Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се съхранява клексан?
Как се прилага правилно клексан?
Какви са препоръчителните практики за съхранение и приложение на фраксипарин или клексан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се съхранява клексан?
-
Как се прилага правилно клексан?
-
Какви са препоръчителните практики за съхранение и приложение на фраксипарин или клексан?
-
Какви са препоръките за прием на витамини по време на бременност?
-
Какви са препоръките за спиране на инжекциите с фраксипарин или клексан преди раждането?
И аз като вас съм с тромбофилия и поставям клексан.. Все още съм съвсем в началото и ако може някой да ме просветли... Трябва ли да си запиша час за хематолог за да следим как действа терапията и кои са изледваниятс,които показват това... или самия гинеколог ги следи тези неща !?
Само да кажа, че съм 4Г/4Г.

Аз реших да сложа за няколко дни, че и без това само по себе си приемът на ОК е притеснителен при жени с тромбофилия, пък съчетан с хистерото и това, че не пия АП от седмица заради интервенцията, вече съвсем.