Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 58

• 50 257
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък много искам миксер от брашното. Имаме си, но вече е на години и този от наградите ми изглежда по-хубав  Simple Smile

# 151
  • Сандански
Някъде има ли снимка на наградите от софия мел?

# 152
# 153
Бих искала да спечеля или миксера или формата за печене. Щом разбираш веднага дали печелиш дали значи това, че с един код мога да спечеля миксера да речем? Не ми се вярва, а все още не са излезли правилата.

# 154
  • Русе
Точно в тази връзка питах дали кодовете от 1 и 2 кг. са еднакви, например едните да носят 1 точка, другите 2..защото има бая разлика в цената..двойно newsm78

# 155
  • София
Най-накрая и аз се сдобих с Туиксове - ММ е намерил. 
Сега остава и да спечеля кафемашина, ама май много се размечтах.  Laughing

# 156
Точно в тази връзка питах дали кодовете от 1 и 2 кг. са еднакви, например едните да носят 1 точка, другите 2..защото има бая разлика в цената..двойно newsm78
Да, наистина.
Като излязат правилата ще видим, иначе не ми се връзват нещата.

# 157
  • София
Дори и малко късно - запис за темата  Grinning
Чакам награда от БалиТий

Късмет на всички  bouquet Flowers Four Leaf Clover

# 158
Някой сеща ли се каква беше тази игра в Lady zone, обадиха ми се че печеля или чаша или тефтер,но не се сещам за играта! newsm78

# 159
Някой сеща ли се каква беше тази игра в Lady zone, обадиха ми се че печеля или чаша или тефтер,но не се сещам за играта! newsm78
Май е това: http://ladyzone.bg/article/zdrave/intimno/igrata-goreshti-priklj … gradi-ot-nas.html

# 160
  • sofia
Sea.sea мисля, че печелиш в играта за аспираторите за бебешки нослета от форума, честито ☺

# 161
Трябваше да се опише любовна история - аз не участвах  Blush

# 162
Май е това: http://ladyzone.bg/article/zdrave/intimno/igrata-goreshti-priklj … gradi-ot-nas.html
Благодаря!Да се похваля и с аспиратор за нос Nosko от форума!Днес ми върви!😊

# 163
  • на североизток от Рая
 Абе защо не ми излиза темата в нови отговори? Не съм натискала никакъв бутон и днес си помислих, че никой не е писал. А вие света сте изписали.  Shocked

Брашно трябва да взема тези дни. В нас се ползва, обичам да меся, да правя сладкиши, кексове, пици. Но дано да намеря с кодове. Че с Туикса продължавам да удрям на камък. За пореден ден търся, вече на място в града, където рядко ходя, но днес ми се наложи. Само в едно магазинче за сладки неща продавачката направи опит да мисли и не вдигна просто така рамене, ами каза, че явно този десерт не се купува и колегите й продават наличните стари продукти. То е така, но поне един го каза на глас. Останалите...леле.  ooooh!

За да направя опит да спечеля нещо, утре ще си взема билетче да трия. Може пък късметът ми да е в билетите.  Joy

Късмет на вас, и в игрите, и във всичко!  Hug

# 164
Neli M по-добре тука пробвай http://eurofootball.bg/promo/vlez_v_igrata_02_2017/

Общи условия

Активация на акаунт