-5 дена преди овулация? звучи ми малко като фантастика.

Ако не съм бременна какво друго може да причини положителен тест?

На лекар се ходи най-рано при 10 дни закъснение. На теория сперматозоидите могат да оцелеят до 5 дни във фалопиевите тръби. Друг е въпросът, че едва ли знаеш с точност кога ти е била О. Вероятно е била по-рано, отколкото мислиш.

Биохимичната бременност си е нормална бременност, при която има много ранна загуба на ембриона. Не знам защо реши, че при теб е такава. Можеш да се усъмниш в случай, че имаш положителен тест, след това намаляване на ЧХГ и ти дойде цикъла.

Общи условия

Активация на акаунт