Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 58

• 50 172
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Да видим как се декларира Laughing

Зависи - на зърна или мляно  Simple Smile
Както и да е надвишава 30 лв със сигурност.
Към под лев данък май излиза?

# 721
  • Сандански
Може пък да не трябва да се декларира, ако наградите са предоставени от марката на кафето, но не знам то е объркана ситуация.

# 722
Още един код от брашното и нищо. Crossing Arms
Но пък в СВА вече има туикс и то на промоция. Mr. Green

# 723
Аз пробвах с още 3 кода от брашното и нищо.Имам още 17,но искам хлебопекарна.Не знам кога и по колко да регистрирам.  ooooh!

# 724
  • Сандански
Доставката на наградите на престиж ще струва повече от стойността на наградите им. Да я бяха направили с бокс вафли тъкмо и те си ги произвеждат.  Laughing

# 725
Не се наяде. hahaha hahaha

# 726
Днес купих 2 пакета брашно,а като се прибрах,регистрирах 3 кода.Третия го намерих стъпкан след касите.Срам,не срам-надупих се и го взех Mr. Green Важното е,че не са печеливши Laughing
Намерих Туикс на Стамболийски в метрото.Орео и вафли не намирам никъде.

# 727
Жалко, че не е бил печеливш.
Явно някой го е отлепил и след това го е изпуснал. Thinking

# 728
  • sofia
Спечелилите шах на Амстел ги няма никакви  Rolling Eyes

# 729
  • Телиш/Плевен
Мен не ме е срам да прибирам намерени кодове, капачки или лотарийни билети, но досега от такива съм печелила само веднъж - билет за кино от Кока-Кола. Аа и едно билетче печелеше два лева, но аз имам предвид, че не съм печелила от томболите, в които регистрирам непечелившите билети.
Относно въпросния намерен код и аз мисля, че е отлепен и след това изпуснат, просто друго обяснение не ми хрумва. Много здраво залепен е за опаковката, за да се отлепи сам и да падне. А и ако все пак се случи, май ще се разсипе брашното. Thinking

# 730
Кога трябваше да обявят победителите? И аз играх за шах. Blush
Вчера купих шампоан Здраве и момичето ми предложи да взема и един сапун, та да ги направя 5 лв. и да се пробвам за кърпа. На 8 лв. нямало интерес и го направили за пет. Изтрих картата, но нямах късмет. Това ме отказа да взема кОла и да се пробвам за прибор.

# 731
  • sofia
На сайта пишеше на 2.03 за шаха, ама...няма Mr. Green

# 732
От 20 кода на брашното съм с ръкавица...остават ми 5 Simple Smile искам миксер Winkмрън...мрън за късмет

# 733
Dara888 в кой магазин са ти предожили това с шампоана  newsm78

# 734
За Дупница става въпрос, магазин Фреш. И шампоанът е уж на промоция - 4,06 лв. за 250 мл.

Общи условия

Активация на акаунт