Баба Марта наближава,а СЕПТЕМВРИйче все по-голямо става!!! Тема 3

• 36 774
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Sun smile благодаря за изчерпателния съвет ей сега ще пратя мъжа до зеленчуковия Simple Smile дано подейства. Правя тука превръзки на синусите на гърдите, пия си витамините.. и пак тече тоя нос а преди седмица бях болна.. нещо ми писва вече  Close
П.с сън смайл направих го.. хапвам си в момента доста е люто но малко по малко ще го изям..на два пъти разбира се   Crazy

Последна редакция: сб, 25 фев 2017, 11:57 от Love_your_Smile

# 121
Bързо да се оправиш Love Heart Eyes
На мен ми е трети ден с ангина, която бъдещият татко ми донесе от неговия офис  Crazy. Успях да се преборя с налепите, останаха само 2-3 точици на една сливица, ама мисля, че ще изчезнат днес. Сега съм фешън компрес с джин и кокосово масло, понеже нямам ракия и мас  Joy. Виж за носа и мен ме тормози, ама освен физиологичен разтвор незнам какво друго да ползвам.

Хубавота е че тия дни си почивам инамерих време да изчета и даже да се включа в новата тема  Joy

# 122
Благодаря ви момичета. Дано наистина този път е безпроблемно всичко. Тук пускат кръв само за инфекция,никакви допълнителни изследвания или такива по желание. Да не говорим за Даун и останалите страшни заболявания.......забранени са такива изследвания. Моля се Господ да е с нас и да ни пази от страшни и неприятни неща. Нека мислим позитивно и оптимистично .

# 123
Сън аз за гърлото правя гаргара с ракия, сода и вода..ако търпиш дай на някой да те измаже от вътре с сода и олио. Майка ми ми правеше така а сега аз малката само че с трипафлавин че и тя е често с ангини и червено гърло. Тая зима не знам какво стана, всеки втори болен, а ние сме най-податливи сега на такива напасти.. Close
Желая ти бързо оздравявяне.. ще правя всеки ден от твоята рецепта, благждаря за което, а забравих за носа капя вит. С по препоръка на Герда и физиологичен разтвор с клеева тинктура, смуча и цинабсин..  Party
Дано се оправим бързо да идва лятото и да се насладим на придстоящите ни прекрасни емоции  Heart Eyes

# 124
Много сме податливи да...на мен ми се появи херпес до носа, сега се разпространи и ми излязаха още два Sad А от едно бельо бързо бързо ми стана раничка! Кихам от прах, но аз си имам и алергия от него, дано да не ме хваща, чее то е хрема, сълзене на очите, задух...

Последна редакция: сб, 25 фев 2017, 19:18 от Lilince123

# 125
 Капки за нос Грип-стоп спрей. ЛЛ и АГ-то ми го препоръчаха.Доволна съм само,че има сладникъв вкус.

# 126
За херпеса повече витамин С.

Последна редакция: сб, 25 фев 2017, 21:50 от Анонимен

# 127
Здравейте и от мен момичета! Днес ходих на ФМ, всичко с бебо е наред като ми казаха и вероятно, че ще е от мъжки пол Simple Smile не разбира се 100%  Grinning резултатите от биохимичния скрининг и ПКК също са добри!
Искам да ви попитам започнахте ли да се мажете с нещо против стрии и какво? Аз започнах с кокосово масло,засега съм доволна, попива добре и кожата остава хидратирана.

# 128
Аз с биоойл.

# 129
Аз с олио Бочко за бебета, което имах под ръка, но ще си взема нещо специализирано по-нататък. Мерси за съвета за витамин Ц-то. Доста ми се хапват киви, лимон, грейпфрут, кисели ябълки  Laughing

Последна редакция: сб, 25 фев 2017, 19:32 от Lilince123

# 130
  • София
И аз хапвам тези плодове. Всеки ден си режа в една купа киви, мандарини и ябълка и ми идват много добре. А преди изяждах едно киви на година..Simple Smile

# 131
Момичета и мен нещо ме хваща грипа. Дразни ми гърлото,сърбят ме ушите,кихам. Направих си чай с джинджифил,лимон и мен. Отделно изядох един лимон,смуча едни лукчета тук. Дано успея да овладея положението. Вдруги ден съм на преглед,ще питам доки,какво мога да пия!

# 132
Аз се мажа с „LIERC”, момичета чесно да ви кажа не съм сигурна вече,че си заслужава парите...прекалено ми е суха кожата и когато казах и съответно показах на моята лекарка тя ми отговори: „мас, обикновенна мас, момиче...” и ми се смееше. Някой знае ли повече за тази мас как се използва, чиста или нещо се слага в нея...

# 133
Свинската мас трябва да се извари, незнам точно как става обаче можеш да прочетеш някъде, защото една позната ми спомена, че съдържала хормони...Иначе казват, че е много ефективна, защото е близка до човешката.

# 134
Ако те хваща грип или настинка, гледай да пресечеш нещата - колкото по -рано толкова по-добре.

Гаргара със сода за хляб и вода за гърлото.

Общи условия

Активация на акаунт