Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 58

• 50 208
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Най-яко е за работници / персонал / собственици на магазини. Важи за всяка игра.

# 76
  • Nesebar
запис и от мен аз ще участвам само с брашното като намеря шоколади и вафли не мога да ям (махнаха ми жлъчката) успех на вас

# 77
Ще опитам да се включа в София Мел, стига да намеря промо опаковка.
А за играта на престиж къде има инфо.

Най-яко е за работници / персонал / собственици на магазини. Важи за всяка игра.

Много вярно.

# 78
Ще опитам да се включа в София Мел, стига да намеря промо опаковка.
А за играта на престиж къде има инфо.

Засега още няма инфо.

# 79
Веднъж на някаква игра май от вафли беше, реших да оближа шоколада от опаковката да видя по-хубаво кода и познайте, след облизването кода изчезна  Mr. Green

# 80
# 81

Мерси, значи ще чакаме.

А това с кода и на мен ми се е случвало.  Joy Сега се смея, но тогава не ми беше смешно.

# 82
  • Русе
Аз пък старателно го минах с мокра кърпичка, за да махна шоколада.... hahaha ми нищо не остана. Взех си брашно от Била вчера, има и на пакетите ит 2 кг, но дали са равностойни..дано ме разбирате.. Outta Joint

# 83
равностойни са естествено (предполагам).

# 84
В СВА вафлите на Престиж са на промоция (0,29 лв.), но беше останала само картонената кутия и не питах да изнесат отвътре. На кутията пишеше за играта, но не четох. Довечера ще си купя, че от утре започват новите промоции и вафлите ще са на старата цена.

П.П. Ето инфо за играта. Мислех, че ще се регистрират кодове, а то ще се участва с касови бележки, които се пускат в кутии в обозначените магазини.

http://www.prestige96.bg/bg/promo

# 85
тая игра след 6 дена свършва.

# 86
Даре, объркала си се мила, не е тази игра, тази която ти си постнала е за тункваните бисквити, аз за пръв път я виждам между другото.

# 87
  • София
София мел има във Фантасико, не видях да има изтрити кодове.   Laughing

# 88
Бях в Кауфланд, нито брашно, нито вафли, нито Туикс. hahaha

# 89
В играта на Бочко са написала в условията,че наградата струва 70 лв и получателя трябва да си декларира и внесе данъка.
Приели са я тая простотия..само това липсваше човек да обикаля по данъчни служби и да внася данък за случайно получена награда,която почти е изплатил със закупените продукти за нея.

Общи условия

Активация на акаунт