ОКТОМВРИйчета лудеят- по цял ден гукат и се смеят! -Тема 8

• 25 333
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
Крис, аз съм 180, че баща и два метра аз кво да очаквам. Само да не е дунда от малка, дан си вкарам филма с диабета

# 136
  • София
Поли, не мога на урду аз, аз и хинди не проговорих, то там знаеш, всичко на инглиш Simple Smile
Аааа, урду се говори предимно в Пакистан, много по-рядко в Индия, нищо че е след националните Laughing  Аз съм с първо висше индология в СУ всъщност. Twisted Evil Не съм живяла в Индия обаче. По-скоро ме блазни мисълта за дълга ваканция / пътуване там. Много има да се види. Иначе мечтата ми за страна за живеене постоянно е Швеция - език, хора, система, всичко обожавам Heart Eyes Blush

Да се похваля - излекувани сме от вируса напълно Mr. Green Запекът изчезна щом върнахме Лактаната на дневен ред.

Днес си направихме дълга разходка в парка. baby_neutral Слънцето беше напекло, нямаше вятър и ми се стори подходящо да я изведа. Бебето заспа в количката и тъкмо влизам в Omv-то до парка да изпия едно капучино, че няма откъде другаде да си взема, и един навлек ми се лепва да сме се запознавали Shocked Бахти крийпърите, даже детски колички да не ги спират вече ooooh!

# 137
Аууу браво инер за интересното висше. Да така е, всъщност аз говорих малко панджаби, щото сигурно Лахор се пада в областта Панджаб.  Отделно и урду  Simple Smile Та моите адмирации за теб и детенце bouquet

# 138
  • София
poli1974 Супер ти е мацката! Само за гушкане!

Innerlane Най-сетне здрави! Повече да не сте се разболели!

Ми така е, като отслабна, искат да се запознават с теб.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 23 фев 2017, 14:11 от Мисис Роузи

# 139
Роузи, добричко си ми е детенце, добре че се е метнала на баща си    Mr. Green

# 140
Ми ти що не се запозна? Може да е детегледачка и да си търси работа човека!

Поли, големи хора, големи сърца  Hug

# 141
Крис, благодаря ти  Hug   Heart Eyes  Hug

# 142
Това мойто Дунди изяде 125гр пюре,изпи 50мл мляко и след два часа ревна гладна ... Малко се шашкам вече.
Относно яслите, аз ще я пусна на 2г,ако се класираме, ако не ще се наложи частна градина, не мога да не се върна на работа, А и за едно дете е хубаво да има социален живот и да свиква с други хора

# 143
  • София
Ми така е, като отслабна, искат да се запознават с теб.  Mr. Green
Joy Ама направо "прекрасна" съм на тия кила. Особено с моите 1,60 м... Laughing Laughing Laughing Като цяло никога не съм била кой знае колко слаба, просто има едни граници на нормалното, в които се възприемам.

Ми ти що не се запозна? Може да е детегледачка и да си търси работа човека!
Защото като видя непознат мъж да наднича в коша на бебето, само за епизоди от "Престъпни намерения" се сещам. Sick #Crazy

Аууу браво инер за интересното висше. Да така е, всъщност аз говорих малко панджаби, щото сигурно Лахор се пада в областта Панджаб.  Отделно и урду  Simple Smile Та моите адмирации за теб и детенце bouquet
Интересно, ама от практическа гледна точка не най-полезното на света - само като преводач можеш да работиш и то не е постоянна работа, а доходи от дъжд на вятър Blush Иначе си разширяваш много хоризонта като учиш за други народи, култури, история, религии, светоглед. След санскрита в индологията, латинският във фармацията ми беше песен и адски елементарен, нищо че и латинският като мъртъв, класически език го водят за страшно труден уж Laughing То като цяло след такива езици никой европейски вече не изглежда сериозно. И това е може би най-полезното и безценно за мен, от онези 4 години прекарани там. Тъжното е, че единственото, което правя днес с хинди или санскрит, е да напиша на някой името на деванагари, за да си го татуира... hahaha Joy
Ама айде стига съм разводнявала темата, че ей сега някой пак ще каже, че изобщо не се говори тука за бебета Embarassed

# 144
Инер, ей тоя тип с темата бебета го пращам мисловно у лево   Mr. Green Много ви се зарадвах, че сте здравички  Simple Smile

# 145
Иннер да сте здрави, това е най-важното. Simple Smile

# 146
Инер, много здрави да сте и само за разходки да пишеш.

# 147
Днеска уревах света падна ми голям кичур коса и ми стана много гадно Sad малката не искаше да яде изяде 50 и викам иде на вън ще ядеш още тя пак заспа лудница ви казвам....

# 148

Innerlane, респект за санскрита, а аз си мислех, че латинският в първи курс е труден Grinning (аз съм английска филология)

Да ви кажа, евала на столична община, за три часа из наше село, пардон, квартал, що фитнес направих, що чудо.
Аналитично и тактическо мислене, как да минем по тротоара с количка без да:
а) настъпим кучешко л****
б) не бутнем някоя баба с количка с продукти
в) заобиколим паркирана кола и избегнем да ни блъсне друга, която маневрира да паркира на тротоара
г) избегнем сбъсък с друга майка с количка, която ни гледа отвисоко и е с три пласта фон дьо тен

Laughing Laughing Laughing Laughing

# 149
Помбер, да не си и ти в Лозенец?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт