Баба Марта наближава,а СЕПТЕМВРИйче все по-голямо става!!! Тема 3

• 37 411
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
чиста обесолена мас и мажеш никво варене пържене и тнт.

# 136
Относно маста продават я и по магазините.Но най-добре е ако можеш да намериш от някоя баба от село.Аз се мажа с какаово,кокосово и масло от карите-от Зоя.Много съм доволна.И моята кожа е суха и чак се лющи,но сега няма нищо общо.Между другото си свалих ноктопластиката и от няколко дни си мажа и ноктите.Искам да ви кажа,че ефекта е поразителен.

# 137
Момичета срещу подуване на стомаха открих, че една лъжица чия растворена във вода, сок, кисело мляко много помога, защото при мен това го правеше до известна степен голям  Grinning Спрях кафето, позволявам си само по една глътка от на ММ  Grinning Да ви питам пъстървата от позволените риби ли е?

# 138
Много е полезна пъстървата.
А чията се надявам, че я миете хубаво.
Аз за подуване приемам хуск.

# 139
Аз ям абсолютно всичко и от нищо не се ограничавам. Сутрин пия мляко с малко нес или 3в1, защото от кафето още ми се гади, но като спре пак ще си пия по едно кафенце сутрин. С втората бременност бях така и сега смятам да съм така. С кърменето ще процедирам по същия начин. Първия път кърмих само 3 месеца, заради купищата ограничения, в един момент организма и психиката ти полудяват, поне според мен. Втория път кърмих година и половина, защото бях спокойна, ядях всичко, не се вторачвах в грамове и диети и постигнах желания резултат - здраво бебе, и никакви алергии.
Да не мислите, че едно време бабите и майките ви са спазвали диети и са се ограничавали - не са яли определени риби или храни.  Simple Smile Я го карайте по-спокойно!

За мазането - пак казвам, че това си е до кожа. Скъпите кремове не дават по-добри резултати от по-евтините или обикновени масла. Аз се мажа с каквото ми попадне, и преди бях така, нямам нито една стрия. В момента съм с крем да тяло на Бочко, защото най-малко ми мирише и даже не се мажа всеки ден, а на 2-3 дни.

За подуването вземам Гавискон и еспумизан. Една седмица не ядях пържено, тестено, подправки и трудно смилаеми храни и положението се оправи напълно.

# 140
  • София
Момичета, а козметика може да се ползва нормално нали? Имам предвид крем за лице, лосион за тяло? (не за бременни, обикновен)

# 141
  • София
Аз да се оплача - цяла седмица почти не ми се гадеше и тая сутрин се завърна на максимум. Сигурно защото е неделя и да не мога нищо да си свърша вкъщи..

# 142
Съгласна съм Noel , ама сега имаме толкова инфо, че направо сме заляти и като започнеш да я ползваш тази информация става мама мия  Grinning За козметиката аз се ползвам крем за лице, ББ крем, гримирам се мисля, че няма проблем. Лосиони за тяло не обичам от край време. Лакирам се, но снощи ми стана лошо от миризмата на ацетон и лак за нокти  Sick

# 143
  • София
Аз спрях да се лакирам. Режа си ноктите прилично като ученичка, нямам маникюр Joy Надявам се иначе козметиката да не пречи, че не може съвсем, трябва и малко или много да изглеждаме добре  hahaha

# 144
Еспумизанът не ок при бременни!

# 145
Абе зрели жени а говорите пълни глупости!!!

# 146
Козметиката за лице без онова електрическото,забравих му името.

# 147
Ще пробвам вит. Ц и клеева тинктура за нослето ми. Утре ще си купя

Що се отнася до козметиката против стрии, аз също вярвам, че зависи много от кожата и че всяко достатъчно мазно и хидратиращо  нещо без значение от цената ще има резултат. Аз предпочитам максимално чисти продукти-кокосово масло и прочие. Като се прибера в Бг ще си накупя още карите, шипково масло, жожоба, масло от пшеничен зародиш и други такива и  ще си направяедно домашно кремче. Тук някои от нещата не мога да си намеря и трябва да ги поръчвам, което малко оскъпява. Сега си взех Веледа и много ми харесва. Към мамите, които ползват чисто кокосово масло (то е твърдо и не прониква в голяма дълбочина), съвета ми е да добавите и нещо от течните масла, гарантирам че много ще ви хареса резултата. На водна баня разтапяте много леко кокосовото масло и добавяте останалите съставки. След това може да прехвърлите в стъклено бурканче, но завито с тъмна хартия, че повечето течни масла не харесват светлината. Аз оставям да изстине и с лъжичка го прехвърлям в пластмасова опаковка, че ми е по лесно.
Много съм навита да пробвам със свинска мас. Тя еживотински продукт със състав които и позволява да прониква в голяма дълбочина в кожата, от там е и добрият ефект. Разбира се трябва да се намери такава от домашно прасе, за да се избегне проблема с хормоните. Някъде четох, че се разтапя в прясно мляко. Оставя се млякото да изстине и се изгребва маста. После може на много тих огън или водна баня да се разтопи отново маста с невен, но незнам сух ли пресен ли и колко време трябва да е топлинната обработка. Четох, че някои мацки добавят лавандулово масло или други масла, за да намалят неприятния аромат на мас. Мама е намерила мас така, че живи и здрави Април месец ще развихря въображение и ще споделя резултата:35:
Ох извинявам се олях се с писането  Mr. Green

# 148
Гримирам се, парфюмирам се, лакирам се и то с ший-лак, боядисвам се, ползвам всякаква козметика. Правя всичко като преди, само дето НЕ пуша. Мисля, че живеем такъв живот, че стресът, мръсния въздух и некачествената храна са много по-вредни, но няма как да спрем да живеем сред хора, да дишаме или да ядем. Най-важното е да бъдем спокойни и щастливи бременни, и не по-малко секси от преди, все пак сме жени.

# 149
Хахха декоративната козметика, лака и парфюма и аз не мисля да ги отказвам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт