Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 58

• 50 239
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Супер, печеля от гурме (резервно теглене) - и някой друг беше писал, че има имейл! Това са отговорни организатори! Браво!!! Дали ще ни искат касовите бележки? Simple Smile

# 121
  • Пловдив
Тази година май още нищо не съм спечелила  Mr. Green

# 122
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Вие сте изписали и новата тема.
Аз нищо не чакам и Туикс няма в нашето СБА.

# 123
Напоследък нямам много време за игри и затова още не съм се разписала с награда от Новата Година. Обаче няма да пропусна Милка и София мел.

# 124
  • Sliven, Bulgaria
Най-накрая счупих каръка - спечелих тениска от ДАВ. Много я исках и затова много се радвам Simple Smile

# 125
Да се запиша и аз  Grinning       Честито, вие бяхте избран да спечелите награда като резервен печеливш от
играта на GOURMET "Време е да те поглезя и аз".                                                                                                                                   

# 126
Честито момичета. bouquet

# 127
Тип топ разнася Ариана Simple Smile

# 128
Съобщение ли имаш или я носят направо?

# 129
  • Монтана
Вчера мъжа ми получи два мейла единия от Ариана, а другия от Gourmet Gold, че като изтеглена резерва печели награда : D интересно ми е точно коя награда е спечелил, но явно ще ни изненадат Simple Smile

# 130
Точно това щях да питам, дали знаете каква е наградата?

# 131
Да ТипТоп разнасят наградите от Ариана. Ние ги поучихме. Печеливши сме от първата седмица на играта!

# 132
Много ми харесаха саксийките на Милка, но не знам дали ще играя. Доколкото разбирам, ще участват някакви незнайни квартални магазинчета, където техните продукти са на безбожни цени, а шанса ми се струва малък - 30%.

# 133
  • София
И аз имам имейл от вчера, че печеля като резерва от играта "Време е да те поглезя и аз". Само не пише каква точно награда.  Simple Smile Ще чакам да разбера и да зарадвам някое коте, понеже аз нямам.  Peace

# 134
  • София
Попадна ми игра на Syoss,ако сте я публикували се извинявам.
http://www.igraiteispechelete.com/2017/02/suoss-1-pandora.html

Общи условия

Активация на акаунт