Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 12

• 87 312
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Шефче - това за главата на бебето го забрави. 😜 Не е възможно!!! Не се вкарвай във филми, които са нереални. Аз слагам само в паласки за момента и ръце, по-малко ме боли.

# 646
О, аз знам, че няма да му нацеля главата  ooooh! hahaha Ама пуста параноя...

# 647
Момичета ,на каква цена купувате Фраксипарин и Клексан днес попитах в Марешки и беше Фракси. 3,83лв. Клексан 4,86лв. 0.4 мг. цена за 1 брой.Тези от вас, които купуват от Турция може ли малко инфо.Интересувам се каква е цената там и как се купува трябва ли рецепта?

# 648
  • Sofia
Аз купувам  фраксипарин от квартална та аптека на 3, 60лв и понякога от Марешки. Да ви питам аз съм в 9седмица,  бия от месец и имам доста като бучи по корема,  чак се притеснявам, твърдяла ли се нещо  или е от инжекциите!?

# 649
  • София
Аз купувам  фраксипарин от квартална та аптека на 3, 60лв и понякога от Марешки. Да ви питам аз съм в 9седмица,  бия от месец и имам доста като бучи по корема,  чак се притеснявам, твърдяла ли се нещо  или е от инжекциите!?
Това е от инжекциите. Ще се сблъскваш често със синини и бучки. Аз за два дни получих две буци отляво и отдясно.... смени малко зоната, Също така - да, кожата става по-дебела там, където се бие.

# 650
  • Sofia
Кати, Благодаря,  поне знам , че  е от тях! Ще започна малко по настрани,  от синини се спасявам с риванол  ( така четох някъде) ,  към талията може ли?

# 651
  • София
Кати, Благодаря,  поне знам , че  е от тях! Ще започна малко по настрани,  от синини се спасявам с риванол  ( така четох някъде) ,  към талията може ли?
Аз също съм писала за риванол, но понякога просто не става. Така че с него или без него.... Става на паласките, мен там изобщо не ме боли. Но и там рано или късно става някоя бучка, внимавай. Аз си знам, че ще стане така когато в момента на убождане едвам вкарвам иглата до края. Явно засягам нещо, което не трябва.

# 652
  • София
Аз взимам фраксипарин 0.4 от Sopharmacy или където попадна за 3.95 . Най-често поръчвам от една жена на 3лв, работи във фирма , която явно снабдява аптеки.
Аз забравих да си бия инжекцията онзи ден(в 10 вечерта ги слагах) и на сутринта се усетих и сложих. Днес пак сложих сутринта.
Кърви ми, обаче, боцнатото...не знам дали не е от жегите нещо.

# 653
  • Sofia
И на мен няколко пъти ми е кървяло,  не знам от какво е!Довечера ще пробвам  към паласките,  лошото е , че  хич нямам😄, че  тия буци ме дразнят! 

# 654
  • София
И аз едвам хващам гънка на паласките и много трудно я задържам... чак се налага да мърдам към гърба малко

# 655
  • София
Аз имах предвид, че ми кървеше цял ден след това. Иначе, веднага след боцкането е често. Но имах петно кръв на роклята, после в банята пак започна да тече. Слагам уж разни памуци, риванол...но вече сякаш не помага.
Ние сме на почивка, пътувахме няколко часа в колата, климятикът се развали и се чудя дали от жегата не съм се подула нещо и кървенето също да е от това.

# 656
  • София
Е това вече е много странно. Консултирай се с аг...да не е висока дозата или нещо...

# 657
Не вярвам да е от дозата, по-скоро бих приела да е от жегата. И като има засегнато кръвоносно съдче и кръвта е разредена от инжекциите, поставяни до сега, и жегата в бонус и ето ти защо е така.
Ще спре, няма къде да иде. Simple Smile

# 658
Най-вероятно е от жегата. Аз съм в 7 месец и до скоро не съм имала кървене, но последните седмици на няколко пъти ми се случи след инжекцията, дълго да кърви по някоя друга капчица.

# 659
  • Sofia
Момичета,  помогнете!  Снощи ми беше лошо и си легнах и съм забравила да си сложа фраксипарин 😯само аспирин  Протект пих ! Сега станах и се сетих да я сложа ли ? Дайте съвет?!

Общи условия

Активация на акаунт