ОКТОМВРИйчета лудеят- по цял ден гукат и се смеят! -Тема 8

• 25 656
  • 770
  •   1
Отговори
# 420
Мишето заспива с бял шум,сама или като си изпие млякото от умора на ръце не иска вече. Сега остава да се откаже от звука

# 421
Роузи едно голямо гушшшш       Hug Бубе бе тва кебабче що не им го завря в носа. Бе тея лешпери няма ли ми изплащат майчинството, тяхната семка аз, пуууу  #2gunfire  #Cussing out

# 422
Здравейте днес!  Simple Smile

Моят корем си беше големичък и преди бременността, но сега е...катастрофа.  ooooh! Мисля скоро да се стягам с диета и движение, надявам се, че с разходки нон-стоп ще има ефект, щото не се виждам да тръгна да тренирам на тоя етап поне...

Бебка си заспива самичка още от раждането, най-много да я погаля малко между очетата и по главичката и да и пошъткам (като бял шум), и да и подам бибата, ако я изпусне, без нея няма заспиване. Иначе си спи навсякъде - в кошарата, в коша, на шезлонга, в столчето за хранене, на моето легло...сънливец е като мен явно!  Grinning На ръце изобщо не обича, само изправена за да зяпа, не и да я приспивам, но мисля, че това е понеже нямахме колики, иначе предполагам, че нямаше да издържа да не я дундуркам и успокоявам...

Мисис, предлагам да направят нашите един пищящ дует!  Grinning  А, като се замисля и ние може да се включим!  Joy
Уф и при нас е мъгливо...дано следобед се поизчисти, че и аз винаги съм в чуденка дали да я извеждам в мъгла, знам, че не се препоръчва, но ме гложди...

Bubchence кебапче !?  #Crazy Оле Боже! Имай си едно на ум, че мен така едните баба и дядо са ме натъпкали с фъстъци (на по-голяма възраст, де) въпреки забраната от майка ми!  Laughing

# 423
  • София
анита123123 Това с белия шум е "бял кахър"  Laughing През деня в нас заспива под ширма. Това ми е спасението.  

Bubchence  Tired Понякога възрастните така си подмятат разни изказвания. Ако може да отсееш дали сериозно го мислят или просто се шегуват, макар и не много успешно.  Hug

От друга страна пък често много си вярват, че детето изпуска много като на 3-4 месеца е станало и все още не е пило сок, не е яло кебапчета, не му даваш шоколад... Дълга тема е.

Iid , poli1974  Hug

# 424
  • София
Мисис, предлагам да направят нашите един пищящ дует!  Grinning  А, като се замисля и ние може да се включим!  Joy

Joy Joy Joy

# 425
Привет на всички Simple Smile

Някой спомена периода на колики, слава Богу отмина, беше ад и при нас.
Тези, които сте давали Колийф, как го спряхте?
Аз чета листовката, постепенно да се намалява и почнах, от 4 капки, 3, сега 2 докато свърша шишенцето.

Кристи, как мина ротариркс experience?

# 426
Здравейте на всички  Simple Smile
Фиффи, ох, дано да е нещо механично, наистина. Аз не се ограничавам по никакъв начин с храната, нито с прясното мляко. Тук препоръчват също да се яде каквото ти се яде. Само, ако има някакъв доказан проблем с алергии от храната, която приема майката, следват ограничения, предполагам. Тука всичките ми познати момичета кърмят, а диета не съм чула някоя да спазва.
Даливали, аз преди две седмици въведох АМ за обедното хранене и вече мога да кажа, че го прие и заместих обедното кърмене. Давам Хипп Комбиотик Био (1). Бих казала, че в началото беше много скептичен към шишето и първите пъти беше реване, но не и хранене. После постепенно свикна и почна да пие, но мама си е номер 1, хаха.  По същия начин действах и с голямата щерка преди две-три години. Не бой се, няма как да се отбие такова голямо бебе. А това, че си гузна - разбирам го много добре, но недей  Grinning. Всеки има нужда от независимост по една или друга причина. Аз, например, не си представям да ходя на работа и да кърмя/цедя на всеки 3-4 часа, поне едно ядене трябва да е заместено и да намалява тази кърма..., няма как. С голямата до навършване на година цедих на работа по два пъти дневно и носех в яслата за следващия ден, но едната и порция мляко си беше АМ. Пак я кърмих много дълго, не е нужно да спираш. И последно, не мисля, че има връзка даването на АМ с поставянето на ваксина. Преди реагирало ли е детето на ваксините и как? Ако е повръщало или получавало разстройство, обаче, бих отложила даването на АМ с наколко дена.
Аз приспивам на ръце най-често, пеейки и потупвайки го лекичко. Понякога си заспива сам в леглото, галейки висящите играчки.

# 427
Абсолютно сериозно си говориха. Даже започнаха да спорят с ММ какво толкова щяло да и стане. Също и защо не съм и слагала мед на бибата. Иди им обяснявай за ботулиновия токсин. Със сигурност вече си имам едно на ум Crossing Arms

# 428

Bubchence, кебапчета и мед, ехеее Shocked Shocked Shocked
Може и една ракийка в млякото, така за настроение Grinning Grinning Grinning

# 429
Помбер, всичко е наред. Нямаше диария или други неразположения.

Аз имам още някакво мляко в дясната гърда и ме побърква. Вече станаха месеци  Shocked А малкият от Коледа не ще да суче. Как става тоя номер, не знам  ooooh!

# 430
Привет и от нас!
Не можах да се включа по темите по-рано. При мен е лудница, от няколко дена се пробвам с шише, бебка не ще и да го види. Малко съм отчаяна как ще го заместим това ядене, аз след месец съм на работа. Май да давам директно пюретата... От два дена имам много кофти запушване в едната гърда, уж от снощи е по-мека, но още ме боли. Ами филми и при нас...

# 431
Cristi, не ми говори... два месеца и половина не бяха пипани гърдите ми и за учудване и от двете потече мляко.... а не искам да пия хапчета.
Бубченце, аз не едно, а три наум ще си имам по отношение на тези хора.   Naughty

# 432
Лид, а детето иска ли да суче?

# 433
  • Шоплука
Кристи, а ти как разбра, че имаш още мляко, потече ли ти? newsm78
С помпата ако цедиш излиза ли?

Ние заспивахме само на ръце, един ден просто реши, че не иска повече да заспива на ръце и край - заспива си сама, ту на активната гимнастика, ту в кошарата, само на корема на тати може, аз ако я взема на ръце да се пробвам да я приспя побеснява, мята се като риба на сухо. А и в количката също много спи.

# 434
Мокри ми нощницата и като стисна зърното, излизат капчици.

Общи условия

Активация на акаунт