Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 11

• 96 645
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Явно е на ЖК сега, да. Момичето се оказа сериозно и ми се обади много бързо след като говорихме с час. Не бях очаквала - обикновено не ми вършат работа девойките от кол центъра, да не говорим, че много често са ме рязали.

# 181
Момичета,здравейте!Аз съм в 5+ г.с. и съм с кървене😞 сега лежа в болница,но нямам никаква надежда.На някоя от вас случвало ли се е?

# 182
  • Sofia
Момичета,здравейте!Аз съм в 5+ г.с. и съм с кървене😞 сега лежа в болница,но нямам никаква надежда.На някоя от вас случвало ли се е?
Кървене съм имала и с трите бременности, с втората до към 6-ти месец.

Лежи си, слушай докторите и стискай палци, ще стискам и аз всичко да е наред!

# 183
Мила, не губи надежда, случва се понякога, аз ог 5г.с до 12 бях със зацапване. В 14 прокървих повечко, оказа се, че тогава плацентата се вдига и можело да е от някое ръбче. В ранни седмици обикновено е хормонално. Стискам палци всичко да е наред Simple Smile

# 184
  • София
Явно е на ЖК сега, да. Момичето се оказа сериозно и ми се обади много бързо след като говорихме с час. Не бях очаквала - обикновено не ми вършат работа девойките от кол центъра, да не говорим, че много често са ме рязали.
Ако не успееш- аз имам час другата седмица и с удоволствие ще ти съдействам Wink

Имала съм прокървяване при 2 от 3 Б.,но при всеки е различна причината и развитието,няма какво да направиш освен да се надяваш, така че не се отказвай и не се отчайвай, Hug  Минала съм по доста трънлив и почти медицински невъзможен път,за да имам прекрасните си деца и всички видове притеснения и емоции са ми близки,но никога не се предадох,каквото има да става-ще стане,а от позицията не времето виждам,че за всяко нещо си има причина и обикновеното клише: всяко зло е за добро, не е случайно!

# 185
И аз имах кървене и като обилен цикъл...
Много бременни са имали зацапване или кървене и стигат безпроблемно до термин. Успех и не се шашкай - каквото е писано, ще стане.

Електра, как сте с бебето?

# 186
Мишото, благодаря bouquet Понеделник сутринта съм при нея. Надявам се да няма проблеми, ще пиша после.

Кити, добре сме Hug Расте бебо, гушкаме се много, не мога да му се нарадвам Heart Eyes
Вие как сте с твоите съкровища?

# 187
Електра, щуреем. Стават все по-осъзнати и интересни.
Прегледът след секциото ми беше след месец (изключвам махането на шевовете). Опипва се шийката на матката и самата матка, за да се провери дали се е прибрала добре.

# 188
Браво на вас, скоро май и ще търчиш след тях като проходят - времето лети Laughing

А ако искам дали ще може да ми направи цито? Кръстев ми беше казал, докато бях бременна, че имам раничка. Малко не му вярвам вече, а и Еленчев няколко месеца преди това ме гледа с колпоскоп и не видя нищо, но все пак... А резултатът като излезе да запиша час при него, така съм ги измислила нещата.

Впрочем чувствам си странно корема, като изтръпнал. Матката е това май, цялата бременност я усещах така почти постоянно. Уж било от позата на бебето, но явно не. И коремът не иска да се прибере Sad

# 189
Електра, Ташков ми каза първото цито чак след 6 месеца. Скоро ходих на преглед и ми взе секрет. Това, че коремът още не се е прибрал напълно е от кожата, не от матката. Не се притеснявай, всичко ще е наред.  Hug

# 190
След определени месеци, приятелка започна да прави упражнения за прибиране на корем.

# 191
Електра, аз чак сега започнах да имам някакви усещания в долната част на корема. Преди беше като чужд придатък  Sick Моят също не се е прибрал, но аз съм с диастаза, така че ще стане бавно, въпреки че тренирам всеки ден.

# 192
Електра, аз чак сега започнах да имам някакви усещания в долната част на корема. Преди беше като чужд придатък  Sick Моят също не се е прибрал, но аз съм с диастаза, така че ще стане бавно, въпреки че тренирам всеки ден.

И аз тренирам - приспиване на близнаци с тичане по три пъти на ден. Действа безотказно. Вече си върнах килограмите от студентските години.  Mr. Green

# 193
Пробвай как е с диастаза и пак ми се обади.

# 194
Пробвай как е с диастаза и пак ми се обади.

Не знам какво е, но и без него, с всичкото тичане, още не мога да прибера корема...

Общи условия

Активация на акаунт