Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 58

• 50 245
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
И на мен ми донесоха чантата с бира от Ариана. Тип Топ ги разнася. Спечелих първата седмица. Peace

# 136
Значи да чакам и аз бира. Мъжът ми ме пита "нали си спечелила бира, къде е?". hahaha

# 137
  • Телиш/Плевен
И аз имам имейл от вчера, че печеля като резерва от играта "Време е да те поглезя и аз". Само не пише каква точно награда.  Simple Smile
То и в имейлите от редовните тегления не пишеше. Joy Но пък имаше списъци с печеливши и там всеки можеше да види какво печели. Сега изненадата ще е пълна. Hug

Мъжът ми ме пита "нали си спечелила бира, къде е?". hahaha
hahaha Joy

# 138
Даре  Joy Joy

Вие с Туиксовете, аз с вафлите, никъде не мога да намеря, обиколих няколко магазина. С брашна е пълно вече навсякъде, кодовете засега си стоят на мястото. Laughing

# 139
При нас няма Туикс,а много искам да се включа.Вафли и сокове Теди с кодове също няма.
Но пък взех 10 брашна  Joy

# 140
  • София
При нас няма Туикс,а много искам да се включа.Вафли и сокове Теди с кодове също няма.
Но пък взех 10 брашна  Joy

Аз всеки път като ходя до магазина си вземам по 1 брашно.  Whistling

# 141
Ами бяха само 10  Laughing и то за кекс,а аз кекс не правя.Въобще не ползвам брашно,но искам хлебопекарна. Heart Eyes

# 142
10 кг. брашно за кекс закупени от човек, който не прави чак толкова често кекс

# 143
Колко хора покрай мен искат, съответно си купуват хлебопекарни и ги ползват ежедневно, аз моята не я и знам къде е. Rolling Eyes
Bandida, пожелавам ти късмет.

# 144
Тия от туикс да вземат пример от софия мел. Преди да започне играта навсякъде има опаковки с кодове. Туикс с кодове ще намеря сигурно като свърши играта  Mr. Green
Аз също искам хлебопекарна, нищо че нямам къде да я сложа  Mr. Green

# 145
10 кг. брашно за кекс закупени от човек, който не прави чак толкова често кекс

Ха-ха.Всъщност никога не правя кекс,защото не ми се получава  Laughing Наближава рд на дъщеря ми,може пак да се пробвам с едни мъфини.Ако не стане,ще раздам на съседките брашното  Joy

Благодаря,Ивекс.  bouquet

# 146
  • София
Като споменахте хлебопекарна, се сетих за томболата на Лидл и Маги. На някой обадиха ли му се, че печели? И аз играх в 3 различни магазина, но безрезултатно.  Laughing

# 147
Аз пък туикс навсякъде виждам, а брашна не.

# 148
Можем да минем на бартери в темата-брашно срещу вафли или сокове Simple Smile
Разменям 6 соеви соса за брашно Simple Smile)))
Аз много ползвам брашно сигурно ми отиват по 10 кил на месец,та тази игра е точно като за мен.
Не беше ли на 28 февруари тегленето?

# 149
Получих и аз кенчетата от Ариана, спечелих миналата седмица. Много са бързи, за първи път печеля нещо от тях. Peace

Общи условия

Активация на акаунт