Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 58

• 50 212
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Винаги съм се чудел за тия данъци. Може би над определена сума. Как въобще функционира Евррофутбол? Не вярвам хората да си пазят бележките за всеки спечелен залог за 1 г. Laughing

# 91
  • Варна
Благодаря за новата тема, Лаленце!

Аха-аха, да се включа по темата с номинациите и предната тема свършила!  Laughing Все пак да си кажа, че "Ла Ла Ленд" много ми хареса, не бих го нарекла боза в никакъв случай, мюзикъл е, в стил 50-те, филм, който те кара да мечтаеш и да се замислиш за пропуснатите възможности. Peace

По темата, чакам си книгата от Виваком и тениска от Дав.

# 92
Аз пък нарочно се записах в оная игра със стенните шахове - записах и роднини, да видим ако някой от нас спечели, как ще ни ги вземат тия данъци  Laughing

Току що си направих ужасяваща фотосесия от 10 снимки за Лейс ))) С тях се участва и за телефон, и за тениски, нали, а не само за голяма награда?

# 93
Пише,че е за награди за над 30 лв.

# 94
Да, стенният шах е над 300 - поне така твърдят Simple Smile

# 95
Даре, объркала си се мила, не е тази игра, тази която ти си постнала е за тункваните бисквити, аз за пръв път я виждам между другото.

Еее, язък. Реших да съм полезна с нещо и аз за темата, а то... Joy Joy Joy
Другата с кодове ли е?

# 96
Damarcus, Еврофутбола не се брои. Там има залог.

# 97
  • София
Ако открия Туикс някога, ще участвам  Laughing, а за брашното още не се знае какви ще са наградите, нали?

Иначе чакам бири и торбичка от Ариана.

# 98
а защо броят физически награди. какво право имат да им дават стойност на продуктите? или с фактура си получава човек спечелен ТВ / таблет / дреха?

# 99
  • Телиш/Плевен
а за брашното още не се знае какви ще са наградите, нали?
Трябва да са тези: Thinking
- 1400 ръкавици
- 200 форми за печене
- 200 миксера
- 200 хлебопекарни

# 100
  • при късмета
Винаги съм се чудел за тия данъци. Може би над определена сума. Как въобще функционира Евррофутбол? Не вярвам хората да си пазят бележките за всеки спечелен залог за 1 г. Laughing
Закона у нас не облага печалба от законен хазарт, а еврофутбол е такъв

# 101
В на Бочко например в условията пише,че наградата струва еди колко си за да я декларираш на тази стойност.

# 102
Ако човек се замисли малко, то и продуктите които се купуват са един вид залог. Та ако трябва да се декларира награда  би трябвало да е такава за която нищо не си платил и не си купувал продукт. Поне това е моето мнение.

# 103
  • София
а за брашното още не се знае какви ще са наградите, нали?
Трябва да са тези: Thinking
- 1400 ръкавици
- 200 форми за печене
- 200 миксера
- 200 хлебопекарни

Благодаря!

# 104
Ако човек се замисли малко, то и продуктите които се купуват са един вид залог. Та ако трябва да се декларира награда  би трябвало да е такава за която нищо не си платил и не си купувал продукт. Поне това е моето мнение.

и аз съм на твоето мнение
играта на Бочко обаче не беше с покупка и затова явно ще искат да плащат данъци после Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт