Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 58

• 50 179
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Защо си го скъсала, нали искат и опаковката на брашното?
Сериозно ли?  ooooh! Че от какъв зор?
Не съм чела още правилата, но по принцип в игрите искат опаковка като доказателство за покупка. Иначе може да си накъсаш десет стикера от магазина и да не купиш нито един продукт. Peace
Попитах във фейсбук и ми отговориха, че се пази САМО стикера с кода, без опаковката на брашното.  Peace

# 61
 Joy
Айде честито, представете си какво чудо ще е.

# 62
  • София
И аз искам магнитче на Париж.  Mr. Green Иначе си чакам нещата от Fa, регистрирала съм 2 туикса и съм купила едно брашно.  Mr. Green

# 63
Логичния отговор е "пратете ни го на адрес еди кой си за наша сметка". Т'ва като фантастика го казвам де.

# 64
Кристал, провери дали не е някой сгрешен символ, при мен се случи въвеждам "0", а то било "D". Това само като идея.

Брашно ползвам точно на София мел, обаче и аз като други си имам доста купено без игра. Но ще участвам де, все някога ще го изхарча.

Късмет на всички!  bouquet

# 65
И аз вчера си играх с един недоотбелязал се код на туикс, въвеждах няколко пъти подобно изглеждащи букви, накрая, взе, че го прие, уцелила съм го може би. Но не е честно така, да си направят видими кодовете, те и без това са трудно откриваеми, аз на първата опаковка два часа го търсих, докато го съгледах по средата.

# 66
  • София
Защо не ги правят черни, да се виждат повече? Макар, че ако не се лъжа на Хипер и Троя бяха тъмни и пак не се четяха.

# 67
Там вече беше ужас, да.
Регистрирала съм досега 8 Туикса и са били четливи. Peace

# 68
червени бяха на вафлите. не срещах големи трудности. освен "това са 0 или о е дее*а". но се четяха.

# 69
Аз печеля само чаши. hahaha
Вярно много харесвам рекламните такива и си ги колекционирам, но вече не знам къде да ги прибера. Тези от соковете от лятото си стоят в картонените опаковки.
И аз само чаши печеля ама на есен ще имам студентка , така че сигурно ще изчерпим запасите Joy Joy Joy

# 70
А аз искам да си ги замъкна в Щатите, на ММ отсега му е лошо. hahaha

# 71
  • Телиш/Плевен
Около десет кутии Траяна съм купила досега, само две магнитчета ми се паднаха, но пък точно тези, които исках. Heart Eyes Преди време ви писах, че ми се падна Париж, а днес уцелих Рим. newsm76 Е, де да имаше и Прага, но като няма, здраве да е. Та вече спокойно мога да си купувам бисквитки и без да гледам дали опаковката е промоционална. Grinning
Ето го „римското“ магнитче:
Скрит текст:
Само че е от тези, за които писаха някои от вас, че не са особено силни и не се захващат добре на хладилника. С предишното нямах абсолютно никакъв проблем, направо си залепна, но това е по-слабичко. Явно има различни партиди. Разбира се, мен ме не бърка особено, радвам му се и така. Heart Eyes

Чаши много обичам да печеля. Heart Eyes Доста имаме вкъщи, но и доста чупят дъщеря ми и котараците, така че все имаме нужда. Laughing

# 72
Блазе ти за котките, затова че са активни. Wink
Моят спи по цял ден, абсурд да стане, камо ли да чупи нещо. Crossing Arms

Аз имам само Дубай, но не знам къде е.

# 73
  • Перник
Запис на 5-та страница.
Много сте се разписали всички от известно време. Дано във всеки пост някой се хвали с награда  yesyes

Игра на Виза, ако не сте я видели де:
https://www.visabg.com/zlatnata-zona-na-visa/promocii/taxpromo2017/

# 74
  • Телиш/Плевен
Блазе ти за котките, затова че са активни. Wink
Моят спи по цял ден, абсурд да стане, камо ли да чупи нещо. Crossing Arms
Като бяхме с една котка беше същата работа. Grinning

Трябва да видя къде ще я има тази игра на Милка със саксиите. Аз не съм никак по цветята, но майка ми много ще ѝ се зарадва, ако я спечеля. Heart Eyes

Не ми харесва, че са моментни наградите на София Мел и че не искат цяла опаковка, това дава огромен шанс на всички, дето само ходят и регистрират кодовете без да купят продукта. Crossing Arms Ама ще участвам, ако намеря опаковка с неизтрито скреч поле. Любима марка ми е, а и много обичам да меся, та вкъщи постоянно се купува брашно. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт