Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 11

• 96 752
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
  • София
...Михова за мен е най-добрият лекар...
и за мен  Mr. Green
преживях една лека и безпроблемна , според мен, бременност.
като родих тя дойде да ме види и като и го казах доста се учуди.
просто за всеки проблем ме е изпращала навреме където трябва и не осъзнавах че всъщност ми спести доста тревоги.

# 391
Др Стаменов е пуснал отговора и в темата в БГ мама, която беше започнала пациентката.

Може ли линк към темата?

# 392
Мами на близнаци и бременни такива, колко от вас са били със серклаж и имало ли е причина за него?

Никога не са ми споменавали думата "серклаж". Следих се при доктор Ташков и Сигридов.

# 393
  • Пловдив
Мами на близнаци и бременни такива, колко от вас са били със серклаж и имало ли е причина за него?

Никога не са ми споменавали думата "серклаж". Следих се при доктор Ташков и Сигридов.
КитиКати, благодаря за успокоението!  bouquet

# 394
Др Стаменов е пуснал отговора и в темата в БГ мама, която беше започнала пациентката.

Може ли линк към темата?
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=966040.210

# 395
Здравейте. bouquet Hug Остава ни около седмица до секциото. Искам да попитам нещичко.. Иска ми се много да подаря нещо на д-р Ташков(горе-долу имам идея) ,но не знам кога е удачно,тъй като дори не знам кога ще е там по време на престоя ни,живот и здраве. Пък той вчера ми каза,че дори в деня на секциото не е на работа,а ще дойде заради мен. Та,не знам кога и как да процедираме? И като цяло колко голям е екипа за операцията?

# 396
2 акушерки, може да има и една стажантка, при операция лекарите са двама + един анестезиолог.
 Ако греша ме поправете.

Аз попаднах на страхотни акушерки в родилна зала. Акушерка Гери е изключителна, на другата не разбрах името, и стажант-акушерката също.

# 397
Анестезиоложката, която беше на моето секцио, Сърбиянова, беше страхотна Heart Eyes Понеже лекарите не ги виждах много много, а и те бяха заети, разбира се, а тя ми стоеше до главата и ме успокояваше. Ако не беше тя щеше да ми е много страшно. Разсейваше ме и да не мисля за болката.

# 398
  • София
Здравейте. bouquet Hug Остава ни около седмица до секциото. Искам да попитам нещичко.. Иска ми се много да подаря нещо на д-р Ташков(горе-долу имам идея) ,но не знам кога е удачно,тъй като дори не знам кога ще е там по време на престоя ни,живот и здраве. Пък той вчера ми каза,че дори в деня на секциото не е на работа,а ще дойде заради мен. Та,не знам кога и как да процедираме? И като цяло колко голям е екипа за операцията?
Просто му се обади след секциото и го попитай кога в следващите 5 дена ще е в б-цата.

# 399
Радвам се,че сте попаднали на страхотни екипи. Missence,о,да.. май така ще е най-удачно да му звънна.Simple Smile bouquet

# 400
Сърбиянова е страшен "пич"! Извинявам се за подбора на думи, но това я описва най-добре. Няколко пъти беше с мен на пункции, веднъж при хиперстимулация ме приеха за ден и отново тя се погрижи. Държи се страхотно, дава кураж, пуска майтапи, в същото време е достатъчно сериозна!  Peace

# 401
Значи тази анестезиоложка има доста фенове Simple Smile Тогава дано ми се падне и на мен Simple Smile

# 402
  • София
Значи тази анестезиоложка има доста фенове Simple Smile Тогава дано ми се падне и на мен Simple Smile
И на мен ми се падна тя, но и за Плосков съм чувала доста добри неща. Имаше и един млад (забравих му името), който мина вечерта преди секциото. Много добро впечатление ми направи.

# 403
Ами явно хората си разбират от работата и така се чувстваш добре в тяхна компания. Още малко остана,дано всичко мине супер.Simple Smile

# 404
  • София
Ще мине като един миг и ще забравиш. Peace После те обхваща емоцията, че си мама. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт