Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 58

• 50 226
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
за Оскарите също е без покупка играта. да си го имат предвид. ама то важи за всякакви игри това и май е работа на организатора да информира (както Бочко са направили). Но пък ще се намери и кой да каже някъде при някоя игра "всеки човек сам си гони нещата".

# 106
Това зависи от определението за хазарт - хазартът у нас не се облага; всичко друго - да. Игрите без покупка са томболи или от типа на викторините - не попадат в тази категория.

# 107
Записвам се с ортопедична възглавница.

# 108
  • добрич
Човек един ден да има работа и вече сте изписали 8 страници  Simple Smile Късмет на всички в новата тема. Не знам дали сте писали/ сега ще ви чета/ , но видях игра на милка - купуваш продукти за 6 лева и може да спечелиш шоколад или метална саксийка Simple Smile

# 109
В коя игра беше шахът, че и аз играх в нея, но съм забравила. Blush

# 110
На късмет!

# 111
  • Монтана
В коя игра беше шахът, че и аз играх в нея, но съм забравила. Blush

Заповядай, има още време до края на играта http://www.amstel.bg/home.html

# 112
  • Под Слънцето
Я, Варна, признайте си кой спечели тест на  Веровал онзи ден и е побързал да мине през Санита  Rolling Eyes

# 113
Утешителна награда от Кеш Кредит Laughing
Аз им казвам "въобще не ходи и не се занимавай" те пак мерак Sad

# 114
  • Варна
Я, Варна, признайте си кой спечели тест на  Веровал онзи ден и е побързал да мине през Санита  Rolling Eyes
Защо няма ли вече,аз съм спечелила,ама не съм ходила да си го взема?

# 115
  • Под Слънцето
Защо няма ли вече,аз съм спечелила,ама не съм ходила да си го взема?

има, спокойно. аз дори смених този,който си бях избрала в анкетата с друг.
просто ми стана любопитно ,че като влязох и попитах жената дали е запозната и си викам ся ше почне едно мрънкане , звънене до сф.. а тя усмихната - вече 3 момичета си взеха тестовете, знаем за играта .. аххаха

Рос, туикс има в големия магазин над 2ри копр. 0,79 лв ; брашно-  в билата на дубровник.. и дори кола с новата игра.. ама бяха сложили само 2 бутилки най-отзад. познай дали не им свалих целия хладилник на пода за да изкарам това, което исках.

# 116
Рос, туикс има в големия магазин над 2ри копр. 0,79 лв ; брашно-  в билата на дубровник.. и дори кола с новата игра.. ама бяха сложили само 2 бутилки най-отзад. познай дали не им свалих целия хладилник на пода за да изкарам това, което исках.

Hug Благодаря ти, утре ще ги видя и двата магазина.

# 117
Това зависи от определението за хазарт - хазартът у нас не се облага; всичко друго - да. Игрите без покупка са томболи или от типа на викторините - не попадат в тази категория.
Защо тогава в правилата на Ариана пише, че ако печалбата надвишава 30 лв.спечелилите ще бъдат уведомени за реалната стойност и ще трябва да я декларират?
Предстояща игра
http://www.tedi.bg

# 118
  • София

А навсякъде пише, че започва на 01.02  Crazy

# 119
  • Сандански
"Продажбите на продуктите, свързани с промоцията, започват на 1.02.2017г. и продължават до 15.06.2017г."

Общи условия

Активация на акаунт