Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 12

• 87 264
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
CAFEDELMAR фолиевата киселина се пие до края на бременноста, знам го от двама лекари и един професор-доцент... Peace

# 31
  • Сливен
На мен док ми е казал фолиева и витамини актив мама до края на бременноктта

# 32
Здравейте, и аз съм в клуба на посинените от инжекции. Аз съм на фраксипарин заради тромбофилия. Сега съм 14та седмица и коремът ми е също на топчета, синини и ужасно, кошмарно сърбящ. Понеже имам склонности към алергии, звънях на лекарката ми. Нормално било това действие на фраксипарина. Може да го сменя с клексан. Преди говорихме да спра инжекциите към 4ти месец, но днес ми казаха, че може би ще ги бия до края на бременността.  Shocked Това доста ме шокира. / Не говорих с лекуваща ми, а с някакво лице, на което тя беше казала какво да ми предаде и затова го подлагам на съмнение/ Вие докога ще слагате инжекциите?

# 33
Цвети, аз също съм тромбофилия и бих инжекции до края на бременността. Успех  Peace

# 34
И на мен Клексан ми щипе, ама чак пък болка ........
ФК при дефицит се пие до край !
Според мен след стандратния период се пие повече заради нас, отколкото заради беб  Peace
В този ред, във витамините на Аборфарма има обикновена ФК, не е метилирана.
Водих кореспонденция лично с вносителите.  Peace

# 35
Здравейте, и аз съм в клуба на посинените от инжекции. Аз съм на фраксипарин заради тромбофилия. Сега съм 14та седмица и коремът ми е също на топчета, синини и ужасно, кошмарно сърбящ. Понеже имам склонности към алергии, звънях на лекарката ми. Нормално било това действие на фраксипарина. Може да го сменя с клексан. Преди говорихме да спра инжекциите към 4ти месец, но днес ми казаха, че може би ще ги бия до края на бременността.  Shocked Това доста ме шокира. / Не говорих с лекуваща ми, а с някакво лице, на което тя беше казала какво да ми предаде и затова го подлагам на съмнение/ Вие докога ще слагате инжекциите?
И аз съм в същата седмица като теб, с тромбофилия. Инжекциите твърдо до края ще ги слагам + дори още малко след раждането ми казаха.

# 36
Момичета днес купих клексан от аптеката в Токуда болница.  Party

# 37
O, и аз забравих да кажа - днес си купих 2 кутии Клексан 0,4 , за пореден път, от аптека Фармастор - в случая в Овча купел, София. Без рецепти, без пазарлъци - като хляб "Добруджа" Simple Smile

Днес по памука след инжекцията имаше особено много кръв Sad Sad Sad
Забелязвам, че кръвта е повече от едно стандартно боцкане напоследък, но днес направо се шокирах - петното кръв беше колкото монета 2 лева Sad
При вас как е ?

# 38
За фолиевата киселина-др Сигридов така ми каза: че процесите на които влияе са завършени, и в 14 г.седм ми каза да я спра.
Същото ме посъветваха и от клиника Мемориал Истанбул, чийто пациент съм била.
Явно зависи от случая.
Веселина, кураж!!!

# 39
Нямам проблем с усвояването на ФК, а с факторите на кръвосъсирването.
Не съм пила мета форма.

# 40
  • Пловдив
Момичета,вчера аг на жк ме притесни.Аз съм в 36г.с. и според нея е хубаво да спра клексан поне седмица преди раждане,че дори и сега понеже съм за нормално,а няма как да знам точно кога ще тръгне раждането.Тя ми каза,че по нови статистики клексана разреждал не само моята кръв,а и тази на бебето и така се родили бебета с мозъчен кръвоизлив. А моя АГ специалист казва да ги бия до края и вие така писахте та ще ги бия,но думите и ме притесниха .

# 41
Аааааа ами то за това, CAFFEDELMAR  Simple Smile
Аз мисля, че повечето момичета тук имат мутация в МТХФР, така че нека си пият ФК - който има такава Peace

# 42
Въпросът кога да се спрат инжекцийките мен много  ме вълнува, всеки АГ има свое мнение. На ме ми казаха малко преди термин.

# 43
До момичетата от Бургас-в Лазур бл.113 има една малка аптека-там има по една кутия фраксипарин 0.4 и 0.6...току що Simple Smile

# 44
Момичета от София, някоя да се следи в клиника Щерев или в Тина Киркова? При кого сте, споделете мнение за специалисти, моля!

Общи условия

Активация на акаунт